ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Γαλλία: Με απουσίες η Μονπελιέ, μπορεί το 2.10 η Μαρσέιγ

Οι παίκτες της Μαρσέιγ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λανς για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Μαρσέιγ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Λανς για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Βελοντρόμ", Μασσαλία | Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 © 2022 MICHEL SPINGLER/ASSOCIATED PRESS

Με σοβαρές απουσίες θα παραταχθεί η Μονπελιέ στη Μασσαλία, ευκαιρία για τη Μαρσέιγ να προκριθεί στα προημιτελικά του κυπέλλου Γαλλίας.

Η Μαρσέιγ υποδέχεται στο Βελοντρόμ τη Μονπελιέ (22:00 Live από το SPORT24) στο πλαίσιο της φάσης των 16 του κυπέλλου Γαλλίας, όπου δεν προβλέπεται παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας, αλλά απευθείας πέναλτι. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί ήδη μία φορά φέτος για το πρωτάθλημα, με τη Μαρσέιγ να κερδίζει εκτός έδρας της Μονπελιέ με 3-2 στις 8 Αυγούστου.

Μαρσέιγ - Μονπελιέ: Προγωνστικά και Ανάλυση

Στην αποψινή αναμέτρηση, ο άσος είναι το ξεκάθαρο φαβορί σε αποδόσεις στο 1.50, διότι η Μονπελιέ θα παραταχθεί με πολλές και σοβαρές απουσίες. Εκτός είναι ο κορυφαίος γκολτζής της ομάδας, Μαβιντίντι (8 γκολ), ο αρχηγός/χαφ Σαβανιέ (5 γκολ), ο βασικότατος αμυντικός χαφ Φερί, ο βασικός γκολκίπερ Ομλιν και ο πολύπειρος επιθετικός Ζερμέν (4 γκολ), που στο παρελθόν έχει φορέσει και τη φανέλα της Μαρσέιγ.

Η φορμαρισμένη Μαρσέιγ λοιπόν θα αντιμετωπίσει μία αντίπαλο με σημαντικές απουσίες, επομένως έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι είναι αήττητη οχτώ σερί επίσημα ματς (6-2-0) και μετράει 15 under 3,5 στα τελευταία 18. Στους προηγούμενους γύρους της διοργάνωσης απέκλεισε εύκολα ομάδες ερασιτεχνικών κατηγοριών.

Στο πρωτάθλημα, έρχεται από την πειστική εμφάνιση και νίκη με 2-0 στην έδρα της Λανς, όπου δεν κινδύνευσε σχεδόν καθόλου. Πλέον οι Μασσαλοί έχουν την κορυφαία άμυνα στη Ligue 1 με μόλις 16 γκολ παθητικό, αφού στις δέκα προηγούμενες αγωνιστικές κράτησαν ανέπαφη την εστία τους επτά φορές. Συνολικά, σε επίπεδο Ligue 1 έχουν τα περισσότερα clean sheets (11) και έχουν εμφανίσει 18 under 3,5.

Ο άσος από το 1.50, μπορεί να ανέβει στο 2.10 σε combo με το under 3,5, στη λογική ότι η Μονπελιέ δύσκολα θα απειλήσει τη συμπαγή άμυνα της Μαρσέιγ, έχοντας εκτός τους τρεις από τους πέντε πρώτους σκόρερ της ομάδας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ - Μονπελιέ: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ