TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με φόρα από το Ανφιλντ η Ρεάλ

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με φόρα από το Ανφιλντ η Ρεάλ
@2023 JON SUPER/AP IMAGES

Το Match Money έστειλε ταμείο την Πέμπτη με ευρωπαϊκή δυάδα σε απόδοση που άγγιξε το 4.60 και απόψε παίζει μπάλα σε Ισπανία, Αγγλία και Γερμανία.

Τρία παιχνίδια στο σαββατιάτικο Total Betting του Match Money. Χέρτα – Άουγκσμπουργκ από τη Bundesliga, Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ από την Premier League και το ντέρμπι της Μαδρίτης Ρεάλ – Ατλέτικο από τη La Liga.

Χέρτα – Άουγκσμπουργκ (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Κομβικό ματς στη μάχη της παραμονής, καθώς πλέον προσεγγίζουμε τα 2/3 της σεζόν. 17η και μέσα στον υποβιβασμό η Χέρτα, στο -2 από τη σωτηρία και στο -5 από τη 13η Άουγκσμπουργκ. Κι όπως καταλαβαίνεις, κυκλωμένο ματς από τους Βερολινέζους στην προσπάθεια να κρατηθούν στην κατηγορία. Η Χέρτα στο τελευταίο της εντός έδρας νίκησε 4-1 την Γκλάντμπαχ και κόντρα στην Άουγκσμπουργκ έχει εξαιρετική παράδοση: 5-1-0 στα τελευταία έξι και αήττητη συνολικά εντός έδρας (6-5-0).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ (17:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Η Γουέστ Χαμ είναι από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις αυτή τη σεζόν στην Premier. 7η πέρυσι και στην Ευρώπη, 18η και σε θέσεις υποβιβασμού αυτή τη στιγμή. Η Γουέστ Χαμ έχει μόνο μια νίκη στα τελευταία 11 παιχνίδια της (1-3-7), το 2-0 επί της Έβερτον, και η πίεση στον Μόγες τον έχει φέρει πλέον πρώτο φαβορί για απόλυση. Η Νότιγχαμ, βάσει του ντόρου του καλοκαιριού, κάνει χειρότερη σεζόν από ό,τι ήλπιζε, αλλά μέσα στο 2023 είναι εμφανέστατα βελτιωμένη: 3-3-1 το ρεκόρ της, με τελευταίο της ματς το 1-1 με τη Σίτι. Κι αν μη τι άλλο αποδόσεις που φτάνουν ως το 5.00 είναι υπερβολικές.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ισπανίας στο Matchmoney.com.gr

Ρεάλ – Ατλέτικο (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Η Ρεάλ έλαμψε σε όλο της το μεγαλείο μεσοβδόμαδα στο Άνφιλντ και πάει τώρα στο μαδριλένικο ντέρμπι με όλη τη φόρα και τον αέρα που προσδίδει το 5-2 της Τρίτης επί της Λίβερπουλ. Απλό φυσικά δεν είναι ποτέ ένα μαδριλένικο ντέρμπι κόντρα στην Ατλέτικο του Σιμεόνε, αλλά μέσα στο Μπερναμπέου και με τη Ρεάλ σε τόσο θετικό μομέντουμ, το 1.80+ είναι μια χαρά απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χέρτα – Άουγκσμπουργκ: 1 (απόδοση 2.15) 16:30
  • Γουέστ Χαμ – Νότιγχαμ: Χ2 (απόδοση 2.10) 17:00
  • Ρεάλ – Ατλέτικο: 1 (απόδοση 1.85) 19:30

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ