ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Το παίρνει πάνω του ο Μπεν Γεντέρ, combo του 2.60 στο Παρίσι

Ο Λιονέλ Μέσι
Ο Λιονέλ Μέσι AP PHOTO/LEWIS JOLY

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από τη Ligue 1.

Στο γαλλικό πρωτάθλημα είναι λίγο πολύ δεδομένο ότι ο τίτλος θα καταλήξει στην Παρί. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον λοιπόν, επικεντρώνεται στη μάχη για τα εισιτήρια του Champions League. Η Λανς εκμεταλλεύτηκε την γκέλα της Μαρσέιγ με τη Μονπελιέ και βγάζοντας μεγάλο διπλό στη Ρεν, έπιασε τους Μασσαλούς στους 60 βαθμούς και μάλιστα φιγουράρει στη δεύτερη θέση καθώς υπερέχει στη διαφορά τερμάτων.

Απόψε είναι η σειρά της Μονακό, η οποία θέλει να διατηρήσει την επαφή της με την πρώτη τριάδα και αν κερδίσει απόψε στο Πριγκιπάτο το Στρασβούργο θα πλησιάσει στο -3 τη Λανς και τη Μαρσέιγ (18:05 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Πριν τη διακοπή, η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν κέρδισε με 2-0 εκτός έδρας την Αζαξιό και έβαλε στοπ σε ένα μίνι αρνητικό σερί τριών αγώνων (0-1-2). Από την άλλη, το Στρασβούργο έχει βελτιώσει σημαντικά την εικόνα του μετά την πρόσληψη του Φρεντερίκ Αντονετί. Στα τελευταία πέντε ματς μάζεψε οκτώ βαθμούς, παίρνοντας μάλιστα και μία ισοπαλία μέσα στο Βελοντρόμ από τη Μαρσέιγ με 2-2.

Το Στρασβούργο σκοράρει τέσσερις σερί σεζόν στο Λουί Ντε (1-5, 1-3, 3-2, 1-1) και φέτος έχει πετύχει γκολ σε πολύ δύσκολες έδρες, όπως αυτή της Παρί και της Λιόν. Σε συνολικά 13 ματς εκτός έδρας την τρέχουσα σεζόν, δέχθηκε σε όλα τουλάχιστον ένα τέρμα και με τη σειρά του απέτυχε να σκοράρει μόνο σε τρία. Εν ολίγοις μετράει 10/13 αμφίσκορα.

Στο 1.80 παίζει το Goal/Goal και μπορεί να φτάσει σε τιμές τριπλασιασμού σε combo με το anytime του Μπεν Γεντέρ. Ο πολύπειρος φορ έχει πετύχει φέτος 17 γκολ στη Ligue 1 και είναι ο πιθανότερος σκόρερ των Μονεγάσκων, δεδομένου μάλιστα ότι απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο έτερος καλός επιθετικός, Μπριλ Εμπολό (12 γκολ). Ο Μπεν Γεντέρ άνοιξε το σκορ στο προηγούμενο ματς με την Αζαξιό. Επίσης είχε βρει δίχτυα τόσο στο περσινό εντός έδρας 1-1 με το Στρασβούργο, όσο και στο προπέρσινο 3-2.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το αποψινό πρόγραμμα ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιόν, που κάποτε θα ήταν ντέρμπι τίτλου (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Φέτος πάντως τις δύο ομάδες χωρίζουν 25 βαθμοί. Η Παρί έχει την ευκαιρία απόψε με νίκη να ξεφύγει στο +9 από τη δεύτερη θέση και ουσιαστικά να σβήσει όποιες αμφιβολίες πήγε να δημιουργήσει η εντός έδρας ήττα από τη Ρεν.

Από την άλλη, η Λιόν έχει στρέψει την προσοχή της κυρίως στο κύπελλο και στον ημιτελικό της Τετάρτης με τη Ναντ. Το αποψινό ματς λοιπόν, θα χρησιμεύσει περισσότερο ως ένα τεστ αντοχής για την ομάδα του Λοράν Μπλαν, που έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Ανζέ στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές.

Ο άσος είναι λογικά καθαρό φαβορί σε τιμές που οριακά ξεπερνούν το 1.40. Η Παρί πάντως είναι εντελώς αφερέγγυα αμυντικά και στα τελευταία 18 επίσημα παιχνίδια της, κράτησε το μηδέν μόνο τρεις φορές: Στο ντέρμπι με τη Μαρσέιγ, με την καταδικασμένη σε υποβιβασμό Ανζέ και στο κύπελλο με την ερασιτεχνική Πεϊ Ντε Κασέλ. Συν τοις άλλοις, θα πρέπει να έχουμε υπόψιν μας ότι παραμένουν εκτός οι αμυντικοί Σέρχιο Ράμος, Μουκιελέ και Κιμπεμπέ.

Η Λιόν με τη σειρά της σκόραρε στις έξι από τις τελευταίες αγωνιστικές και μετράει 4/4 Goal/Goal & Over 2,5 εκτός έδρας. Δεν θα προξενήσει εντύπωση αν βρει τουλάχιστον ένα γκολ και στο Παρκ Ντε Πρενς. Το έκανε στις έξι από τις τελευταίες οκτώ επισκέψεις της στο Παρίσι. Στο 2.60 ανεβαίνει ο άσος μαζί με το αμφίσκορο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό – Στρασβούργο: Goal/Goal & Μπεν Γεντέρ Anytime (απόδοση 3.00), 18:05
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Λιόν: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.60), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ