BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Γαλλικό κλειδί για το ταμείο

Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει γκολ της Μονακό στην Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ | 13 Νοεμβρίου 2022
Ο Γουισάμ Μπεν Γεντέρ πανηγυρίζει γκολ της Μονακό στην Ligue 1 απέναντι στην Μαρσέιγ | 13 Νοεμβρίου 2022 @2022 DANIEL COLE/AP IMAGES

Η δυάδα της Κυριακής από το BetMarket.gr έχει άρωμα… Γαλλίας.

Συνεχίζει το θετικό της σερί η Κλερμόν, κατάφερε να φύγει με πόντο και από τη Λιλ, επεκτείνοντας το αήττητό της σε πέντε παιχνίδια. Με το βάρος να πηγαίνει περισσότερο στην άμυνα με απολογισμό τερμάτων μόλις 5-2 σε πέντε παιχνίδια. Τώρα το τεστ είναι πάρα πολύ δύσκολο, με τη Μονακό (14:00 NOVASPORTS 4, LIVE από το SPORT24) να είναι εξαιρετική επιθετικά. Εβαλε τρία στην Οσέρ στο πιο πρόσφατο, είχε βάλει επτά στην Αζαξιό ενώ και στο 1-1 με τη Μαρσέιγ έχασε σωρεία ευκαιριών. O Kλεμέντ κάνει επίσης υποδειγματικό rotation, καταφέρνοντας να δίνει ανάσες στους βασικούς. Βγάζει φρεσκάδα η Μονακό, την ώρα που η Κλερμόν ίσως δεν έχει τις ίδιες δυνάμεις για τρίτο απαιτητικό ματς μέσα σε επτά ημέρες. Σε παρόμοιες τιμές το διπλό (1.91) και το Over 1,5 γκολ της Μονακό στο 1.85.

H Λοριάν δεν έχει κερδίσει ούτε ένα παιχνίδι με απόντα τον βασικό μέσο Αμπερζέλ. Στη Ρεμς τυχερά μπήκε μπροστά με 0-2 αλλά ηττήθηκε τελικά με 4-2. Το ρεπορτάζ της Λοριάν έγινε ακόμη πιο άσχημο με τον σοβαρό τραυματισμό του βασικού στόπερ Λαπόρτ, που χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Και αυτό ενώ δεν ανανεώθηκε ο δανεισμός του Ματσίμα από τη Μονακό, με αποτέλεσμα η ομάδα τώρα να έχει ξεμείνει από επιλογές στο κέντρο της άμυνας.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το άσχημο ρεπορτάζ της γηπεδούχου έχει ανεβάσει τον άσο στο 1.85, παρότι απέναντί της υπάρχει μια τραγική Ανζέ (16:00 LIVE από το SPORT24). Η ομάδα που έγραψε αρνητική ιστορία, καθώς με το εντός έδρας 1-2 από την Αζαξιό έγινε η μοναδική με 13 σερί ήττες στην ιστορία της κατηγορίας. Στο στρατόπεδό της ισχυρίζονται πως… ακόμη υπάρχει σφυγμός. Το θέμα βέβαια είναι πως εκτός από ψυχολογία δεν υπάρχει και ποιότητα στο ρόστερ για να σωθεί η σεζόν. Ντρίμπλα στον άσο με το over 1,5 γκολ Λοριάν που παίζει μάλιστα και ψηλότερα, στο 2.01. Αλλωστε τα προβλήματα στους γηπεδούχους περιορίζονται στην ανασταλτική λειτουργία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Kλερμόν - Μονακό: 2 (απόδοση 1.91), 14:00
  • Λοριάν - Ανζε: Οver 1,5 Λοριάν (απόδοση 2.01), 16:00

Προγνωστικά στοιχήματος, έξυπνα ειδικά, πλούσια στατιστικά και παρασκήνιο καθημερινά στο BetMarket.gr. Με καινοτόμα εργαλεία σύγκρισης αποδόσεων πολλαπλών επιλογών σε όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ