TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Με απουσίες η Γκλάντμπαχ, πιέζεται το διπλό

Οι άσοι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης Γέσπερ Λίντστρεμ και Φαρίντε Αλιντού στο παιχνίδι με την Τότεναμ για το Champions League.
Οι άσοι της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης Γέσπερ Λίντστρεμ και Φαρίντε Αλιντού στο παιχνίδι με την Τότεναμ για το Champions League. © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Γκλάντμπαχ με την Αϊντραχτ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχηματικά παιχνίδια της ημέρας στην Bundesliga είναι το Γκλάντμπαχ – Αϊντραχτ (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Πρόκειται για ένα ματς ανάμεσα σε δύο φιλόδοξες ομάδες, που έχουν ως μίνιμουμ στόχο την πρώτη εξάδα και αυτή τη στιγμή τις χωρίζει μόλις ένας βαθμός.

Γκλάντμπαχ - Αϊντραχτ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Γκλάντμπαχ με τον Ντάνιελ Φάρκε στον πάγκο είναι εμφανώς βελτιωμένη φέτος, συγκριτικά με την περσινή σεζόν και ειδικά εντός έδρας είναι εξαιρετικά αποτελεσματική. Έχει ρεκόρ 4-0-1, με μοναδική ήττα κόντρα στη Μάιντς, σε ματς που έπαιξε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Το αρνητικό για τα "πουλάρια" είναι ότι έχουν μαζέψει πολλές και σοβαρές απουσίες. Δίπλα λοιπόν στους τραυματισμούς του στόπερ Ιτακούρα και του δημιουργικού χαφ Νοϊχάους, ήρθαν να προστεθούν οι απώλειες του πιο φορμαρισμένου γκολκίπερ στο πρωτάθλημα, Γιαν Ζόμερ και του διεθνούς Γερμανού μεσοεπιθετικού, Γιόνας Χόφμαν, ο οποίος έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα.

Ουσιαστικά, η Γκλάντμπαχ θα παίξει απόψε κόντρα στην Αϊντραχτ με -4 βασικούς παίκτες. Η Φρανκφούρτη έχει διαχειριστεί άριστα τις υποχρεώσεις της σε δύο ταμπλό. Με εξαίρεση την ήττα από την ουραγό Μπόχουμ, σε ένα παιχνίδι που είχε έρθει ανάμεσα από τα ματς με την Τότεναμ, η συμμετοχή της στο Champions League δεν την έχει επηρεάσει σοβαρά.

Είναι άλλωστε ενδεικτικό, ότι μετράει πέντε νίκες στα τελευταία οκτώ επίσημα ματς. Την περασμένη εβδομάδα, μετά τη φυσιολογική ήττα από την Τότεναμ στο Λονδίνο με 3-2, διέλυσε με 5-1 εντός έδρας τη Λεβερκούζεν. Εξάλλου, την Τρίτη, για το κύπελλο, απέκλεισε ξεκούραστα ομάδα της πέμπτης κατηγορίας, σε αντίθεση με την Γκλάντμπαχ, η οποία κατανάλωσε πολύ περισσότερες δυνάμεις κόντρα στην πρωτοπόρο της Τσβάιτε, Ντάρμσταντ και μάλιστα έπεσε θύμα έκπληξης.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Αϊντραχτ είναι καλά δουλεμένο σύνολο και διαθέτει μία ταχύτατη τριάδα (Μουανί, Καμάντα, Λίντστρεμ), που θα προβληματίσει σε φάση μετάβασης την Γκλάντμπαχ. Ούτως ή άλλως, η άμυνα της Μπορούσια δεν είναι και η πιο αξιόπιστη που υπάρχει, έχοντας δεχθεί μίνιμουμ δύο γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς.

Απολύτως φυσιολογικό ότι έχει πιεστεί σημαντικά το διπλό και από τα αρχικά 3,00-3,10 υποχώρησε στις περισσότερες εταιρίες στο 2,60, αφού όπως είπαμε, η Γκλάντμπαχ θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες. Σε ορισμένους μπουκ πάντως, παραμένει στο 2,80 και ασφαλώς σε αυτά τα επίπεδα αξίζει το ρίσκο, για τη Φρανκφούρτη του Ολιβερ Γκλάζνερ, που είχε κερδίσει και πέρυσι στο Μπορούσια Παρκ, με 3-2.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκλάντμπαχ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: 2 (απόδοση 2.80), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ