TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Και οι δύο λυσσασμένα για την πρώτη τους νίκη

Ο άσος της Μάιντς Λεάντρο Μπαρέιρο
Ο άσος της Μάιντς Λεάντρο Μπαρέιρο © 2023 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μπόχουμ κόντρα στη Μάιντς για το γερμανικό πρωτάθλημα.

Με ντέρμπι ουραγών ανοίγει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής στην Bundesliga, καθώς η προτελευταία Μπόχουμ υποδέχεται την τελευταία Μάιντς (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Παρότι δεν έχει συμπληρωθεί ακόμη 1/3 του πρωταθλήματος, το συγκεκριμένο ματς είναι ιδιαιτέρως κρίσιμο για τη μάχη της παραμονής, καθώς μονομαχούν οι δύο ομάδες που ακόμη δεν έχουν νίκη τη φετινή σεζόν.

Η Μπόχουμ πριν τη διακοπή, πήρε μία σπουδαία ισοπαλία με 0-0 στη Λειψία, με ήρωα τον γκολκίπερ Ρίμαν, που έπιασε δύο πέναλτι. Συνολικά πάντως, η ομάδα του Τόμας Λετς αμύνθηκε υποδειγματικά και με εξαίρεση τα δύο πέναλτι δεν δέχθηκε άλλη φάση.

Στο πρώτο ματς μετά τις εθνικές, η Μπόχουμ ήταν μαχητική και στο Φράιμπουργκ, αλλά ηττήθηκε 2-1 (26', 45+2' πέναλτι / 15') με ανατροπή, έχοντας πάντως σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία.

Η Μπόχουμ είναι μία κλασική ομάδα έδρας και σε αυτή θα βασιστεί και φέτος για να σώσει την κατηγορία. Είναι χαρακτηριστικό πως από το 2021 που ανέβηκε στην Bundesliga έχει κάνει συνολικά 22 νίκες, εκ των οποίων οι 16 εντός έδρας.

Στον αντίποδα, η Μάιντς μπορεί να είναι τελευταία με μόλις 2 βαθμούς, ωστόσο δεν υπάρχει κανένας πανικός στο εσωτερικό του. Αντίθετα, υπάρχει πίστη ότι ο Μπο Σβένσον θα γυρίσει την κατάσταση και ότι είναι θέμα χρόνου να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Η Μάιντς πλησίασε την πρώτη της νίκη πριν τη διακοπή, στο Γκλάντμπαχ, εντούτοις ισοφαρίστηκε σε 2-2 με σουτ εκτός περιοχής στο 88'. Στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε με 3-1 εντός έδρας από την Μπάγερν, ήταν όμως απόλυτα ανταγωνιστική. Πέρα από το γκολ είχε δύο δοκάρια και ακόμη μία μεγάλη φάση (57').

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Μάιντς μετράει έξι σερί Over 2,5 ανεξαρτήτως έδρας και επτά σερί εκτός έδρας. Επίσης, δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ εδώ και 16 αγώνες στο πρωτάθλημα, ωστόσο σε επίπεδο Bundesliga έχει εξαιρετική παράδοση (8-1-1) κόντρα στην Μπόχουμ.

Με δεδομένο ότι και οι δύο θα κυνηγήσουν λυσσασμένα απόψε την πρώτη τους νίκη, το Over 2,5 στο 1.75 δεν είναι κακή περίπτωση και μαζί με το G/G αγγίζουμε τον διπλασιασμό. Δύσκολα σε ένα ματς ανάμεσα σε περίπου ισοδύναμες ομάδες θα βγει το Over 2,5 με 3-0 ή 0-3.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόχουμ – Μάιντς: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.98), 21:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ