TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Έχει ξεφύγει το διπλό της Βόλφσμπουργκ στο 3.60

Ο Γιάνικ Γκέρχαρντ σε αγώνα της Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Μπάγερν | 17 Δεκεμβρίου 2021
Ο Γιάνικ Γκέρχαρντ σε αγώνα της Βόλφσμπουργκ απέναντι στην Μπάγερν | 17 Δεκεμβρίου 2021 @2022 ANDREAS SCHAAD/AP IMAGES

Πήρε την ανηφόρα το διπλό της Βόλφσμπουργκ και έχει πλέον αποκτήσει στοιχηματική αξία.

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται απόψε το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Στοιχηματικά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κόντρα της Στουτγάρδης με τη Βόλφσμπουργκ, δεδομένου ότι το διπλό έχει πάρει την ανηφόρα σε τιμές ακόμη και πάνω από το 3.50, ενώ αρχικά είχε ανοίξει στο 2.95-3.00, κάτι που δεν δικαιολογείται από την πορεία των δύο ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα (16:30 Novasports Extra 2, Live από το SPORT24).

Η Στουτγάρδη μάχεται για την παραμονή της και έρχεται από βαθμό ψυχολογίας (1-1) στη Φρανκφούρτη. Παρόλα αυτά, ο απολογισμός της είναι 1-3-5 σε εννιά ματς Bundesliga με τον Μπρούνο Λαμπαντία στον πάγκο.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ ήταν εμφανώς ανώτερη την προηγούμενη εβδομάδα στο 1-1 με την Ουνιόν Βερολίνου. Έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο πρώτο ημίχρονο, μεταξύ αυτών και δοκάρι. Βρέθηκε να κυνηγάει το σκορ με πέναλτι στο 72', ωστόσο απάντησε με χαμένο τετ α τετ στο 76' και γκολ στο 84'.

Αν βγάλουμε στην άκρη το πέναλτι, με το οποίο σκόραρε η Ουνιόν, τα xGoals ήταν 1,33-0,47. Εν ολίγοις, οι Βερολινέζοι δεν υπήρχε περίπτωση να βρουν δίχτυα αν δεν έστηναν την μπάλα στην άσπρη βούλα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η ομάδα του Νίκο Κόβατς έχει μόνο μία νίκη στα επτά παιχνίδια του β' γύρου, παρόλα αυτά, μετά το 0-3 από τη Λειψία, μάζεψε πέντε βαθμούς στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές και βάσει εμφανίσεων θα μπορούσε να είχε κάνει ακόμη και το 3/3. Σε κάθε περίπτωση, οι "λύκοι" έχουν την τέταρτη καλύτερη εκτός έδρας συγκομιδή (18 βαθμοί) στο πρωτάθλημα και στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους μακριά από τη Φολκσβάγκεν Αρίνα έχασαν μόνο στη Βρέμη (4-3-1).

Από την άλλη, η Στουτγάρδη έχει τα λιγότερα clean sheets (2) στην κατηγορία και στα τελευταία 33 παιχνίδια της εντός έδρας, κράτησε ανέπαφη την εστία της μόνο μία φορά.

Είναι προφανές, πως μία ομάδα με μόλις τέσσερις νίκες σε 24 αγωνιστικές δεν μπορεί να στηρίξει αποδόσεις φαβορί στο 2.20. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στο -5 από την εξάδα και στο -1 από την έβδομη θέση, που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, επομένως δεν υπάρχει κανένας λόγος να αδιαφορήσει απόψε.

Value σε κάθε περίπτωση το διπλό στο 3.60, στη λογική ότι ποντάρουμε μία ομάδα που έχει μαζέψει φέτος 15 βαθμούς περισσότερους από την αντίπαλό της και έχει κάνει υπερδιπλάσιες νίκες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Στουτγάρδη – Βόλφσμπουργκ: 2 (απόδοση 3.60), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ