BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Ώρα για τις πρώτες απολύσεις

Ο Ολιβέρ Νταλ'Όγλιο στον πάγκο της Μπρεστ σε αναμέτρηση κόντρα στη Μαρσέιγ
Ο Ολιβέρ Νταλ'Όγλιο © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

To BetMarket.gr βγάζει δύο επιλογές, σε αποδόσεις 1.90 και 3.50, από το κυριακάτικο στοιχηματικό πρόγραμμα.

Μπορεί στην ελληνική Super League να μετρήσαμε την πρώτη απόλυση πριν καν παιχτεί το δεύτερο ματς του πρωταθλήματος, αλλά στην Ευρώπη λειτουργούν διαφορετικά. Οι προπονητές, τουλάχιστον αυτή την αρχική περίοδο της σεζόν, κρίνονται (συνήθως) μετά τον πρώτο μήνα παιχνιδιών.

Με τη φετινή σεζόν να αρχίζει νωρίς, στις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, λόγω Παγκοσμίου Κυπέλλου, συμπληρώνουνε σιγά σιγά αυτόν τον πρώτο μήνα. Και στη Γαλλία δύο καρέκλες πάγκων “τρίζουν”.

Και δεν είναι του Φονσέκα, της Λιλ, μετά τα επτά γκολ που δέχτηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν την περασμένη Κυριακή, αλλά του Ιρλές και του Νταλ’Ογκλιό, των Τρουά και Μονπελιέ αντίστοιχα. Ο Ιρλές έχει ένα κρίσιμο, καθοριστικό αλλά και βατό ματς. Η Τρουά παίζει εντός με την παρόμοιας δυναμικής και ποιότητας Ανζέ.

Τα πράγματα είναι πιο σκούρα για τον Νταλ’Ογκλιό, με τη Μονπελιέ να πηγαίνει στη Βρέστη (16:00 LIVE από το SPORT24 ) . Εκεί την περιμένει η Μπρεστ, που έρχεται από πειστικό διπλό στην Ανζέ με 3-1 την περασμένη εβδομάδα. Μια Μπρεστ που νιώθει αδικημένη στο μοναδικό εντός που έδωσε φέτος, καθώς μέτρησε 17 τελικές και άξιζε σίγουρα τη νίκη απέναντι στη Μαρσέιγ.

Όσο για την ίδια τη Μονπελιέ, οι μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας δικαιολογούν απόλυτα το γεγονός πως απειλείται η θέση του προπονητή. Ακόμη και στη νίκη της πρεμιέρας με 3-2 επί της Τρουά, η Μονπελιέ δέχτηκε 10 τελικές στην εστία. Ακολούθησε ο ρόλος κομπάρσου στο 5-2 με το οποίο έχασε από την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και η εντός έδρας ήττα από την Οσέρ.

Το τεράστιο πρόβλημα είναι η ανασταλτική λειτουργία και οι ενδεχόμενες λύσεις μόνο άμεσες δεν μοιάζουν. Ο μοναδικός έμπειρος στόπερ, Σακό, είναι τιμωρημένος, ενώ οι Πέδρο Μέντες και Ζουλιέν που ίσως λύσουν το πρόβλημα, δεν είναι στην ιδανική κατάσταση σήμερα. Αμφότεροι έχουν μεν ποιότητα, αλλά έρχονται από σοβαρότατους τραυματισμούς, που τους έχουν κρατήσει πάνω από μισό χρόνο εκτός δράσης.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Μονπελιέ πάει στη Βρέστη χωρίς και τον ικανότερο μεσοεπιθετικό της, τον Σαβανιέ, που είναι τιμωρημένος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρεστ - Μονπελιέ: 1 (απόδοση 1.90), 16:00
  • Μπρεστ - Μονπελιέ: Οver 2,5 γκολ Μπρεστ (απόδοση 3.50), 16:00

Το νέο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ