TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Η πρόκληση της Χέρτα και η εκδίκηση της Νυρεμβέργης

Ο προπονητής της Χέρτα, Παλ Ντάρνταϊ
Ο προπονητής της Χέρτα, Παλ Ντάρνταϊ 2021 AP PHOTO/MARTIN MEISSNER, POOL, FILE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της βραδιάς από το Κύπελλο Γερμανίας.

Με οκτώ παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε ο δεύτερος γύρος στο κύπελλο Γερμανίας. Την Τρίτη δεν έλειψαν ασφαλώς οι εκπλήξεις, με ομάδες μικρότερων κατηγοριών να παίρνουν την πρόκριση. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 3-2 της Καϊζερσλάουτερν, που παίζει στην Τσβάιτε, κόντρα στην Κολωνία της Bundesliga.

Ένα τέτοιο ζευγάρι, όπου παραμονεύει η έκπληξη, έχουμε και στο αποψινό πρόγραμμα, καθώς η Χέρτα περιμένει στο Βερολίνο τη Μάιντς (21:45 Live από το SPORT24). Η Χέρτα υποβιβάστηκε τον περασμένο Μάιο στη Β' Γερμανίας και παλεύει φέτος για την άμεση επάνοδο στα μεγάλα σαλόνια. Στον αντίποδα, η Μάιντς είναι σταθερό μέλος της Bundesliga εδώ και 15 χρόνια, φέτος όμως έχει ξεκινήσει απογοητευτικά τη σεζόν και ενδέχεται να κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Η Μάιντς είναι η μία από τις δύο ομάδες που αγνοούν ακόμη τη νίκη μετά από 9 αγωνιστικές. Την Παρασκευή είχε κρίσιμο ματς στο Μπόχουμ κι έσωσε με μεγάλη δόση τύχης το βαθμό, ισοφαρίζοντας στο 90+6' σε 2-2. Είναι χαρακτηριστικό, ότι η ομάδα του Μπο Σβένσον δεν έκανε ούτε μία τελική στο πρώτο ημίχρονο και τέλειωσε το ματς με 0,39 xGoals υπέρ.

Ο Σβένσον παραδέχθηκε ότι η εμφάνιση της ομάδας του δεν ήταν ικανοποιητική. Μάλιστα, τόνισε πως θα κατανοήσει πλήρως αν τεθεί θέμα προπονητή τις επόμενες εβδομάδες, εφόσον η ομάδα δεν βρει επιτέλους τον βηματισμό της. Ο τεχνικός της Μάιντς διατηρεί άριστες σχέσεις με τον αθλητικό διευθυντή, Κρίστιαν Χάιντελ, όπως πάνω απ' όλα είναι το καλό της ομάδας, επομένως τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στο μέλλον.

Προς το παρόν, η διοίκηση της Μάιντς στηρίζει τον Σβένσον, ωστόσο τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Στον αντίποδα, η Χέρτα χρειάστηκε λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Άλλωστε, το καλοκαίρι προχώρησε σε πολύ μεγάλες αλλαγές στο ρόσρερ της. Σταδιακά όμως βρήκε επιθετικό ρυθμό και στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της έχει σημειώσει 22 γκολ, δηλαδή σχεδόν τρία ανά ματς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Χέρτα είναι δεδομένο πως θα αντιμετωπίσει ως μία μεγάλη πρόκληση το αποψινό ματς και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τη μέτρια φόρμα της Μάιντς, η οποία στον πρώτο γύρο είχε αποκλείσει μετά κόπων και βασάνων, χάρη σε ένα πέναλτι, μία άλλη ομάδα της Τσβάιτε, την Έλβερσμπεργκ, η οποία δεν έχει ούτε κατά διάνοια τη φανέλα της Χέρτα. Προφανώς δεν θα είναι απλό, αλλά το κύπελλο είναι ένας θεσμός που ευνοεί τις εκπλήξεις, επομένως τα 2.75 στον άσο σηκώνουν ρίσκο.

Την ίδια ώρα, η Νυρεμβέργη υποδέχεται τη Χάνσα, σε μία αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες της Β' Γερμανίας, αλλά με τελείως διαφορετική φιλοσοφία και φιλοδοξία (21:45 Live από το SPORT24). Η Νυρεμβέργη είναι ένα νεανικό και ταλαντούχο σύνολο που φιλοδοξεί να χτίσει σταδιακά δυναμική ανόδου. Η Χάνσα από την άλλη, βολεύεται με αυτά που έχει κι αν καταφέρει για ακόμη μία σεζόν να παραμείνει στην Τσβάιτε θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη.

Επίσης, η Χάνσα παραδοσιακά στο κύπελλο μαζεύει τα... μπογαλάκια της νωρίς. Στις τελευταίες 12 συμμετοχές της, μόνο μία φορά προχώρησε πέρα από τον β' γύρο. Αντίθετα, η Νυρεμβέργη πέρυσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά.

Αν βάλουμε στο τραπέζι και τη φόρμα, με τους Φράγκους να έχουν τρεις νίκες στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια τους και τη Χάνσα έξι ήττες στα τελευταία επτά, ο άσος είναι νορμάλ φαβορί στο 1.90.

Υπενθυμίζεται, ότι στο πρωτάθλημα, τον Ιούλιο η Νυρεμβέργη είχε χάσει με 2-0 στο Ροστόκ, σε ένα ματς μαγική εικόνα, με xGoals 0,87-2,66 και κορυφαίο παίκτη του αγώνα τον γκολκίπερ Κόλκε της Χάνσα. Ευκαιρία τώρα για την ομάδα του Κρίστιαν Φιελ να πάρει εκδίκηση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα – Μάιντς: 1 (απόδοση 2.75), 21:45
  • Νυρεμβέργη – Χάνσα Ροστόκ: 1 (απόδοση 1.90), 21:45
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ