TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Θέμα προτεραιοτήτων

Ο Σον Ντάις στην αναμέτρηση της Μπέρνλι με τη Λέστερ
Ο Σον Ντάις στην αναμέτρηση της Μπέρνλι με τη Λέστερ © 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Μετά το 2/2 της Τρίτης από το DFB Pokal, το Total Betting του Match Money συνεχίζει με μία δυάδα από το αγγλικό League Cup και το γερμανικό κύπελλο στο πρόγραμμα της Τετάρτης.

Ντόρτμουντ – Χοφενχάιμ (19:00 Live από το SPORT24). Ο δεύτερος γύρος του γερμανικού κυπέλλου πέφτει σε μια δύσκολη περίοδο για την Ντόρτμουντ, όπου το πρόγραμμά της είναι πραγματικά πολύ ζόρικο και επίπονο. Η Ντόρτμουντ είναι φυσικά στον όμιλο του θανάτου στο Champions League, με Παρί, Νιούκαστλ και Μίλαν, στο περασμένο μεσοβδόμαδο έπαιξε στο Νιούκαστλ, το Σάββατο είχε δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα στη Φρανκφούρτη με την Άιντραχτ, τώρα έχει το κύπελλο, το Σάββατο την περιμένει το μεγαλύτερο εγχώριο παιχνίδι της χρονιάς, το Klassiker με την Μπάγερν, και την άλλη Τρίτη υποδέχεται τη Νιούκαστλ σε ένα παιχνίδι-φωτιά. Και είναι ξεκάθαρο πως το κύπελλο δύσκολα μπορεί να είναι πρώτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για την Ντόρτμουντ. Η Χοφενχάιμ αντιθέτως δεν έχει τέτοιες έννοιες, ενώ εκτός έδρας έχει το απόλυτο στο πρωτάθλημα, με πέντε διπλά σε πέντε παιχνίδια. Στο 5.00 φτάνει το διπλό και πολύ εύκολα παίρνουμε μαζί μας και το Χ, που στέλνει το ζευγάρι στην παράταση.

Έβερτον – Μπέρνλι (21:45 Live από το SPORT24). Το αγγλικό League Cup σίγουρα είναι η τελευταία προτεραιότητα σχεδόν όλων των αγγλικών ομάδων, μετά το πρωτάθλημα, την Ευρώπη αν υπάρχει και το FA Cup. Πάντως το φετινό League Cup, έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, δίνει μια ευκαιρία σε ομάδες με βαριά φανέλα αλλά μακριά από τις επιτυχίες στη σύγχρονη εποχή, όπως δηλαδή η Έβερτον, να κυνηγήσουν κάτι καλό.

Κι αυτό γιατί είμαστε στους 16 αυτή τη στιγμή, ήδη έχουν αποχαιρετήσει η Μάντσεστερ Σίτι και η Τότεναμ, σήμερα θα μείνουν σίγουρα άλλα δύο δυνατά ονόματα εκτός συνέχειας από τα ζευγάρια της Γουέστ Χαμ με την Άρσεναλ και της Νιούκαστλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στους 8 θα υπάρχουν δεδομένα και δύο ομάδες εκτός Premier League. H Έβερτον έρχεται από πολύ δυνατή νίκη ψυχολογίας στο πρωτάθλημα με το διπλό στη Γουέστ Χαμ, την ώρα που η Μπέρνλι ζορίζεται πολύ άσχημα στην Premier και το League Cup στην κατάστασή της, παραμένοντας προτελευταία με μόλις 4 βαθμούς, φαντάζει αχρείαστη πολυτέλεια. Και μέσα σε όλα το ζευγάρι έχει και μια ακόμη ιδιαιτερότητα. Ο μάνατζερ της Έβερτον, ο Σον Ντάις, αντιμετωπίζει για πρώτη φορά την πρώην ομάδα του, από την οποία απολύθηκε την άνοιξη του 2022 ύστερα από όχι ένα και δύο αλλά δέκα απόλυτα επιτυχημένα χρόνια στον πάγκο της.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντόρτμουντ – Χοφενχάιμ: Χ2 (απόδοση 2.35) 19:00
  • Έβερτον – Μπέρνλι: 1 (απόδοση 1.90) 21:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ