TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Δοκιμάζεται το αήττητο της Αϊντραχτ, εξωπραγματικός ο Μπονιφάς

Ο Ζουνιόρ Ντινά Εμπίμπ της Άιντραχτ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντάρμστατ για την Bundesliga 2023-2024, Φρανκφούρτη | Κυριακή 20 Αυγούστου 2023
Ο Ζουνιόρ Ντινά Εμπίμπ της Άιντραχτ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Ντάρμστατ για την Bundesliga 2023-2024, Φρανκφούρτη | Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 © 2023/MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ στο Conference League, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Με έξι παιχνίδια συνεχίζεται το Σάββατο, το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Bundesliga. Η προσεχής αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, Αϊντραχτ Φρανκφούρτης παίζει στην έδρα της Βόλφσμπουργκ, σε μία αναμέτρηση όπου θα δοκιμαστεί σοβαρά το αήττητο σερί της (16:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Αϊντραχτ παραμένει αήττητη από το ξεκίνημα της σεζόν σε εννιά επίσημα παιχνίδια (4-5-0) για όλες τις διοργανώσεις. Από αυτά, κέρδισε τις Λέφσκι, Αμπερντίν, τη νεοφώτιστη Ντάρμσταντ στην πρεμιέρα της Bundesliga με γκολ του Μουανί, που πλέον δεν βρίσκεται στο ρόστερ της και μία ομάδα της 4ης κατηγορίας στο κύπελλο Γερμανίας.

Επίσης, πήρε ισοπαλία 1-1 στο Μάιντς ισοφαρίζοντας στο 92' και 1-1 εντός έδρας με την Κολωνία, ισοφαρίζοντας στο 87'. Το 0-0 με τη Φράιμπουργκ την προηγούμενη Κυριακή ήταν το τέταρτο διαδοχικό της Χ στο πρωτάθλημα.

Για ακόμη ένα ματς εμφάνισε επιθετικό πρόβλημα και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι η Φράιμπουργκ προέρχονταν από απαιτητικό ματς στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό.

Με εξαίρεση μία καλή ευκαιρία στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλη άμυνα και έκλεισε το ματς με xGoals 0,75-0,41. Είναι χαρακτηριστικό, πως η Αϊντραχτ έχει μέχρι στιγμής τις λιγότερες τελικές (52) στην Bundesliga μαζί με την Ντάρμσταντ και τα λιγότερα xGoals υπέρ (5,17).

Το πιο ανησυχητικό είναι πως αυτά τα νούμερα έχουν έρθει κόντρα σε αντιπάλους στα μέτρα της, αφού το πρόγραμμά της ήταν ιδιαιτέρως βατό. Η πτώση πάντως στους επιθετικούς της δείκτες κρίνεται μάλλον φυσιολογική, αν αναλογιστούμε ότι έχασε το καλοκαίρι τους τέσσερις κορυφαίους παίκτες της μεσοεπιθετικά, τον φορ Μουανί (Παρί Σεν Ζερμέν), τον εξτρέμ Λίντστρεμ (Νάπολι), τον επιθετικό χαφ Καμάντα (Λάτσιο) και τον χαφ Σο (Σεβίλλη).

Συν τοις άλλοις, άλλαξε προπονητή, με τον Ντίνο Τοπμέλερ να αναλαμβάνει για πρώτη φορά ως πρώτος τεχνικός μία ομάδα επιπέδου Bundesliga. Όλα αυτά λοιπόν, αναπόφευκτα έχουν αντίκτυπο στην αγωνιστική της συμπεριφορά και την απόδοσή της.

Ο Τοπμέλερ πάντως αισιοδοξεί και τονίζει πως το μέλλον του κλαμπ προμηνύεται λαμπρό, καθώς η Αϊντραχτ έχει ξανακάνει δυνατό "παιδομάζωμα" με παίκτες όπως οι χαφ Λάρσον, Ααρονσον, ο εξτρέμ Σαϊμπί και ο μπακ Ενκουνκού (όλοι τους μέχρι 22 ετών), ωστόσο είναι δεδομένο πως η νέα έκδοση των "αετών" θα χρειαστεί χρόνο για να πλησιάσει το επίπεδο της ομάδας που έφτασε μέχρι την κατάκτηση του Europa League το 2022.

Από την άλλη, η Βόλφσμπουργκ είναι σαφώς πιο στρωμένο σύνολο και τα ματς που έπρεπε, τα έχει πάρει φέτος. Έχει τον ίδιο προπονητή, τον Νίκο Κόβατς (έχει δουλέψει στο παρελθόν στην Αϊντραχτ, κατακτώντας μάλιστα και το κύπελλο το 2018), για δεύτερη σερί σεζόν και οι αλλαγές που έκανε στο ρόστερ της το καλοκαίρι ήταν στοχευμένες.

Επίσης, έχει σε εξαιρετική φόρμα τον φορ Βιντ. Ο Δανός άσος στις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει σημειώσει πέντε γκολ και έχει μοιράσει μία ασίστ. Μόνος του δηλαδή, έχει περισσότερα γκολ απ' ότι ολόκληρη η Αϊντραχτ (4), η οποία ήδη έχει ξεκινήσει την αναζήτηση ενός γκολτζή για τον Ιανουάριο, διότι η χρονιά μόνο με τους Μαρμούς, Ενγκανκάμ και Αλάριο στο "9" δεν βγαίνει.

Αν σε όλα τα παραπάνω συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η Αϊντραχτ είναι χωρίς νίκη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα 13 σερί ματς, ο άσος στο 2.05 κρίνεται τουλάχιστον τίμιος για τους "λύκους".

Μεγάλο το "πρέπει" της Ουνιόν

Την ίδια ώρα, η Ουνιόν Βερολίνου θα παίξει στην έδρα της νεοφώτιστης Χαϊντενχάιμ (16:30 Novasports 6HD, Live από το SPORT24). Η Ουνιόν για πρώτη φορά γνώρισε τέσσερις διαδοχικές ήττες με τον Ούρς Φίσερ στον πάγκο της. Με τη Χοφενχάιμ πλήρωσε κυρίως την κόπωσή της από τη μεγάλη προσπάθεια που έκανε στο Μπερναμπέου, κρατώντας στο 0-0 τη Ρεάλ για 93 λεπτά.

Για τους Βερολινέζους είναι κομβικό να πάρουν το συγκεκριμένο ματς, διότι ακολουθεί νέα διαβολοβδομάδα με παιχνίδια κόντρα σε Μπράγκα (εντός) και Ντόρτμουντ (εκτός). Οι πρωτευουσιάνοι ήξεραν εξ αρχής ότι δεν θα είναι καθόλου εύκολη η διαχείριση του Champions League μαζί με την Bundesliga, διότι δεν είναι μαθημένοι σε διαδοχικά παιχνίδια υψηλής έντασης.

Είναι λοιπόν απαραίτητο να βάλουν τώρα ένα στοπ στην... αιμορραγία για να μην τους πάρει από κάτω. Η Χαϊντενχάιμ παίζει αλέγκρο, θαρραλέο ποδόσφαιρο, αλλά απέναντι σε μία καπάτσα και συνεπή αμυντικά ομάδα όπως η Ουνιόν είναι σωστά αουτσάιντερ. Άλλωστε, το σύνολο του Φρανκ Σμιντ έχει δεχθεί σε όλα τα παιχνίδια του από δύο γκολ και πάνω.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος, αξίζει να ρίξουμε μία ματιά και στο Μάιντς – Λεβερκούζεν (16:30 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24). Το διπλό έχει κατρακυλήσει κάτω από το 1.55. διότι οι "ασπιρίνες" παίζουν προς το παρόν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα. Την προηγούμενη αγωνιστική συνέτριψαν με 4-1 τη Χαϊντενχάιμ, επιτρέποντας στην αντίπαλο μόνο μία τελική!

Αντίθετα, η Μάιντς δεν έχει ξεκινήσει καλά τη σεζόν. Αγνοεί τη χαρά της νίκης δέκα σερί ματς (0-2-8), υπολογίζοντας και τα τελειώματα της περσινής σεζόν και δέχεται τουλάχιστον ένα γκολ 13 σερί παιχνίδια στο πρωτάθλημα. Μάλιστα, στα 11 από αυτά δέχθηκε από δύο και πάνω!

Απέναντι σε αυτή την άμυνα, θα είναι μάλλον έκπληξη να μην σκοράρει ο Μπονιφάς. Ο Νιγηριανός φορ της Λεβερκούζεν έχει πετύχει ήδη έξι γκολ στις πρώτες πέντε αγωνιστικές, αλλά το στατιστικό που κυριολεκτικά βγάζει μάτια, είναι ότι έχει κάνει 38 τελικές! Δηλαδή, σε κάθε ματς παίρνει περίπου 8 σουτ, όσα δηλαδή μπορεί να κάνει μία ολόκληρη ομάδα στην άμυνα της Μπάγερ. Στο 2.20 το anytime του Μπονιφάς, πάνω από το 2.60 αν επιβεβαιωθεί παράλληλα και το διπλό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βόλφσμπουργκ – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: 1 (απόδοση 2.05), 16:30
  • Χαϊντενχάιμ – Ουνιόν Βερολίνου: 2 (απόδοση 2.25), 16:30
  • Μάιντς – Λεβερκούζεν: Μπονιφάς Anytime (απόδοση 2.20), 16:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ