TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Γύρισε ο Βινίσιους και συμπληρώνει τον Μπέλινγχαμ

Οι Τζουντ Μπέλιγχαμ και Βινίσιους πανηγυρίζουν γκολ της Ρεάλ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Αλμερία | 19 Αυγούστου 2023
Οι Τζουντ Μπέλιγχαμ και Βινίσιους πανηγυρίζουν γκολ της Ρεάλ σε ματς πρωταθλήματος απέναντι στην Αλμερία | 19 Αυγούστου 2023 @2023 FERMIN RODRIGUEZ/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και κάνει παιχνίδι με τρεις επιλογές έως το 3.25.

Η επιστροφή του Βινίσιους από τον τραυματισμό, έδωσε αμέσως επιθετική ώθηση στη Ρεάλ, ο Μπέλινγχαμ εξακολουθεί να παίζει με… σπασμένα φρένα, αλλά έχει και τον Βραζιλιάνο με την ταχύτητά του να προκαλεί ρήγματα στις αντίπαλες άμυνες. Η σημερινή δοκιμασία στο Πιθχουάν δεν είναι εύκολη, η Σεβίλλη απέλυσε τον Μεντιλίμπαρ, έδωσε τα… κλειδιά στον Ουρουγουανό, Ντιέγκο Αλόνσο, σε μια προσπάθεια να γίνει αποτελεσματική και να καλύψει το χαμένο έδαφος, αλλά μιλάμε για έναν προπονητή που δεν έχει εμπειρία πρωταθλητισμού, ούτε έχει πίσω του έργο σε κάποιο μεγάλο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ μεσοβδόμαδα παίζει στην Πορτογαλία με την Μπράγκα και ακολουθεί το κλάσικο με την Μπαρτσελόνα, έχει την ευκαιρία να πάει στο ντέρμπι από θέση ισχύος.

Σκοράρουν Θέλτα και Ατλέτικο

Έχουμε αναφερθεί πολλές φορές για την αλλαγή νοοτροπίας στην Ατλέτικο, ο Σιμεόνε δημιουργεί πλέον ένα σύνολο που έχει επιθετικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι του, αλλά φυσικά έχει και τους παίκτες για να το υπηρετήσει. Δοκιμάζεται στο Βίγκο, στην έδρα της Θέλτα η οποία είναι μια ομάδα η οποία από την φύση της παίζει ανοικτά, σκοράρει εύκολα, δίνει και ευκαιρίες στους αντιπάλους της. Αυτή τη στιγμή πιέζεται βαθμολογικά, βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, ψάχνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να γυρίσει την κατάσταση. Θα τα δώσει όλα για να το πετύχει σήμερα, σε ένα ματς που λογικά θα ανοίξει.

Η Μπάγερν χτυπάει τις αδυναμίες της Μάιντς

Στη Γερμανία η Μπάγερν παίζει στην έδρα της Μάιντς, θα βρει απέναντί της μια τραγική άμυνα, θα πρέπει να συμβούν πολλά για να μην κερδίσει, πετυχαίνοντας ίσως και αρκετά τέρματα. Οι Βαυαροί προσπαθούν να πιάσουν κορυφή, υπάρχει φέτος μια εξαιρετική Λεβερκούζεν αλλά και η Ντόρτμουντ η οποία βρίσκει πάντα τρόπους να πρωταγωνιστεί. Ο Τούχελ έφτιαξε το όνομά του ως προπονητής της Μάιντς, η Μπάγερν σε αυτή την έδρα μετράει 3 σερί ήττες, δεν της συμβαίνει συχνά κάτι τέτοιο, κόντρα σε μια άμυνα με 19 γκολ παθητικό μπορεί να επιβάλει τους κανόνες της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η αλλαγή προπονητή στη Σεβίλλη θα φέρει μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες, αλλά η Ρεάλ έχει πλέον πολλές λύσεις και μπορεί να φύγει νικήτρια, δεχόμενη ίσως ένα γκολ.

Η Ατλέτικο παίζει πολύ πιο επιθετικά, αυτό περιμένω να κάνει και στην έδρα της Θέλτα, η οποία έχει ανάγκη για βαθμούς, λογικά θα δούμε ανοικτό παιχνίδι και εκατέρωθεν γκολ.

Η Μπάγερν θα πρέπει να κάνει τρομερά λάθη για να αφήσει βαθμούς στο Μάιντς, το διπλό πληρώνει ελάχιστα, αλλά συνδυαστικά με ένα γκολ των γηπεδούχων αποκτά ενδιαφέρον.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη - Ρεάλ Μαδρίτης : 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.25), 19:30
  • Μάιντς - Μπάγερν: 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.50), 19:30
  • Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Goal/Goal & over 2.5 (απόδοση 2.15), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ