TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με τρία διπλά

Ο Ντιμίτρι Παγιέ πανηγυρίζει το ιστορικό γκολ του κόντρα στην Αζαξιό
Ο Ντιμίτρι Παγιέ πανηγυρίζει το ιστορικό γκολ του κόντρα στην Αζαξιό 2022 DANIEL COLE AP PHOTO

Το Match Money έστειλε ξανά ταμείο χθες με τη διπλή ευκαιρία της Σάλκε και απόψε επιλέγει να ποντάρει σε τρία διπλά από Αγγλία, Γερμανία και Γαλλία.

Τρία διπλά ξεχωρίζει το Total Betting του Match Money από το σαββατιάτικο πρόγραμμα. Ένα από την Premier League, ένα από την Bundesliga και ένα από τη γαλλική Ligue 1.

Βέρντερ – Ντόρτμουντ (16:30 Novasports Extra 3, Live από το SPORT24). Ίσως η πιο φορμαρισμένη μετά τη διακοπή ομάδα στη Γερμανία η Ντόρτμουντ, έχει πέντε νίκες σε πέντε ματς μετά την επιστροφή στη δράση και έχοντας σκοράρει μίνιμουμ δύο φορές κάθε φορά. Για τη Βέρντερ είναι σε συμπαθητική κατάσταση, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά χαλαρή βαθμολογικά, ενώ βέβαια ποιοτικά δεν είναι στο επίπεδο της Ντόρτμουντ.

Αναλυτικά όλα τα προγνωστικά Αγγλίας στο Matchmoney.com.gr

Σαουθάμπτον – Γουλβς (17:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η σεζόν της Σαουθάμπτον φαίνεται ότι πολύ δύσκολα θα σωθεί. Η πρόσληψη του άπειρου σε αυτό το επίπεδο Τζόουνς ήταν μεγάλο λάθος και o πρώην τεχνικός της Λούτον μετρά ρεκόρ 1-0-6 στον πάγκο των "αγίων". Μετά μάλιστα την τελευταία ήττα, το 3-0 από την Μπρέντφορντ, έκανε πολύ παράξενες δηλώσεις και δεν είναι καθόλου απίθανο αν χάσει και σήμερα να αποτελέσει παρελθόν. Αντίθετα, η Γουλβς επέλεξε από πολύ ψηλότερο ράφι στη δικιά της αλλαγή προπονητή, παίρνοντας τον Λοπετέγκι, και με τον Ισπανό στον πάγκο, αλλά και με τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, οι "λύκοι" είναι ξεκάθαρο ότι έχουν μπει στις ράγες.

Κλερμόν – Μαρσέιγ (22:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η Μαρσέιγ έρχεται ίσως από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση, το μεσοβδόμαδο 2-1 επί της Παρί για το κύπελλο. Γενικά, η Μαρσέιγ φέτος κάνει απόλυτα πειστική πορεία, είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας και το κλίμα της αυτή τη στιγμή είναι το καλύτερο δυνατό. Η Κλερμόν είναι φυσικά απλά μια μικρομεσαία ομάδα της Ligue 1 και από τέτοιες έδρες η φετινή Μαρσέιγ έχει τον τρόπο να περνάει. Από τέσσερα σερί διπλά έρχονται οι Μαρσεγέζοι, που πέρασαν από Μονακό και από τρεις έδρες ομάδων πάνω κάτω ίδιων κυβικών με την Κλερμόν (Μονπελιέ, Τρουά, Ναντ).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέρντερ – Ντόρτμουντ: 2 (απόδοση 1.85) 16:30
  • Σαουθάμπτον – Γουλβς: 2 (απόδοση 2.55) 17:00
  • Κλερμόν – Μαρσέιγ: 2 (απόδοση 1.70) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ