TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Επαγγελματικά η Λειψία, Γκιρασί vs Βιντ στη Στουτγάρδη

Ο Σερχού Ζιρασί με τη φανέλα της Στουτγάρδης κόντρα στη Μάιντς για την Bundesliga 2023/24
Ο Σερχού Ζιρασί με τη φανέλα της Στουτγάρδης κόντρα στη Μάιντς για την Bundesliga 2023/24 @2023 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της ημέρας από το πρόγραμμα του γερμανικού πρωταθλήματος.

Χωρίς το πολύ μεγάλο παιχνίδι η 7η αγωνιστική της Bundesliga. Πέντε αναμετρήσεις περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα.

Η Λειψία είναι καθαρό φαβορί κόντρα στην Μπόχουμ και η λογική λέει ότι εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσει (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Θα πρέπει πάντως να έχουμε υπόψη μας ότι προέρχεται από ένα πολύ απαιτητικό ματς την Τετάρτη στο Champions League, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι "ταύροι" το πάλεψαν κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά τελικά ηττήθηκαν εντός έδρας 3-1 με δύο late γκολ (84', 92'). Ο Οπέντα ισοφάρισε στο 48', σε μία από τις ελάχιστες επικίνδυνες αντεπιθέσεις των Γερμανών, αλλά στο τέλος η ομάδα του Μάρκο Ρόζε δεν κατάφερε να κρατήσει έστω το βαθμό.

Είναι εντυπωσιακό ότι ένα σύνολο με την ποιότητα της Λειψίας, τέλειωσε το ματς κόντρα στη Σίτι με μόλις 31% κατοχή και τρεις τελικές. Εν ολίγοις σε όλο το 90λεππτο η Λειψία κυνηγούσε την μπάλα, κάτι που σημαίνει έξτρα κόπωση, τόσο σωματική όσο και πνευματική.

Η Μπόχουμ βέβαια, είναι ένας πολύ πιο βατός αντίπαλος. Μετά τον διασυρμό με 7-0 στο Μόναχο δεν έβγαλε την παραμικρή αντίδραση κι έχασε εντός έδρας με 3-1 από την Γκλάντμπαχ. Παραμένει έτσι χωρίς νίκη μετά από έξι αγωνιστικές.

Για τη Λειψία είναι προφανές πως το αποψινό ματς είναι από αυτά που οφείλει να παίρνει και εκτός απροόπτου θα το κάνει. Υπενθυμίζεται ωστόσο, ότι μετά την πρώτη αγωνιστική του Champions League και το παιχνίδι στην Ελβετία, όπου είχε κερδίσει με 3-1 τη Γιουνγκ Μπόις, είχε κερδίσει δύσκολα με 1-0 στο Μπορούσια Παρκ την Γκλάντμπαχ.

Εκείνο το ματς είναι το μοναδικό φέτος που η Λειψία σκόραρε κάτω από δύο γκολ στη φετινή Bundesliga. Δεν αποκλείεται η νίκη των "ταύρων" να έρθει και απόψε επαγγελματικά, δεδομένου μάλιστα ότι ο Ρόζε αναμένεται να προχωρήσει και σε ελεγχόμενο ροτέισον για να φρεσκάρει όσο μπορεί την 11αδα του.

Στο 1.85 ο άσος με Under 4,5. Σημειώνεται ότι πέρυσι και πρόπερσι η Λειψία είχε κερδίσει εντός έδρας την Μπόχουμ με 4-0 και 3-0 αντίστοιχα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Την ίδια ώρα, η Στουτγάρδη, που εξελίσσεται φέτος στην ευχάριστη έκπληξη, υποδέχεται τη Βόλφσμπουργκ (16:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της αγωνιστικής, δεδομένου ότι οι Σουηβοί πραγματοποιούν το καλύτερό τους ξεκίνημα από το 1996/97 και φιγουράρουν στη δεύτερη θέση και οι "λύκοι" έχουν κάνει φέτος ήδη τέσσερις νίκες και δείχνουν ότι θα διεκδικήσουν σοβαρά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Στουτγάρδη έχει με 19 γκολ την τρίτη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος πίσω από Λεβερκούζεν και Μπάγερν. Ο φορ Γκιρασί βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα με 10 γκολ, έχει όμως γύρω του και πολύ δυνατά στηρίγματα. Σε άριστη κατάσταση βρίσκονται επίσης οι εξτρέμ Φίριχ (4 ασίστ), Σίλας, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα ξεπετάχτηκε και ο νεοφερμένος φορ Ούνταφ, βάζοντας και τα δύο γκολ στο 2-0 επί της Κολωνίας.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ δεν είναι το ίδιο θεαματική και παραγωγική όπως η Στουτγάρδη, έχει όμως κι αυτή σε σούπερ φόρμα τον δικό της φορ, τον Γιόνας Βιντ. Ο Δανός άσος έφτασε τα επτά γκολ, σημειώνοντας και τα δύο των "'λύκων" στο 2-0 επί της Αϊντραχτ την προηγούμενη εβδομάδα.

Εν ολίγοις, συγκρούονται δύο από τα πιο καυτά “κανόνια” της φετινής Bundesliga, επομένως είναι λογικό να προσφέρεται σε τιμές φαβορί το Over 2,5, το οποίο έχει επαληθεύσει φέτος η Στουτγάρδη 5/6 φορές. Αξιοπρεπή τα 1.70 που κυκλοφορούν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λειψία – Μπόχουμ: 1 & Under 4,5 (απόδοση 1.85), 16:30
  • Στουτγάρδη – Βόλφσμπουργκ: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ