ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Παίζει με θάρρος η Κεβιγί

Ο Ολιβιέρ Εσουαφνί στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν σε αναμέτρηση για το Champions League γυναικών κόντρα στην Μπαρτσελόνα
Ο Ολιβιέρ Εσουαφνί © 2023 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Φουλ δράση στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Ένα πρωτάθλημα πολύ ανταγωνιστικό, αμφίρροπο, αλλά και με ευκαιρίες.

Με το πρώτο που θα ασχοληθούμε είναι το ματς μεταξύ Κονκαρνό και της Οσέρ. Για την Κονκαρνό το πρόγραμμα έγινε βαρύ και απαιτητικό. Μοιάζει να ξεμένει από δυνάμεις και ένταση, τρίτο ματς μέσα σε μια εβδομάδα. Φάνηκε στο τελευταίο με τη Ροντέζ, ήττα με 2-0, ήταν φλύαρη και ακίνδυνη. Χωρίς νίκη στα τελευταία της τρία, μόλις ένας βαθμός και προβληματίζει.

Ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα τώρα με την Οσέρ και την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας. Πολύ μεγάλο όνομα προφανώς η Οσέρ, με στόχο την άνοδο και σε καλή φάση (7 βαθμοί στα τελευταία τρία). Παίζουν στο ουδέτερο Λε Μπλε της Μπρεστ, αφού η Κονκαρνό είναι τυπικά γηπεδούχος φέτος σε τρεις διαφορετικές έδρες. Στο χέρι της Οσέρ να κάνει το διπλό που παίζει στο 1.75.

Την ίδια ώρα διεξάγονται όλα τα ματς και το επόμενο που θα μας απασχολήσει είναι το Κεβιγί – Μπορντό. Η Κεβιγί τα κάνει ροντέο τα τελευταία της παιχνίδια. Ζόρισε πολύ την Οσέρ, αλλά εν τέλει έχασε με 3-2. Κρατάει την επιθετική συμπεριφορά και το ότι σκόραρε ακόμη μια φορά ο Σουμανό. Με Over 2,5 και G/G τα 6/7 τελευταία της παιχνίδια. Η Μπορντό δεν έχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης, ψάχνει παντού βαθμούς και απέναντι σε μια Κεβιγί που παίζει με θάρρος, περιμένουμε ματς με γκολ. Πάμε με το Goal/Goal στο 1.85.

Προγνωστικά στοιχήματος

Κλείνουμε με το Σεντ Ετιέν – Γκινγκάμπ, ένα από τα ζόρικα παιχνίδια της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να έχουν από 24 βαθμούς. Το θέμα είναι ότι η Σεντ Ετιέν βρίσκεται στα πολύ κάτω της και το ότι μετράει τέσσερις σερί ήττες λέει πολλά. Η Γκινγκάμπ έχασε με 1-0 από την Παρί, αλλά μπορούσε την ισοπαλία, ενώ πριν από αυτό το ματς μετρούσε 3-5-0. Γενικά είναι ομάδα που δύσκολα χάνει, στα 6 από τα 8 εκτός έδρας της έχει πάρει αποτέλεσμα. Σκληρό καρύδι η Γκινγκάμπ, εκτός έδρας πέφτει δύσκολα κάτω, πάμε με τη διπλή της ευκαιρία στο 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κονκαρνόν – Οσέρ: 2 (απόδοση 1.75), 21:45
  • Κεβιγί - Μπορντό: Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:30
  • Σεντ Ετιέν - Γκινγκάμπ: Χ2 (απόδοση 1.70), 21:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ