TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με δύο άσους

Ο Αρτούρ Γκόμες πανηγυρίζει γκολ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μαζί με τον Πέδρο Πόρο  για το Champions League στο Ζοσέ Αλβαλάδε κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης
Ο Αρτούρ Γκόμες πανηγυρίζει γκολ της Σπόρτινγκ Λισαβόνας μαζί με τον Πέδρο Πόρο © 2023 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money έστειλε ταμείο το Σάββατο με τριάδα σε απόδοση οκτώ με τα διπλά των Ντόρτμουντ, Γουλβς και Μαρσέιγ και απόψε συνεχίζει με μία δυάδα άσων.

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το κυριακάτικο πρόγραμμα και καταλήγει σε μια δυάδα άσων.

Γιουβέντους – Φιορεντίνα (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Για τα… κατορθώματα της Γιουβέντους έχεις φυσικά ενημερωθεί. -15 λόγω οικονομικών ατασθαλιών και ξαφνικά η σεζόν της "γηραιάς κυρίας", που έτσι κι αλλιώς δεν πήγαινε πολύ καλά, κυριολεκτικά εκτροχιάστηκε. Το χειρότερο για τη Γιουβέντους είναι ότι υπάρχει κίνδυνος για νέα αφαίρεση βαθμών, που ίσως τη φέρει ακόμη πιο χαμηλά και την μπλέξει στη μάχη του υποβιβασμού.

Αγωνιστικά πάντως η Γιουβέντους προσπαθεί να συνέλθει από το εξωαγωνιστικό σοκ και έρχεται από δύο καλές νίκες, 1-0 τη Λάτσιο στο κύπελλο και χαλαρό 3-0 στη Σαλερνιτάνα. Η Φιορεντίνα, από την άλλη, παραμένει σταθερά όλη τη σεζόν στη μετριότητα, προέρχεται από κακιά ήττα 1-2 από την Μπολόνια στο τοπικό ντέρμπι και δεν έχει ουσιαστικούς στόχους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ιταλίας στο Matchmoney.com.gr

Σπόρτινγκ – Πόρτο (20:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Το ντέρμπι της ημέρας μάς έρχεται από την Πορτογαλία. Στην Primeira Liga η Μπενφίκα φαίνεται ότι δεν χάνει τον τίτλο, ενώ σαφές προβάδισμα για τις δύο υπόλοιπες θέσεις του Champions League έχουν πάρει Πόρτο και Μπράγκα.

Η Σπόρτινγκ είναι στην 4η θέση, στο -5 από την Μπράγκα και στο -7 από την Πόρτο και το σημερινό ντέρμπι είναι κομβικό στην προσπάθειά της να κυνηγήσει την τριάδα. Η Σπόρτινγκ είναι σε καλή κατάσταση, στο πρόσφατο τελικό του Λιγκ Καπ, όπου έχασε 2-0 από την Πόρτο, ήταν καλύτερη από την αντίπαλό της και αδικείται από το αποτέλεσμα, ενώ επιπλέον οι "δράκοι" πηγαίνουν στο ντέρμπι με αρκετά προβληματάκια απουσιών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους – Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 1.90) 19:00
  • Σπόρτινγκ – Πόρτο: 1 (απόδοση 2.55) 20:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ