TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο διπλά κι ένα Under 2,5

Ο Αλέξις Σαλεμάκερς της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τότεναμ για τη φάση των 16 του Champions League 2022-2023 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023
Ο Αλέξις Σαλεμάκερς της Μίλαν σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Τότεναμ για τη φάση των 16 του Champions League 2022-2023 στο "Τότεναμ Χότσπερ Στέιντιουμ", Λονδίνο | Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023 © 2023/ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Bundesliga και Serie A στις σημερινές επιλογές του Total Betting από το Match Money.

Άουγκσμπουργκ – Σάλκε (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Μάχη στα κάτω στρώματα της Bundesliga, 13η η Άουγκσμπουργκ και εφτά βαθμούς πάνω από τη 17η Σάλκε. Δύσκολο ματς και αρκετά ισορροπημένο, η Άουγκσμπουργκ έρχεται από τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες, η Σάλκε από την άλλη έχει καλή πρόσφατη παράδοση σε αυτή την έδρα (2-3-0) και έχει συμπληρώσει αήττητο εφτά αγώνων στην Bundesliga (2-5-0). Δείχνει ματς πολύ στο όριο, μια ζαριά θα ήταν στο Χ, λογικότατο και το Under 2,5. Από τις τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες της Άουγκσμπουργκ οι τρεις είναι με 1-0, ενώ η Σάλκε σε αυτό το αήττητο των εφτά αγώνων έχει τέσσερα 0-0.

Χοφενχάιμ – Χέρτα (16:30 Novasports News, Live από το SPORT24). Κι αυτό μάχη στην ουρά της Bundesliga, εξάποντο για την ακρίβεια: 18η και ουραγός με 19 πόντους η Χοφενχάιμ, 15η με 21 η Χέρτα. Αλλά στοιχηματικά τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η Χοφενχάιμ είναι σε ελεύθερη πτώση και μετρά εφτά σερί ήττες και 0-2-14 από τα μέσα Οκτωβρίου, ενώ η τελευταία εντός έδρας νίκη της ήταν στις 10 Σεπτεμβρίου. Κι από την άλλη η Χέρτα, όχι βέβαια ότι είναι Μπάγερν, αλλά το παλεύει: 2-1-2 στα τελευταία της πέντε ματς, όπου οι ήττες ήταν από Ντόρτμουντ και Λεβερκούζεν. Και ο άσος είναι στο 2.20 ενώ το διπλό στο 3.50.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Γερμανίας στο Matchmoney.com.gr

Ουντινέζε – Μίλαν (21:45 Novasports News, Live από το SPORT24). Η Μίλαν, μετά τη μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League και με το μυαλό ακόμη στη μάχη με την Τότεναμ, γκέλαρε την περασμένη Δευτέρα με τη Σαλερνιτάνα. Γενικότερα η Μίλαν έχει φέτος πρόβλημα αστάθειας, όμως η στιγμή μοιάζει καλή για να την ακολουθήσουμε.

Η κλήρωση του Champions League (Νάπολι και στα ημιτελικά Μπενφίκα/Ίντερ) προδιαθέτει για μεγάλες βραδιές και επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερα όνειρα, ενώ βέβαια ο στόχος και της τετράδας στο πρωτάθλημα είναι ανοικτός: 4η αυτή τη στιγμή, έναν πόντο πίσω από τη Λάτσιο και έναν μπροστά από τη Ρόμα. Η Ουντινέζε είναι στην ασφάλεια και την ανωνυμία της μέσης της βαθμολογίας, μετά τη αγωνιστική υπάρχει η διακοπή των εθνικών, και όλες οι μεγάλες ομάδες θέλουν να μπαίνουν χωρίς αναταράξεις και με ηρεμία στο δεκαπενθήμερο ρεπό, και το διπλό είναι σε ικανοποιητικότατη απόδοση, στο 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άουγκσμπουργκ – Σάλκε: Under 2,5 (απόδοση 1.84) 16:30
  • Χοφενχάιμ – Χέρτα: 2 (απόδοση 3.50) 16:30
  • Ουντινέζε – Μίλαν: 2 (απόδοση 2.25) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ