TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Επιστρέφει στα γκολ ο Φίλκρουγκ

Ο Νίκλας Φίλκρουγκ πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Σάλκε
Ο Νίκλας Φίλκρουγκ © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Βέρντερ - Μπόχουμ και Σάλκε - Στουτγάρδη.

Πλούσιο το πρόγραμμα σήμερα της Bundesliga με έξι συνολικά αναμετρήσεις. Στη Βρέμη, η Βέρντερ υποδέχεται την Μπόχουμ και φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο κολλητές ήττες με 2-0 από την Αϊντραχτ και την Ντόρτμουντ (16:30 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24).

Οι πράσινοι είναι λογικά το φαβορί, σε τιμές διπλασιασμού, καθώς η Μπόχουμ είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας εκτός έδρας. Σε 11 παιχνίδια ως φιλοξενούμενη έχει γνωρίσει δέκα ήττες και έχει δεχθεί συνολικά 32 γκολ!

Η Μπόχουμ έχει βασίσει φέτος τη συγκομιδή της σχεδόν αποκλειστικά στο Ρουρστάντιον. Εκεί μετρούσε πέντε διαδοχικές νίκες, όμως το περασμένο Σάββατο έχασε με 2-0 από τη Φράιμπουργκ. Επίσης, απόψε θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, αφού θα λείψουν μεταξύ άλλων ο αρχηγός/χαφ Λοσιγιά και ο βασικός στόπερ Ορντετς.

Ευκαιρία λοιπόν, για τη Βέρντερ, η οποία διατηρεί εξαιρετική παράδοση (27-7-1) στη Βρέμη με την Μπόχουμ να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Ευκαιρία όμως και για τον Νίκλας Φίλκρουγκ να επιστρέψει στα γκολ. Ο διεθνής Γερμανός φορ έμεινε για πρώτη φορά φέτος άσφαιρος σε τρία ματς. Βέβαια, κόντρα στην Αϊντραχτ και την Ντόρτμουντ, η Βέρντερ ήταν παντελώς ακίνδυνη, επομένως η ευθύνη δεν βαραίνει μόνο τον ίδιο.

Στο σημερινό παιχνίδι τα δεδομένα θα είναι πολύ διαφορετικά. Η Βρέμη αναμένεται να έχει το πάνω χέρι, θα πατήσει την αντίπαλη περιοχή και έτσι ο Φίλκρουγκ θα βρει στιγμές για να σκοράρει. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι συνήθως είναι και ο εκτελεστής των πέναλτι για τη Βέρντερ.

Ο 30χρονος άσος έχει πετύχει φέτος 13 γκολ και κυνηγάει το "χρυσό" παπούτσι της Bundesliga. Αυτή τη στιγμή οδηγεί την κούρσα, όμως τον απειλεί ο Κρίστοφερ Ενκουνκού της Λειψίας. Ο Γάλλος άσος έχει 12 τέρματα και γύρισε πρόσφατα από τραυματισμό. Στο 2.35 να σκοράρει απόψε ο διεθνής Γερμανός στράικερ, ο οποίος θυμίζουμε ότι σημείωσε και δύο γκολ με τη Μάνσαφτ στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο βραδινό ματς της ημέρας, η Σάλκε φιλοξενεί τη Στουτγάρδη (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Εδώ έχουμε ένα κλασικό "εξάποντο" παραμονής. Η ουραγός Σάλκε είναι το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό, ωστόσο δεν έχει ακόμη πετάξει λευκή πετσέτα.

Την προηγούμενη εβδομάδα άντεξε στο Βερολίνο και πήρε 0-0 από την Ουνιόν, που την Πέμπτη απέκλεισε εύκολα τον Αγιαξ με 3-1 στα πλέι οφ του Europa League. Αυτό ήταν το τέταρτο σερί 0-0 για τη Σάλκε, επίδοση ρεκόρ για την Μπουντεσλίγκα.

Είναι αλήθεια πως ο Τόμας Ράις έχει συμμαζέψει αισθητά την αμυντική λειτουργία των βασιλικών μπλε, παρόλα αυτά μόνο με ισοπαλίες ο στόχος της σωτηρίας δεν πρόκειται να επιτευχθεί. Η Σάλκε είναι υποχρεωμένη να ψάξει νίκες, ειδικά σε παιχνίδια κόντρα σε άμεσες ανταγωνίστριες, όπως αυτό με τη Στουτγάρδη.

Από την άλλη, η Στουτγάρδη ξέσπασε την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας καθαρά με 3-0 την Κολωνία. Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με τον Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο, είχαν προηγηθεί τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Οι Σουηβοί πήραν μία βαθιά ανάσα με αυτό το τρίποντο, και βγήκαν εκτός επικίνδυνης ζώνης, παρόλα αυτά οι επιδόσεις τους εκτός έδρας είναι απογοητευτικές. Η Στουτγάρδη έχει συμπληρώσει 20 αγώνες χωρίς διπλό (0-9-11) και προφανώς δεν μπορεί να σηκώσει τιμές φαβορί, έστω κι αν παίζει με την ουραγό της βαθμολογίας.

Στοιχηματικά εδώ, έχει ενδιαφέρον το αουτσάιντερ Over 2,5 στο 2.10. Η Σάλκε αυτή τη φορά δεν θα παίξει για την ισοπαλία, αντίθετα θα ρισκάρει και θα κυνηγήσει γκολ. Από την άλλη, η Στουτγάρδη μετράει επτά Over 2,5 στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της στο δρόμο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ - Μπόχουμ: Φίλκρουγκ Anytime (απόδοση 2.35), 16:30
  • Σάλκε - Στουτγάρδη: Over 2,5 (απόδοση 2.10), 19:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ