TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Με παράδοση και Κέιν για το 2.10 η Μπάγερν στη Βρέμη

Ο Χάρι Κέιν με τον Τόμας Τούχελ στο γερμανικό Σούπερ Καπ 2023 ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λειψία
Ο Χάρι Κέιν με τον Τόμας Τούχελ στο γερμανικό Σούπερ Καπ 2023 ανάμεσα στην Μπάγερν και τη Λειψία @ 2023 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα της Bundesliga. Επιλογή στο 2.10 στο παιχνίδι της Μπάγερν με τη Βέρντερ Βρέμης.

Με το παιχνίδι της πρωταθλήτριας Μπάγερν στη Βρέμη κόντρα στη Βέρντερ ανοίγει απόψε η αυλαία της Bundesliga. Οι Βαυαροί είναι ασφαλώς το απόλυτο φαβορί σε τιμές κάτω του 1.35 (21:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Πάντως, η Μπάγερν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν, φάνηκε πως είναι ανέτοιμη και ηττήθηκε το περασμένο Σάββατο, μέσα στο Μόναχο, με 3-0 από τη Λειψία για το γερμανικό Σούπερ Καπ. Το μόνο αξιοσημείωτο για την ομάδα του Τόμας Τούχελ ήταν το ντεμπούτο του Χάρι Κέιν, ο οποίος αγωνίστηκε ως αλλαγή για περίπου 25 λεπτά, ενώ η μεταγραφή του ανακοινώθηκε λίγες ώρες πριν τη σέντρα.

Φυσικά, ο Κέιν είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και ο Τούχελ δεν έκρυψε ότι απόψε θα τον ξεκινήσει κανονικά στην 11αδα της Μπάγερν. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με την έτερη μεγάλη μεταγραφή των Βαυαρών, τον Κιμ Μιν-Γιάε (Νάπολι). Βασικός λογικά θα είναι και ο νεοφερμένος χαφ Λάιμερ (Λειψία), ο οποίος ούτως ή άλλως προτιμήθηκε για παρτενέρ του Κίμιχ και στο Σούπερ Καπ έναντι του Γκορέτσκα.

Από εκεί και πέρα, απομένουν τα τυπικά για να κλείσει η μεταγραφή του Ντάνιελ Πέρετς από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο 23χρονος Ισραηλινός θα έχει ρόλο αναπληρωματικού γκολκίπερ πίσω από τον Νόιερ, ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Επίσης, είναι πολύ πιθανό η Μπάγερν να κινηθεί και για έναν αμυντικό αν τελικά πωλήσει τον Παβάρ, για τον οποίο έκανε πρόταση και η Ιντερ, μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πολύ πιο ταπεινή φυσικά η μεταγραφική δραστηριότητα της Βέρντερ, η οποία απέκτησε τον χαφ Λίνεν (Ουνιόν Σεντ Ζιλουά) και τον φορ Κοβνάτσκι (Φορτούνα Ντ.). Κορυφαία της προσθήκη λογίζεται ο χαφ Κεϊτά (Λίβερπουλ), ωστόσο δεν προξενεί εντύπωση ότι ήρθε τραυματίας από το Νησί, επομένως δεν είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα.

Η Βέρντερ ήταν πέρυσι η χειρότερη ομάδα του β' γύρου μαζί με τη Χέρτα, που υποβιβάστηκε, ωστόσο κατάφερε να μην μπλέξει σε περιπέτειες διότι έκανε ένα εξαιρετικό πρώτο μισό. Οι προσδοκίες της βέβαια δεν αλλάζουν συνταρακτικά φέτος. Παρότι μιλάμε για ένα ιστορικό κλαμπ, βασικός στόχος παραμένει να σωθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το θετικό για τους πράσινους είναι ότι, όπως όλα δείχνουν, θα διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Νίκλας Φίλκρουγκ, που πέρυσι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος με 16 γκολ. Για τον διεθνή Γερμανό φορ υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδες του εξωτερικού, μετά την εξαιρετική του παρουσία την προηγούμενη σεζόν. Μέχρι στιγμής πάντως τίποτα δεν έχει προχωρήσει και ο Φίλκρουγκ υπολογίζεται κανονικά από τον τεχνικό Όλε Βέρνερ.

Μαζί με τον Ντουκς, η Βέρντερ έχει ένα από τα κορυφαία επιθετικά δίδυμα της κατηγορίας και δεν αποκλείεται να γίνει σε ορισμένα σημεία απειλητική προς την άμυνα της Μπάγερν. Σημειώνεται, ότι η Βέρντερ αποκλείστηκε την περασμένη εβδομάδα στον πρώτο γύρο του κυπέλλου, χάνοντας με 3-2 από τη Βικτώρια Κολωνίας (Γ' Γερμανίας), με γκολ στο 94' Ουσιαστικά πλήρωσε ότι έπαιξε με δέκα παίκτες από το 11'.

Κατάφερε σε κάθε περίπτωση να σκοράρει, κάτι που έκανε με συνέπεια και στα πέντε φιλικά της. Για την ακρίβεια, η Βέρντερ μετράει 6x6 Goal/Goal φέτος αν υπολογίσουμε το κύπελλο και τα φιλικά προετοιμασίας. Επίσης, τέλειωσε το περσινό πρωτάθλημα με 11/12 Goal/Goal στις τελευταίες αγωνιστικές.

Καθαρό φαβορί το αμφίσκορο, λίγο πάνω από το 1.50. Μαζί με το λογικό διπλό φτάνουμε την απόδοση στο 2.10. Ο Τούχελ, ο οποίος παραδέχθηκε ότι παίρνει προσωπικά κάθε ήττα, θα προσπαθήσει να δώσει άμεσα απαντήσεις μετά το κάζο στο Σούπερ Καπ. Άλλωστε, η Μπάγερν διατηρεί εξωπραγματική παράδοση κόντρα στη Βέρντερ με 14 διπλά στη Βρέμη και ένα αήττητο σερί 31 επίσημων αγώνων (27-4-0) ανεξαρτήτως έδρας. Τελευταία φορά που η Βέρντερ κέρδισε την Μπάγερν ήταν το 2008, όταν ακόμη η Ελλάδα δεν είχε μπει στο "Μνημόνιο"...

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ - Μπάγερν: 2 & Goal/Goal
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ