ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γερμανία: Για το 2x2 η Μπάγερν με τον Τούχελ, στο 2.75

Ο Τόμας Τούχελ στο παιχνίδι της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ
Ο Τόμας Τούχελ στο παιχνίδι της Μπάγερν με την Ντόρτμουντ © 2023 MATTHIAS SCHRADER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μπάγερν κόντρα στη Φράιμπουργκ, για τα προημιτελικά του κυπέλλου Γερμανίας.

Ο Τόμας Τούχελ ξεκίνησε ιδανικά τη θητεία του στον πάγκο της Μπάγερν, αφού στο ντεμπούτο, επικράτησε με 4-2 της Ντόρτμουντ, στο Κλάσικερ της Bundesliga. Το τελικό σκορ ξεγελάει, δεδομένου ότι η Μπάγερν κυριάρχησε απόλυτα στο ντέρμπι τίτλου και προηγήθηκε με 3-0 στο 23' και 4-0 στο 50'. Μάλιστα, στο δεύτερο ημίχρονο είχε ευκαιρίες για να βάλει ακόμη περισσότερα γκολ.

Χάρη σε αυτή τη νίκη, οι Βαυαροί επέστρεψαν στην κορυφή της βαθμολογίας και τώρα στρέφουν το βλέμμα τους στις δύο κολλητές αναμετρήσεις με τη Φράιμπουργκ (21:45 Live από το SPORT24). Η πρώτη απόψε, εντός έδρας, για τα προημιτελικά του κυπέλλου και η δεύτερη το Σάββατο στο Φράιμπουργκ για το πρωτάθλημα.

Για την Μπάγερν είναι πολύ σημαντικό να χτίσει πάνω στην άνετη επικράτηση επί της Ντόρτμουντ και να τρέξει ένα θετικό σερί, εκμεταλλευόμενη την αλλαγή κλίματος που πάντα προκύπτει από μία αντικατάσταση προπονητή. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι σε μία εβδομάδα η Μπάγερν θα παίξει με τη Σίτι στο Μάντσεστερ, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα προημιτελικά του Champions League. Επομένως, το ιδανικό για τους πρωταθλητές Γερμανίας θα είναι να πάνε στο Etihad, έχοντας κάνει προηγουμένως το 3x3 με τον Τούχελ στον πάγκο.

Ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι ξεκαθάρισε στις δηλώσεις του ότι δεν πρόκειται να προχωρήσει σε ροτέισον στο κύπελλο και ότι θα κάνει αλλαγές φρεσκαρίσματος, μόνο όταν το επιβάλλει το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου, που παρακολουθεί στενά την κατάσταση των ποδοσφαιριστών.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι, ότι η Μπάγερν θα κατέβει ξανά με την ίδια ενδεκάδα, όπως κόντρα στην Ντόρτμουντ, δηλαδή με τους Ζόμερ, Παβάρ, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ, Μίλερ, Κομάν και Τσούπο-Μοτίνγκ. Αυτό σημαίνει ότι παίκτες όπως ο Μουσιάλα, ο Γκνάμπρι, ο Κανσέλο και ο Μανέ θα έρθουν ξανά από τον πάγκο, δείγμα ασφαλώς της υπεροπλίας που έχουν φέτος οι Βαυαροί.

Στον αντίποδα, η Φράιμπουργκ δεν μπόρεσε να κερδίσει το Σάββατο εντός έδρας της Χέρτα. Παρότι προηγήθηκε με φάουλ του Γκρίφο, ισοφαρίστηκε σε 1-1 και αρκέστηκε στην ισοπαλία, αφού δεν άξιζε κάτι περισσότερο. Στα τελευταία επτά επίσημα ματς έχει μόλις μία νίκη (1-4-2) και αυτή επί της Χοφενχάιμ με γκολ στο 89'.

Είναι εμφανές, ότι η Φράιμπουργκ μετά τη χειμερινή διακοπή δεν έχει επιστρέψει στο ίδιο επίπεδο. Παραμένει πάντως σε τροχιά τετράδας στο πρωτάθλημα και διεκδικεί την παρθενική της έξοδο στο Champions League.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε ό,τι αφορά στο κύπελλο, η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έφτασε για πρώτη φορά σε τελικό την περσινή σεζόν, ωστόσο εκεί ηττήθηκε από τη Λειψία. Φέτος, η αποστολή της είναι πολύ πιο δύσκολη, αφού καλείται να αποκλείσει την Μπάγερν, κερδίζοντας μέσα στο Μόναχο, κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ στην ιστορία της.

Σε 23 επισκέψεις στη βαυαρική πρωτεύουσα, η Φράιμπουργκ έχει ρεκόρ 0-3-20. Επίσης, στα τελευταία 13 επίσημα ματς με την Μπάγερν, ανεξαρτήτως έδρας δεν έχει ούτε μία νίκη (0-3-10). Τελευταία φορά που κέρδισε τους Βαυαρούς ήταν το 2015.

Η Μπάγερν από την πλευρά της, μετράει 11 σερί προκρίσεις σε προημιτελικούς κυπέλλου και είναι δεδομένο ότι θα δει με σοβαρότητα το φετινό DFB Pokal, καθώς την προηγούμενη διετία αποκλείστηκε στο β' γύρο. Ο άσος αναμενόμενα ξεπερνάει οριακά το 1.20. Ωστόσο, μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 2.75 σε combo με το αμφίσκορο. Η Φράιμπουργκ δεν έχει να χάσει τίποτα στο συγκεκριμένο ματς. Θα προσπαθήσει να το διασκεδάσει και δεν αποκλείεται να βρει τουλάχιστον ένα γκολ. Το έκανε άλλωστε, στα πέντε από τα τελευταία παιχνίδια της στην Αλιάντς Αρένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερν – Φράιμπουργκ: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.75), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ