TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Προγνωστικά Γερμανία: Αποφασισμένη να χτυπήσει τετράδα η Φράιμπουργκ

Οι παίκτες της Φράιμπουργκ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ναντ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στo "Μποζουάρ", Ναντ | Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022
Οι παίκτες της Φράιμπουργκ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Ναντ για τη φάση των ομίλων του Europa League 2022-2023 στo "Μποζουάρ", Ναντ | Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 © 2022 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Φράιμπουργκ με την Κολωνία από το πρωτάθλημα της Bundesliga.

Με δύο παιχνίδια ολοκληρώνεται απόψε η 13η αγωνιστική της Bundesliga. Στο Φράιμπουργκ η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ υποδέχεται την Κολωνία (18:30 Novasport 3HD, Live από το SPORT24).

Και οι δύο προέρχονται από ευρωπαϊκά ματς την Πέμπτη. Η μεν Φράιμπουργκ είχε δύσκολο ταξίδι στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο έπαιξε με εναλλακτική σύνθεση, αφού η αναμέτρηση με την Κάραμπαγκ δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για την ίδια. Από την άλλη, η Κολωνία τα έδωσε όλα εντός έδρας κόντρα στη Νις για να προκριθεί στα νοκ άουτ του Conference League, ωστόσο έμεινε στο 2-2 και αποκλείστηκε.

Η Κολωνία έχει τη χειρότερη εκτός έδρας άμυνα τους πρωταθλήματος με 16 γκολ παθητικό, καθώς στα τελευταία δύο παιχνίδια της δέχθηκε πεντάρες από την Γκλάντμπαχ και τη Μάιντς. Βέβαια και στις δύο περιπτώσεις ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Από την άλλη, η Φράιμπουργκ πραγματοποιεί την κορυφαία σεζόν της ιστορίας της. Οι 24 βαθμοί σε 12 αγωνιστικές είναι ρεκόρ συλλόγου. Έχει τις περισσότερες καθαρές εστίες (7) στην Bundesliga. Σε 20 επίσημα ματς φέτος σε όλες τις διοργανώσεις έχει χάσει μόνο από την Μπάγερν και την Ντόρτμουντ.

Επίσης, διατηρεί θετική παράδοση κόντρα στην Κολωνία, με ρεκόρ 4-1-1 στα τελευταία έξι ματς που τη φιλοξένησε. Και το απουσιολόγιο της είναι σχεδόν άδειο, σε αντίθεση με τους “τράγους” που έχουν εκτός τον αρχηγό τους Χέκτορ και τον κορυφαίο τους κεντρικό χαφ Λιούμπιτσιτς (3 γκολ).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Γενικά, η Φράιμπουργκ φέτος κάνει μία εκπληκτική πορεία και δείχνει αποφασισμένη να διεκδικήσει θέση στην τετράδα, για να βγει πρώτη φορά στους ομίλους του Champions League. Το σύνολο του Στράιχ έδειξε τη δυναμική του και στον όμιλο του Europa League, όπου τερμάτισε άνετα στην πρώτη θέση, χωρίς να ηττηθεί (4-2-0). Έγραψε έτσι ιστορία, αφού ποτέ στο παρελθόν δεν είχε παίξει χειμώνα στην Ευρώπη.

Η Κολωνία είναι ομάδα με μαχητικό πνεύμα και δεν παραδίδεται εύκολα, όμως φέτος δεν μπορεί να βρει μία μίνιμουμ αμυντική σταθερότητα. Σε 12 αγωνιστικές έχει κρατήσει μόνο μία φορά ανέπαφη την εστία της. Επίσης, δέχεται γκολ εκτός έδρας 10 σερί αγώνες πρωταθλήματος.

Στο 1.75 ο άσος της Φράιμπουργκ, στο 2.15+ σε combo με το Under 4,5, το οποίο έχει επιβεβαιώσει φέτος 10/12 φορές στην Bundesliga και 6/6 στην Ευρώπη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Κολωνία: 1 & Under 4,5 (απόδοση 2.15), 18:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ