ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Γαλλία: Πιέσεις στα διπλά της Μονακό και του Στρασβούργου

Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-2 στο Μονακό - Λιλ
Ο Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του το 2-2 στο Μονακό - Λιλ © 2021 DANIEL COLE / AP IMAGES

Πιέζονται τα διπλά του Στρασβούργου και της Μονακό από το πρόγραμμα της Ligue 1.

Το πρόγραμμα στη Ligue 1 περιλαμβάνει απόψε επτά παιχνίδια. Από αυτά παρατηρείται έντονη πίεση στα διπλά του Στρασβούργου και της Μονακό.

Το Στρασβούργο παίζει στην Μπορντό (16:00 Live από το SPORT24), η οποία παρουσίασε εικόνα διάλυσης την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας τη συντριβή με 6-0 στην έδρα της Ρεν. Όλα δείχνουν ότι απόψε, ο τεχνικός Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς, παίζει το τελευταίο του χαρτί, αφού σε περίπτωση νέο αρνητικού αποτελέσματος αναμένεται να απολυθεί.

Το κλίμα λοιπόν στις τάξεις της Μπορντό είναι πολύ βαρύ και αυτό αποτυπώνεται στις αποδόσεις, με το διπλό να έχει υποχωρήσει από τα αρχικά 2.15-2.20 σε τιμές στο 1.85 κατά μέσο όρο.

Σημειώνεται, ότι το Στρασβούργο προέρχεται για πρώτη φορά φέτος από τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και γενικά βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, αφού έχει ρεκόρ 5-0-1 στα τελευταία έξι ματς, χάνοντας μόνο από τη Μαρσέιγ, που είναι δεύτερη στη βαθμολογία. Οι Αλσατοί δείχνουν φέτος ικανοί να κυνηγήσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και μπορούν να περάσουν από το Μπορντό, όπως το έκανα και τις τέσσερις προηγούμενες σεζόν (0-3, 0-2, 0-1, 2-3).

Προγνωστικά Γαλλία - Μονπελιέ - Μονακό

Πτωτική πορεία έχει πάρει και το διπλό της Μονακό, η οποία παίζει στη Μονπελιέ (18:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Από το 2.15 έχουμε και εδώ σορτάρισμα στο 1.85 κατά μέσο όρο.

Η διόρθωση σε αυτό το ματς οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι έχει αλλάξει τελείως η ψυχολογία στους Μονεγάσκους μετά την αντικατάσταση του Νίκο Κόβατς με τον Φιλίπ Κλεμάν. Ο Βέλγος τεχνικός, παρότι βρίσκεται μόλις δύο εβδομάδες στο τιμόνι, δείχνει ότι περνάει άμεσα την επιθετική του φιλοσοφία στην ομάδα και η Μονακό την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε εύκολα με 4-0 την Κλερμόν.

Από την άλλη, η Μονπελιέ ηττήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της με Στρασβούργο και Τρουά και απόψε θα παραταχθεί χωρίς τον κορυφαίο της παίκτη, Σαβανιέ (5 γκολ).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπορντό – Στρασβούργο: 2 (απόδοση 1.90), 16:00
  • Μονπελιέ – Μονακό: 2 (απόδοση 1.87), 18:05
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ