TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Έχει τη φόρα για το 2.10 η Λεβερκούζεν

Ο τεχνικός της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο και ο Φλόριαν Βιρτς
Ο τεχνικός της Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο και ο Φλόριαν Βιρτς © 2023 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Βέρντερ με τη Λεβερκούζεν από το γερμανικό πρωτάθλημα.

Με τα τρία παιχνίδια των ομάδων που μετέχουν στο Europa League, ολοκληρώνεται απόψε η 24η αγωνιστική της Bundesliga. Στη Βρέμη, η Βέρντερ υποδέχεται τη Λεβερκούζεν, η οποία κάνει προσπάθεια να καλύψει έδαφος και να προλάβει τα ευρωπαϊκά εισιτήρια (18:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Μπάγερ ξεκίνησε καταστροφικά τη σεζόν με τον Χεράρδο Σεοάνε στον πάγκο. Ωστόσο, από τη στιγμή που ανέλαβε ο Τσάμπι Αλόνσο, άρχισε σταδιακά να αποδίδει σύμφωνα με τις δυνατότητές της. Είναι χαρακτηριστικό, πως με τον Βάσκο τεχνικό, έχει μαζέψει 26 βαθμούς σε 15 αγώνες, έχει δηλαδή την έκτη καλύτερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα.

Η Λεβερκούζεν, βάσει ρόστερ, είναι δεδομένα ομάδα εξάδας, ωστόσο πληρώνει την κάκιστη εκκίνησή της και για αυτό βρίσκεται στο -9 αυτή τη στιγμή από την έκτη Αϊντραχτ. Παρόλα αυτά, η λογική λέει ότι θα κερδίσει κι άλλες θέσεις στην κατάταξη, αφού διατηρεί την τέταρτη καλύτερη επίδοση στα xGoals υπέρ-κατά της Bundesliga μετά την Μπάγερν, τη Λειψία και την Ντόρτμουντ.

Σημαντικό ρόλο στη βελτίωση της Λεβερκούζεν έχει παίξει και η επιστροφή του Φλόριαν Βιρτς, ο οποίος στο πρώτο μισό της σεζόν δεν αγωνίστηκε καθόλου, καθώς προέρχονταν από ρήξη χιαστού. Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός είναι ένα από τα μεγαλύτερα πρότζεκτ του γερμανικού ποδοσφαίρου και με την παρουσία του έχει εμφανώς ανεβάσει επίπεδο τις “ασπιρίνες” μετά τη χειμερινή διακοπή.

Επίσης, στη Λεβερκούζεν περιμένουν επιτέλους να πάρει εμπρός και ο Πάτρικ Σικ. Ο Τσέχος φορ ήταν την περσινή σεζόν ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας με 24 γκολ στο πρωτάθλημα. Φέτος, έχει σημειώσει μόλις τρία, καθώς ταλαιπωρήθηκε και αυτός από προβλήματα τραυματισμών. Σιγά σιγά όμως, βρίσκει ρυθμό, παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και αναμένεται να προσφέρει έξτρα ώθηση στην Μπάγερ στην τελική ευθεία της σεζόν.

Η ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο, μετά την επική πρόκριση επί της Μονακό στην ενδιάμεση φάση του Europa League, μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, πραγματοποίησε δύο θετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Έφερε 1-1 στο Φράιμπουργκ, σε μία έδρα σχεδόν απόρθητη και μάλιστα θα μπορούσε να κερδίσει, αφού είχε δοκάρι στο 92' και σαφώς περισσότερες ευκαιρίες (xGoals 1,29-2,06). Ακολούθησε το άνετο εντός έδρας 4-1 επί της Χέρτα με xGoals 2,26-0,96.

Την Πέμπτη, η Λεβερκούζεν κέρδισε με 2-0 τη Φερεντσβάρος για το Europa League κι έκανε αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή της στα προημιτελικά, χωρίς να χρειαστεί να παίξει σε φουλ ένταση ή να καταναλώσει πολλές δυνάμεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Βέρντερ έχει ως βασικό στόχο την παραμονή και ευρισκόμενη στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη έχει χτίσει ένα καλό μαξιλαράκι. Ακόμη δεν έχει εξασφαλιστεί, ωστόσο δεν αναμένεται να μπλέξει σε περιπέτειες, έστω κι αν οι εμφανίσεις της είναι κατά κανόνα μέτριες μέσα στο 2023. Μετά τη διακοπή, οι πράσινοι της Βρέμης έχουν γνωρίσει πέντε ήττες σε οκτώ αγώνες.

Επίσης, σε όλα τα δύσκολα ματς μέσα στο Βέζερ, απέτυχαν να πάρουν έστω την ισοπαλία. Έχασαν με 2-1 από τη Λειψία, με το ίδιο σκορ από την Ουνιόν, με 4-3 από την Αϊντραχτ και με 2-0 από την Ντόρτμουντ. Σε ό,τι αφορά στο αποψινό παιχνίδι, ο Ολε Βέρνερ έχει να διαχειριστεί και τρεις καλές απουσίες (Γκρος, Φριντλ, Ρομάνο Σμιντ). Αντίθετα, η Λεβερκούζεν αναμένεται πλήρης, αφού επιστρέφουν οι βασικοί χαφ Αντριχ και Παλάσιος, που έλειψαν την Πέμπτη λόγω καρτών.

Το διπλό στο 2.10 είναι μία τίμια απόδοση για την ποιοτική και ταχύτατη Μπάγερ, η οποία έχει κερδίσει τρεις φορές στις τελευταίες έξι επισκέψεις της στη Βρέμη, όλες με εμφατικά σκορ (3-0, 6-2, 4-1).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ – Λεβερκούζεν: 2 (απόδοση 2.10), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ