BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Δεν… παλεύονται οι Άγγλοι

Ο Σον της Τότεναμ κόντρα στον Βαλεντίν Ρονζιέ σε αναμέτρηση Τότεναμ - Μαρσέιγ στο Λονδίνο για το Champions League
Ο Σον της Τότεναμ κόντρα στον Βαλεντίν Ρονζιέ σε αναμέτρηση Τότεναμ - Μαρσέιγ στο Λονδίνο για το Champions League © 2022 IAN WALTON/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr καταγράφει πόσο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσεις ομάδες Premier League και βγάζει διπλό ποντάρισμα το βράδυ του Σαββάτου.

Χωρίς Premier League το Σαββατοκύριακο είναι φτωχότερο τηλεοπτικά αλλά και στοιχηματικά. Και αυτό γιατί μαζί με το εμπορικότερο πρωτάθλημα στον κόσμο, δεν έχουμε διαθέσιμο και έναν τεράστιο όγκο παιχνιδιών στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας αλλά και της Σκωτίας. Το πιο δυνατό στοιχηματικά δίωρο του Σαββατοκύριακου, το βρετανικό γεμάτο κουπόνι της ζώνης 17:00-19:00 απουσιάζει.

Μιας και αρχίσαμε με Premier League, να αναφέρουμε επίσης πως πρόκειται για το πρωτάθλημα που παίζεται στο πιο υψηλό τέμπο. Οι ομάδες έχουν ένταση, γρήγορο ρυθμό και η αντιμετώπισή τους απαιτεί αποθέματα σωματικής ενέργειας.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα, όταν πρέπει να αντιμετωπίσεις μια ομάδα της Premier League παίζοντας με αριθμητικό μειονέκτημα. Το έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Μαρσέιγ, όταν από το 47’ και μετά έπαιζε με 10 ποδοσφαιριστές εναντίον 11 της Τότεναμ. Σίγουρα η σπατάλη ενέργειας για την ομάδα του Τούντορ ήταν τεράστια.

Μια Μαρσέιγ όπου το rotation εσκεμμένα δεν έχει ανοίξει ακόμη από τον Τούντορ. Ομάδα πολλών μεταγραφών και τεράστιων αλλαγών το καλοκαίρι, ο Κροάτης προσπάθησε στην αρχή της σεζόν να θέσει κάποιες σταθερές στην ενδεκάδα για να αποκτήσει η ομάδα χημεία.

Σήμερα το βράδυ υποδέχεται το Βελοντρόμ τη Λιλ (22:00 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24 ), μια άλλη ιδιαίτερη περίπτωση του φετινού Σαμπιονά. Ο Φονσέκα έχει φτιάξει ένα σύνολο που παίζει πανέμορφο ποδόσφαιρο και διαθέτει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές από τη μέση και μπροστά. Τέτοιους που είναι ικανούς να… σμπαραλιάσουν την άμυνα της Μαρσέιγ, αν τη βρουν κουρασμένη, με το διπλό να φτάνει στο 3.65.

Το μεγάλο πρόβλημα, βέβαια, της Λιλ είναι η άμυνα. Όχι τόσο σε θέματα τακτικής συμπεριφοράς, όσο σε επίπεδο προσώπων. Ένας στόπερ 38 χρονών και δίπλα του ένας πιτσιρικάς Βραζιλιάνος που ήρθε από τη Β’ Πορτογαλίας δεν προσφέρουν την παραμικρή ασφάλεια. Ειδικά για μια ομάδα που πολλές φορές αφήνει εκτεθειμένη την ανασταλτική της λειτουργία λόγω του επιθετικού ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει ο προπονητής της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συμπερασματικά, το διπλό έχει λογική, αρκεί να μην τα θαλασσώσει ξανά η άμυνα της φιλοξενούμενης. Εκεί που το πράγμα είναι πιο… ξεκάθαρο και δεν μπλέκει τα προβλήματα ανασταλτικής λειτουργίας, είναι στην επιθετική συμπεριφορά της φιλοξενούμενης. Το over 3,5 σουτ στο τέρμα της Λιλ στο 1.75 και το Over 4,5 στο ακόμη υψηλότερο 2.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μαρσέιγ - Λιλ: 2 (απόδοση 3.65), 22:00
  • Μαρσέιγ - Λιλ: Οver 3,5 σουτ στην εστία Λιλ (απόδοση 1.75), 22:00

Το νέο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ