ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Γαλλία: Χωρίς Μέσι και Εμπαπέ η Παρί, σε φόρμα η Μονακό

Ο Μπριλ Εμπολό πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρεν για το γαλλικό πρωτάθλημα
Ο Μπριλ Εμπολό πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρεν για το γαλλικό πρωτάθλημα © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Μονακό στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Ligue 1.

Το σετ αποδόσεων στο παιχνίδι της Μονακό με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη Ligue 1 άνοιξε με τον άσο σε τιμές ακόμη και πάνω από το 3.50. Πλέον όμως, η νίκη των Μονεγάσκων έχει περάσει σε ρόλο φαβορί στο 2.50-2.60 (18:00 Novasports Extra 4, Live από το SPORT24).

Αυτό οφείλεται τόσο στις απουσίες των Παριζιάνων, όσο και στη φόρμα των γηπεδούχων. Η ομάδα του Φιλίπ Κλεμάν είναι αήττητη επτά σερί αγωνιστικές (5-2-0), έρχεται από τις νίκες κόντρα σε Οσέρ και Κλερμόν και πλέον βρίσκεται σε απόσταση μόλις δύο βαθμών από τη δεύτερη Μαρσέιγ και την τρίτη Λανς.

Στον αντίποδα, η Παρί είναι φανερά σε μέτρια αγωνιστική κατάσταση και κουβαλάει την έξτρα επιβάρυνση από το παιχνίδι του κυπέλλου το Σάββατο, όπου γνώρισε τον αποκλεισμό στη Μασσαλία, χάνοντας με 2-1 από τη Μαρσέιγ. Σε όλα τα σοβαρά ματς που έχει δώσει εκτός έδρας μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο ηττήθηκε. Πριν την ήττα στο κύπελλο, έχασε με 1-0 στη Ρεν και με 3-1 στη Λανς για το πρωτάθλημα. Επίσης, στις τελευταία επτά αγωνιστικές για τη Ligue 1 έχει κρατήσει το μηδέν μόνο απέναντι στην ουραγό Ανζέ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Μέσα σε όλα, ο Κριστόφ Γκαλτιέ έχει να διαχειριστεί τις κομβικές απουσίες των Λιονέλ Μέσι, Κιλιάν Εμπαπέ και Μάρκο Βεράτι, ενώ την Τρίτη ακολουθεί το πρώτο πολύ μεγάλο παιχνίδι με την Μπάγερν για τους “16” του Champions League.

Τα δεδομένα είναι εμφανώς υπέρ της Μονακό. Βρίσκεται στην καλύτερή της φάση από το ξεκίνημα της σεζόν. Έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον επιθετικό της, Μπριλ Εμπολό, που έφτασε τα πέντε γκολ στις πέντε προηγούμενες αγωνιστικές. Και έχει απόψε την ευκαιρία, αν κερδίσει, να βάλει από κάτω, έστω προσωρινά, τόσο τη Μαρσέιγ, όσο και τη Λανς.

Από την άλλη, η πληγωμένη και ντεφορμέ Παρί, αφενός έχει το μυαλό της περισσότερο στην Μπάγερν, αφετέρου βρίσκεται στο +8 από τη δεύτερη θέση. Ουσιαστικά, οι Παριζιάνοι στο πρωτάθλημα δεν απειλούνται, επομένως έχουν κι άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες.

Στο 2.60 ο άσος των Μονεγάσκων, που πέρυσι και πρόπερσι κέρδισαν την Παρί στο Πριγκιπάτο με 3-0 και 3-2 αντίστοιχα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μονακό - Παρί Σεν Ζερμέν: 1 (απόδοση 2.60), 18:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ