ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Στο 2.00 να συνεχίσει το σερί της η Μαρσέιγ

Ο Αλέξις Σάντσες πανηγυρίζει γκολ του μαζί με τους συμπαίκτες του στη Μαρσέιγ
Ο Αλέξις Σάντσες πανηγυρίζει γκολ του μαζί με τους συμπαίκτες του στη Μαρσέιγ 2022 AP PHOTO/DANIEL COLE

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα της Μαρσέιγ με την Ανζέ για τη Ligue 1.

Η ένατη αγωνιστική στη Ligue 1 ξεκινάει με το παιχνίδι της Ανζέ κόντρα στη Μαρσέιγ (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Οι Μασσαλοί πραγματοποιούν φέτος το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας τους στο γαλλικό πρωτάθλημα και έχουν την ευκαιρία με νίκη απόψε να περάσουν έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Ανζέ - Μαρσέιγ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Πριν τη διακοπή, η Μαρσέιγ έτρεξε ένα ρεκόρ 1-1-2 σε τέσσερα επίσημα παιχνίδια. Και οι δύο ήττες πάντως ήταν στο Champions League από Τότεναμ και Αϊντραχτ. Στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή κόλλησε στο 1-1 με τη Ρεν, στο Βελοντρόμ.

Η ουσία πάντως είναι ότι η ομάδα του Ιγκόρ Τούντορ παραμένει αήττητη (6-2-0) εντός συνόρων και έχει στο ρόστερ της ουκ ολίγες προσωπικότητες (Σάντσες, Παγέτ, Ζέρσον, Γκεντουζί, Αρίτ) για να ξεκλειδώνει τα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος.

Στον αντίποδα, η Ανζέ ξεκίνησε απογοητευτικά τη σεζόν με ρεκόρ 0-2-4, ωστόσο στα τελευταία δύο ματς κέρδισε τη Μονπελιέ εντός έδρας με 2-1 και τη Νις εκτός έδρας με 1-0. Αυτές οι δύο νίκες ουσιαστικά "έσωσαν" τον τεχνικό Ζεράλντ Μπατίκλ, ο οποίος είχε φτάσει μία ανάσα από την απόλυση.

Πάντως, το διπλό απέναντι στη Νις οφείλεται περισσότερο στο γεγονός ότι η αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης και αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα ως το 62'. Μπορεί λοιπόν να χαρακτηριστεί μέχρι και συγκυριακό. Συν τοις άλλοις, η Ανζέ πληγώθηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του επιθετικού Ντιονί (1 γκολ), που είχε αρχίσει φέτος να έχει βασικό ρόλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την άλλη, η Μαρσέιγ δυσκολεύεται παραδοσιακά στην έδρα της Ανζέ. Σε επτά επισκέψεις της εκεί από το 2015/16 και μετά έχει κάνει μόνο δύο νίκες (2-4-1) και μετράει 6/7 Under 2,5. Τα ματς λοιπόν των Μασσαλών εκτός έδρας με την Ανζέ είναι συνήθως κλειστά και πέντε από αυτά έληξαν με 2-3 γκολ. Επίσης, το σύνολο του Ιγκόρ Τούντορ μετράει φέτος 3/3 2-3 γκολ εκτός έδρας στη Ligue 1. Έφερε 1-1 στην Μπρεστ. Κέρδισε 3-0 τη Νις και 2-0 την Οσέρ.

Σε τιμές διπλασιασμού να συνεχίσει το σερί η Μαρσέιγ με το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων. Σημειώνεται άλλωστε, ότι φέτος έχει 7/8 Under 3,5 στο γαλλικό πρωτάθλημα, μόνο σε ένα παιχνίδι της δηλαδή μπήκαν πάνω από τρία γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ανζέ – Μαρσέιγ: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ