TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Κλειστό ματς στην Κολωνία και δεδομένα για το 3.45

Οι παίκτες της Κολωνίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2022-2023 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023
Οι παίκτες της Κολωνίας πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στην Μπάγερν για την Bundesliga 2022-2023 στην "Άλιαντς Αρένα", Μόναχο | Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023 © 2023/ALEXANDRA BEIER/AP IMAGES

Προγνωστικά και ανάλυση για την αναμέτρηση της Κολωνίας κόντρα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται απόψε η 20η αγωνιστική της Bundesliga. Στην Κολωνία, οι "τράγοι" υποδέχονται την Αϊντραχτ σε ένα εξ ορισμού αμφίρροπο παιχνίδι, όπως μαρτυράει και το ισορροπημένο σετ, όπου πρακτικά δεν υπάρχει καθαρό φαβορί (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Κολωνία ζορίστηκε πολύ στο πρώτο κομμάτι της, έχοντας να διαχειριστεί και τις υποχρεώσεις της στους ομίλους του Europa Conference League. Απαλλαγμένη από την Ευρώπη, μετά τη χειμερινή διακοπή, η ομάδα του Στέφεν Μπάουμγκαρτ έχει αρχίσει να παίζει ξανά με τη γνωστή της ένταση και ενέργεια.

Οι "τράγοι" δεν έχουν το πιο ταλαντούχο ρόστερ στην κατηγορία, είναι όμως μία πολύ καλά δουλεμένη και γυμνασμένη ομάδα, που μπορεί να... βγάλει τα πνευμόνια σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Μέσα στο 2023 λοιπόν, έχει μαζέψει έξι βαθμούς σε τέσσερις αγώνες, παίρνοντας ισοπαλία από την Μπάγερν στο Μόναχο και από τη Λειψία εντός έδρας.

Στην αντίπερα όχθη, η Αϊντραχτ πραγματοποιεί μία σπουδαία σεζόν. Έχει προκριθεί στους "16" του Champions League, βρίσκεται στα προημιτελικά του κυπέλλου, μετά το 4-2 επί της Ντάρμσταντ, την περασμένη Τρίτη και φυσικά κυνηγάει με σοβαρές αξιώσεις την τετράδα στο γερμανικό πρωτάθλημα.

Το πόσο καλή είναι η Φρανκφούρτη φέτος, το μαρτυρούν τα ίδια τα αποτελέσματά της. Η ομάδα του Ολιβερ Γκλάζνερ έχει να χάσει από τα τέλη Οκτωβρίου. Έκτοτε, είναι αήττητη σε εννιά επίσημα παιχνίδια (6-3-0), έχοντας σκοράρει 21 γκολ συνολικά.

Η Αϊντραχτ μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει στις τάξεις της τον κορυφαίο στράικερ αυτή τη στιγμή στην Bundesliga. Ο Κόλο Μουανί βρίσκεται σε καταπληκτική αγωνιστική κατάσταση, με έξι γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε τον ταχύτατο εξτρέμ Γέσπερ Λίντστρεμ και τον εξαιρετικό επιθετικό χαφ Νταίτσι Καμάντα, που έχουν πετύχει φέτος στην Bundesliga επτά γκολ έκαστος!

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συγκριτικά με την Κολωνία, η Αϊντραχτ έχει ξεκάθαρα πιο κλασάτη μεσοεπιθετική γραμμή, όμως οι "τράγοι" δεν είναι ομάδα που μπορείς να τη λυγίσεις εύκολα. Ούτε η Λειψία το έκανε την περασμένη εβδομάδα, ούτε η Μπάγερν πριν τρεις αγωνιστικές, ούτε η Ντόρτμουντ, είχε χάσει με 3-2 στο Ράιν Ενεργκι, τον περασμένο Οκτώβριο.

Όλα λοιπόν δείχνουν ότι θα πάμε και απόψε σε ένα παιχνίδι λεπτομερειών. Ούτως ή άλλως, οι αναμετρήσεις της Κολωνίας με την Αϊντραχτ είναι κατά κανόνα κλειστές. Πέντε σερί Under 2,5 μετρούν με γηπεδούχο τους "τράγους", 9/11 ανεξαρτήτως έδρας.

Στη λογική ότι το σκορ θα μείνει χαμηλά έχει νόημα να κυνηγήσουμε την καλοπληρωμένη ισοπαλία στο 3.45. Οι γηπεδούχοι μετρούν τρεις σερί και έχουν τις περισσότερες (8) στο πρωτάθλημα. Η Αϊντραχτ προέρχεται από τρία διαδοχικά 1-1 εκτός έδρας με Μάιντς, Φράιμπουργκ και Μπάγερν. Στο 1-1 έχουν λήξει και τα τέσσερα από τα τελευταία έξι παιχνίδια της κόντρα στην Κολωνία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κολωνία – Αϊντραχτ Φρ.: Χ (απόδοση 3.45), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ