ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Γαλλία: Αποδεκατισμένο το Στρασβούργο, πέρασε φαβορί η Μπρεστ

Οι παίκτες της Στρασμπούρ σε στιγμιότυπο έπειτα από την αναμέτρηση με τη Ρεν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Roaz;on Park", Ren | Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2021
Οι παίκτες της Στρασμπούρ σε στιγμιότυπο έπειτα από την αναμέτρηση με τη Ρεν για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Roaz;on Park", Ren | Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2021 © 2021 JEREMIAS GONZALEZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τον αγώνα Μπρεστ - Στρασβούργο για την έκτη αγωνιστική της Ligue 1.

Σημαντική μεταβολή παρατηρείται στο σετ αποδόσεων του αγώνα Μπρεστ – Στρασβούργο (16:00 Live από το SPORT24) για το πρωτάθλημα της Ligue 1. Ο άσος άνοιξε σε τιμές άνω του 2.90 και πλέον έχει υποχωρήσει κατά μέσο όρο όρο στο 2.55-2.60. Ουσιαστικά γύρισε πλέον σε ρόλο φαβορί.

Προγνωστικά Γαλλία

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Στρασβούργο θα παραταχθεί απόψε με πολλές και σημαντικές απουσίες. Νέες απώλειες είναι ο έμπειρος χαφ Λιενάρ και ο βασικός μπακ Ντελέν. Επίσης, κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του δημιουργικού χαφ Τομασόν. Παραμένουν σταθερά εκτός οι βασικοί στόπερ Περέν και Νιαμσί, ενώ από την αρχή της σεζόν απουσιάζει ο εφεδρικός μπακ Φίλα και ο χρήσιμος αμυντικός χαφ Σισοκό.

Εν ολίγοις, η ομάδα του Στεφάν έχει μείον επτά παίκτες για το αποψινό παιχνίδι. Ο τεχνικός του Στρασβούργου σε δηλώσεις του παραδέχθηκε πως πρώτη φορά αναγκάζεται να διαχειριστεί μία τέτοια κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Υπό αυτές τις συνθήκες, η Μπρεστ έχει θεωρητικά τη δυνατότητα να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Μετά τη σοκαριστική ήττα με 7-0 από τη Μονπελιέ, η ομάδα του Ντερ Ζακαριάν έβγαλε αντίδραση και ήταν σαφώς πιο ανταγωνιστική στο εκτός έδρας ματς με τη Ρεν, όπου λύγισε (3-1) στο τέλος με γκολ στο 89' και στο 91'. Έδειξε λοιπόν ότι πλησιάζει ξανά η... στροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Το Στρασβούργο δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν, αφού αγνοεί τη νίκη μετά από πέντε αγωνιστικές (0-3-2) και δεν έχει πετύχει σε κανένα παιχνίδι πάνω από ένα γκολ.

Ο άσος προσφέρεται στο 2.60 και για όποιον θέλει να πάρει την ασφάλεια του DNB, μπορεί να βρει αποδόσεις στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρεστ – Στρασβούργο: 1 (απόδοση 2.60), 16:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ