ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Συνεχίζει το σερί με το 1.62 η Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ
Ο Άνχελ ντι Μαρία πανηγυρίζει το δεύτερο γκολ που σκόραρε στην αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Λιλ © 2021 MICHEL EULER / AP IMAGES

Η Παρί Σεν Ζερμέν έρχεται με φόρα μετά από τη νίκη κόντρα στη Μαρσέιγ. Δοκιμάζεται στην έδρα της Ανζέ, η οποία δίνει αγώνα επιβίωσης για να διατηρηθεί στη Ligue 1. Ποντάρισμα στο 1.62.

Η Ανζέ συνεχίζει την προσπάθειά της για τη σωτηρία στη Ligue 1 και στο διάβα της αυτή τη φορά βρίσκει την πανίσχυρη Παρί Σεν Ζερμέν (22:00 NOVASPORTS 4, LIVE από το SPORT24 ). H Παρί έρχεται με φόρα καθώς κατάφερε να επικρατήσει στο Classique κόντρα στη Μαρσέιγ (2-1) και τονώθηκε το ηθικό.

Οι σχέσεις πάντως με τον κόσμο δεν έχουν εξομαλυνθεί, οι οργανωμένοι δεν θα ξεχάσουν τόσο εύκολα και γρήγορα τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό. Η ζωή συνεχίζεται όμως για την ομάδα του Ποτσετίνο. Πήρε την παραδοσιακή μονομαχία με τη Μαρσέιγ εντός έδρας με αρκετό ιδρώτα. Έβγαλε νευρικότητα, έδειξε εκ νέου προβληματική στην οπισθοφυλακή, πιέστηκε, αλλά τα κατάφερε. Ο Νεϊμάρ άνοιξε το σκορ στο 12’, στο 31’ ο Τσαλέτα Τσαρ ισοφάρισε σε μια αναμπουμπούλα, ενώ ο Εμπαμπέ με πέναλτι διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις του α’ μέρους το τελικό 2-1. Νωρίτερα είχαν ακυρωθεί μάλιστα και δύο γκολ του Λιονέλ Μέσι. Μετά την ανάπαυλα δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα. Μπορεί να στεφθεί από απόψε πρωταθλήτρια η Παρί, εάν κερδίσει και η Μαρσέιγ δεν επικρατήσει κόντρα στη Ναντ την ίδια ώρα. Εκτός με κάρτες ο Νεϊμάρ. Θα προφυλαχθεί ο Μέσι, ομοίως και οι Κιμπεμπέ - Βεράτι.

Το παλεύει για τη σωτηρία η Ανζέ, που απέναντι στη Ναντ έδειξε τις διαθέσεις της. Έπαιξε επιθετικά, ανοίχτηκε, ρίσκαρε για να πάρει τη νίκη, αλλά το ματς τελικά κόλλησε στο 1-1. Είχαν τις στιγμές τους και οι δύο, θα μπορούσε να κολλήσει παντού η μπίλια. Αυτό ήταν το τρίτο ματς που δεν κέρδισε και δεύτερη ισοπαλία στη σειρά, ενώ σκοράρει εδώ και τέσσερα ματς στη σειρά, τα τρία τελευταία ήταν και Goal/Goal.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα πάει συντηρητικά, από εδώ και πέρα θα ψάξει γεμάτες εμφανίσεις και γκολ. Η Ανζέ έχει ανοιχτεί το τελευταίο διάστημα, δεν την παίρνει αλλιώς, βρίσκεται στο +5 από τα μπαράζ και μια ήττα απόψε δεν θα φέρει το τέλος του κόσμου, είναι στο πρόγραμμα. Θα αναζητήσει μια εμφάνιση κυρίως για λόγους ψυχολογίας. Από έξι σερί over 2,5 οι Παριζιάνοι. Τα 8/9 πιο πρόσφατα μεταξύ τους είχαν τουλάχιστον τρία γκολ συνολικά. Πιθανό άλλο ένα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ανζέ - Παρί Σεν Ζερμέν: Over 2,5 (απόδοση 1.62), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ