BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Το υπερβολικό σερί της Ρεμς και οι απουσίες

Ο Φιλίπ Μοντανιέ
Ο Φιλίπ Μοντανιέ © 2023 ANDRES KUDACKI/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr ακτινογραφεί και προτείνει από το γαλλικό Κύπελλο.

Ένα από τα βασικά κριτήρια στη στοιχηματική μελέτη των παικτών είναι το κομμάτι των απουσιών. Το αγωνιστικό ρεπορτάζ, δηλαδή, των ομάδων συγκριτικά με το ποιος λείπει. Αυτό που θέλουμε να επισημάνουμε ως BetMarket.gr είναι πως το κριτήριο των απουσιών χάνει τη δυναμική του όσο παιρνούν τα χρόνια.

Και αυτό γιατί οι ομάδες έχουν πλέον βάθος στο ρόστερ τους και πολλές φορές τα κενά μπορούν να καλυφθούν εκ των έσω. Ετσι σημασία δεν έχει μονάχα ποιος λείπει αλλά πάντα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη το ποιος θα παίξει.

Πρώτο παράδειγμα στη λίστα, η φαινομενικά μεγάλη απουσία του Καζεμίρο απόψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ναι ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής της και βασικός υπεύθυνος για την καλή της πορεία. Δύο φορές εκτός ενδεκάδας φέτος σε πρωτάθλημα και EFL Cup, ισάριθμα over 3,5 η Γιουνάιτεντ που σαν να πελαγοδρομούσε στο κέντρο.

Σήμερα ο Καζεμίρο θα λείψει στο εντός με τη Λιντς, αλλά στην ομάδα προστέθηκε ο Ζάμπιτσερ. Πριν βιαστούμε να προλάβουμε το 2.40 στο over 3,5, ίσως πρέπει να κάνουμε μια δεύτερη σκέψη για την ικανότητα να μπαλώσει την τρύπα το νέο απόκτημα της ομάδας.

Αντίθετα στο Κύπελλο Γαλλίας και το Παρί-Ανεσί, οι τρύπες στο κέντρο της φιλοξενούμενης δύσκολα μπαλώνονται. Οι Παζό και Κασί είναι όλη της η ραχοκοκκαλιά. Δύο 30άριδες στο κέντρο που είναι και οι ηγέτες μέσα στο γήπεδο. Πρώτη φορά θα απουσιάσουν ταυτόχρονα απόψε, με την ομάδα να έχει 24 ώρες λιγότερη ξεκούραση από την αντίπαλό της και να δίνει το δεύτερο σερί εκτός έδρας σε διάστημα λίγων ημερών. Και το τονίζουμε γιατί δεν είναι εύκολο για τέτοιες ομάδες το βαρύ πρόγραμμα.

Στο Τουλούζ - Ρεμς έχουμε αυτό το τρομερό σερί της Ρεμς του Στιλ. Που δεν χάνει από τη στιγμή που την ανέλαβε ο Βέλγος, εδώ και μήνες. Για να είμαστε ειλικρινείς, κάπου αγγίζει το όριο της υπερβολής αυτό το σερί για τα κυβικά της Ρεμς.

Βέβαια, για να είμαστε ορθοί στοιχηματικά, σε απόδοση φαβορί δεν κοντράρεις να το σπάσεις. Αξίζει όμως μια ματιά το over 4,5 σουτ στο τέρμα της Τουλούζ. Η ίδια έβαλε 4 γκολ στο τελευταίο εντός με την Τρουά και έκανε 5 τελικές στην εστία στο πρόσφατο εκτός με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η Ρεμς δέχτηκε 5 τελικές στην εστία της από τη Λοριάν και τρεις από την αδύναμη άμυνα της Οσέρ την Κυριακή.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τουλούζ - Ρεμς: Over 4,5 σουτ στο τέρμα Τουλούζ (απόδοση 1.90), 19:15
  • Παρί - Ανεσί: 1 (απόδοση 1.98), 19:15

Προγνωστικά στοιχήματος, έξυπνα ειδικά, πλούσια στατιστικά και παρασκήνιο καθημερινά στο BetMarket.gr. Με καινοτόμα εργαλεία σύγκρισης αποδόσεων πολλαπλών επιλογών σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ