TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Μπαρτσελόνα vs Βαλβέρδε

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε αναμέτρηση στο Καμπ Νόου μεταξύ Μπαρτσελόνα και Χετάφε
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Τρεις επιλογές στο κυριακάτικο Total Betting του Match Money. Από την αγγλική Championship, την Bundesliga και τη La Liga.

Νόριτς – Σάντερλαντ (14:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η Νόριτς του Γιαννούλη και του Τζόλη άλλαξε κάποια στιγμή προπονητή μέσα στη σεζόν και πήρε τον Γερμανό Ντέιβιντ Βάγκνερ, που ξέρει την κατηγορία και πριν μερικά χρόνια είχε ανεβάσει τη Χάντερσφιλντ στην Premier League. Η Νόριτς αυτή τη στιγμή είναι γερά στη μάχη των πλέι οφ, στο -2 από την εξάδα αλλά με ένα ματς, το σημερινό, λιγότερο. Και συνολικά η δυναμική της δείχνει ότι στο τέλος της σεζόν θα πετύχει τον στόχο της εξάδας, ώστε να διεκδικήσει την άνοδο στη ρουλέτα των πλέι οφ. Τα "καναρίνια" έρχονται από τρεις σερί νίκες και αντιμετωπίζουν μια Σάντερλαντ που κάποια στιγμή φάνηκε να έχει φιλοδοξίες πλέι οφ αλλά το τελευταίο διάστημα διόρθωσε και τώρα μετρά τρεις σερί ήττες, έχοντας μείνει στη 12η θέση.

Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Βερ. (20:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Για την Ουνιόν Βερολίνου δεν μπορεί να πει κανείς πολλά άσχημα. Εξαιρετική σεζόν, κυνηγά το μεγάλο όνειρο της τετράδας και της συμμετοχής στο Champions League, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει και στο Europa League, όπου την Πέμπτη έχει στο Βέλγιο τη ρεβάνς του 3-3 με τη… συνονόματη Ουνιόν Σεντ Ζιλουά.

Κι αυτό είναι το βασικό πρόβλημα της Ουνιόν αυτή την περίοδο, ότι τα συνεχή δυνατά ματς έχουν αρχίσει να αφήνουν το αποτύπωμά τους και οι Βερολινέζοι βγάζουν μια έλλειψη φρεσκάδας, έχοντας πλέον τρία ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Η Βόλφσμπουργκ, από την πλευρά της, δεν κάνει πολύ καλό 2023, αλλά παραμένει στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και στα δύο τελευταία της παιχνίδια (2-2 με την Άιντραχτ, 2-0 στην Κολωνία) έδειξε να επανέρχεται σε θετικά στάνταρ. Και βάσει της ευρωπαϊκής συγκυρίας της Ουνιόν, σήμερα έχει μια καλή ευκαιρία να επιβεβαιώσει το ανέβασμά της.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Ισπανίας στο Matchmoney.com.gr

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Μπαρτσελόνα τον τελευταίο μήνα, και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, είναι εμφανές ότι δεν είναι στα καλύτερά της και οι αρκετές απουσίες την έχουν επηρεάσει. Αλλά σε κάθε περίπτωση στο πρωτάθλημα είναι, μετά τη χθεσινή νίκη της Ρεάλ, στο +6 από τη μεγάλη αντίπαλό της και με το σημερινό παιχνίδι λιγότερο.

Το ταξίδι στο Μπιλμπάο, σε μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα του ισπανικού ποδοσφαίρου και απέναντι στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, είναι το πιο δύσκολο εκτός έδρας που έχει στις 14 αγωνιστικές που απομένουν και με μια λογιστική λογική ο ένας βαθμός κάθε άλλο παρά κακός θα είναι. Ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που στην επόμενη αγωνιστική υπάρχει το clasico με τη Ρεάλ στη Βαρκελώνη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νόριτς – Σάντερλαντ: 1 (απόδοση 1.90) 14:00
  • Βόλφσμπουργκ – Ουνιόν Β.: 1 (απόδοση 2.30) 20:30
  • Αθλ. Μπιλμπάο – Μπαρτσελόνα: Χ (απόδοση 3.40) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ