TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τα γκολ στα τρία ντέρμπι

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ απέναντι στην Γουλβς | 16 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Μοχάμεντ Σαλάχ πανηγυρίζει γκολ της Λίβερπουλ απέναντι στην Γουλβς | 16 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Γεμάτο ντέρμπι το πρόγραμμα του Σαββάτου και, όπως συμβαίνει συνήθως όταν το πρόγραμμα έχει πολλά ντέρμπι, στοιχηματικά τα πράγματα δεν είναι εύκολα. Έτσι, το Total Betting του Match Money ντριμπλάρει την αγορά των σημείων και επιλέγει μια τριάδα γκολ από τα παιχνίδια της απογευματινής ζώνης.

Τότεναμ – Λίβερπουλ (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Επιθετική ομάδα η Τότεναμ του Ποστέκογλου, παραδοσιακά επιθετική και η Λίβερπουλ, είναι λογικό να περιμένουμε ανοιχτό ματς. Σε αποδόσεις καθαρού φαβορί βέβαια το G/G & Over 2,5, αλλά δεν θα μπορούσαμε να περιμένουμε κάτι άλλο όταν η Τότεναμ έχει 4/6 φέτος στο πρωτάθλημα και η Λίβερπουλ 5/6. Κι όταν βέβαια στις τελευταίες έξι επισκέψεις της Λίβερπουλ στο Λονδίνο το G/G & Over 2,5 επιβεβαιώθηκε στις 5.

Χιρόνα – Ρεάλ (19:30 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Όσο κι αν ακούγεται παράξενο, το ματς είναι ντέρμπι κορυφής, 1η η Χιρόνα με 19 πόντους, 2η η Ρεάλ με 18. Η Χιρόνα έχει έξι σερί νίκες και την καλύτερη επίθεση στη La Liga μαζί με την Μπαρτσελόνα και δύσκολα θα αλλάξει τακτική: θα παίξει ξανά την μπάλα της και επιθετικά. Στα τελευταία τρία ματς της Χιρόνα το συνολικό σκορ ήταν 11-6 (!), ενώ και τις τρεις φορές που φιλοξένησε τη Ρεάλ την τελευταία δεκαετία τα ματς είχαν γκολ (2-1, 1-4 και 4-2). Στο 1,87 το G/G & Over 2,5.

Λειψία – Μπάγερν (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Το μεγάλο ματς της αγωνιστικής στην Bundesliga, όπου η Λειψία καλείται να δείξει ότι μπορεί φέτος να αμφισβητήσει την αδιαφιλονίκητη κυριαρχία της Μπάγερν. Δύσκολο κι εδώ να μπλέξεις με το ποιος θα κερδίσει, αλλά είναι πολύ λογικό να περιμένουμε παιχνίδι με γκολ. Για την επίθεση της Μπάγερν δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα, αλλά η άμυνά της δίνει πολλά δικαιώματα. Στα τρία "σοβαρά" επίσημα παιχνίδια που έδωσε φέτος δέχθηκε συνολικά οχτώ γκολ, 4-3 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 2-2 με τη Λεβερκούζεν και το 0-3 από τη Λειψία για τον τελικό του Σούπερ Καπ στο ξεκίνημα της σεζόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ – Λίβερπουλ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.57) 19:30
  • Χιρόνα – Ρεάλ: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.87) 19:30
  • Λειψία – Μπάγερν: G/G & Over 2,5 (απόδοση 1.63) 19:30

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ