ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Το κίνητρο του Εμπαπέ και η τελευταία παράσταση του Μέσι

Προγνωστικά Γαλλία: Το κίνητρο του Εμπαπέ και η τελευταία παράσταση του Μέσι
@2021 CHRISTOPHE ENA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την τελευταία αγωνιστική της Ligue 1.

Σε δύο μέτωπα επικεντρώνεται το ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική της Ligue 1. Στη μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια των θέσεων “4” και “5” και για τη σωτηρία, όπου μάχονται η Ναντ και η Οσέρ.

Η Ναντ για να σωθεί πρέπει να κερδίσει την ουραγό και υποβιβασμένη Ανζέ και παράλληλα, ο Οσέρ να μην κερδίσει την αδιάφορη βαθμολογικά Λανς, η οποία τερμάτισε δεύτερη και την επόμενη σεζόν θα λάβει μέρος στους ομίλους του Champions League.

Ο άσος της Ναντ πάντως είναι, όπως αναμένονται, σε πολύ χαμηλά επίπεδα, στο 1.35 και ουσιαστικά δεν υπάρχει η παραμικρή στοιχηματική αξία.

Αντίθετα, τα 3.15 στον άσο της Οσέρ, που παίζει επίσης για την επιβίωσή της, έχουν σαφώς πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Βέβαια, εδώ πολλά θα εξαρτηθούν από τα κέφια της Λανς, η οποία είναι προφανώς ανώτερη ομάδα, ωστόσο δεν αποκλείεται να έχει μείνει στους πανηγυρισμούς για τη δεύτερη θέση. Οι μπουκ πάντως, δίνουν φαβορί το διπλό, διότι η Λανς μετράει 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια της, χάνοντας σε αυτό το διάστημα μόνο από την πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν, στο Παρίσι.

Σε ό,τι αφορά στα ευρωπαϊκά εισιτήρια, η Λιλ κρατάει στα χέρια της την τέταρτη θέση, που οδηγεί στους ομίλους του επόμενου Europa League. Αρκεί να κερδίσει την υποβιβασμένη και απογοητευμένη Τρουά. Το διπλό βέβαια των λιλουά δεν ξεπερνάει το 1.20.

Από εκεί και πέρα, Ρεν και Μονακό είναι ισόβαθμες στους 65 βαθμούς, ωστόσο η Ρεν υπερέχει στην ισοβαθμία, επομένως έχει το πάνω χέρι για την πέμπτη θέση, η οποία δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Conference League. Ουσιαστικά, η ομάδα του Μπρούνο Ζενεσιό θέλει τουλάχιστον ίδιο αποτέλεσμα με τη Μονακό για να τερματίσει μίνιμουμ πέμπτη.

Η Μονακό φιλοξενεί την κυπελλούχο Τουλούζ, που έχει ήδη εξασφαλίσει θέση στους ομίλους του επόμενου Europa League. Αντίθετα, η Ρεν παίζει εκτός έδρας με την Μπρεστ, η οποία ναι μεν έχει σωθεί, αλλά στα τελευταία δέκα ματς έχει ρεκόρ 6-3-1!

Και η Ρεν βέβαια κλείνει δυναμικά τη σεζόν με τρεις σερί νίκες και τέσσερις στις προηγούμενες πέντε αγωνιστικές. Το διπλό πάντως και εδώ είναι αρκετά υποψιασμένο, κάτω από το 1.70.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από τα ματς που δεν έχουν βαθμολογικό κίνητρο, αλλά παρουσιάζουν ενδιαφέρον είναι ασφαλώς το Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν. Και αυτό διότι το συγκεκριμένο παιχνίδι, εκτός απροόπτου, θα είναι το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι στο Παρίσι με τη φανέλα των πρωταθλητών Γαλλίας. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Κριστόφ Γκαλτιέ, αν και κατόπιν το κλαμπ "διόρθωσε" τα λόγια του Γάλλου τεχνικού, επισημαίνοντας πως το ματς με την Κλερμόν θα είναι το τελευταίο του Μέσι με την Παρί για τη φετινή σεζόν...

Σε κάθε περίπτωση, η αποψινή αναμέτρηση θα έχει μάλλον αποχαιρετιστήριο χαρακτήρα για τον Μέσι, ο οποίος μπορεί να μην κατάφερε να οδηγήσει στην υπέρβαση του Champions League τους Παριζιάνους, ωστόσο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στη γαλλική πρωτεύουσα αγωνίστηκε σε 74 αγώνες με την Παρί και έγραψε 32 γκολ και 35 ασίστ.

Στο 1.75 το anytime του Μέσι, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε σκοράρει δις στο 5-0 επί της Κλερμόν. Πάνω από το 2.30 φτάνει η απόδοση αν βρει δίχτυα ταυτόχρονα και ο Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θέλει να σφραγίσει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και φέτος.

Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει σκοράρει 28 φορές στο γαλλικό πρωτάθλημα την τρέχουσα σεζόν, έχει δηλαδή μόλις ένα γκολ παραπάνω από τον Αλεξάντρ Λακαζέτ της Λιόν. Επομένως, δεν υπάρχει περίπτωση εφησυχασμού απόψε. Άλλωστε, πριν το 1-1 στο Στρασβούργο, όπου σκόραρε μόνο ο Μέσι, ο Εμπαπέ μετρούσε έξι σερί ματς με τουλάχιστον ένα γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Παρί Σεν Ζερμέν – Κλερμόν: Μέσι Anytime & Εμπαπέ Anytime (απόδοση 2.30), 22:00

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ