TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τρίξι με ισοπαλίες

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο
Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τζέιντον Σάντσο © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Κυριακής και ποντάρει σε ένα τρίξι με ισοπαλίες.

Δύσκολο δείχνει σε πρώτη ανάγνωση το κυριακάτικο πρόγραμμα στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Και δύσκολο παραμένει και στη δεύτερη και στην τρίτη ανάγνωση. Αλλά στα δύσκολα είναι που το καλό το παλικάρι ξέρει κι άλλο μονοπάτι.

Προγνωστικά Αγγλία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (18:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24) είναι φυσικά το μεγάλο ματς της ημέρας, ένα παραδοσιακό αγγλικό ντέρμπι που την εποχή του σερ Άλεξ, του Βενγκέρ, του Κιν και του Βιεϊρά έχει βγάλει επικές ματσάρες.

Το σημερινό ντέρμπι βρίσκει και τις δύο στα πάνω τους. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το τραγικό ξεκίνημα μετρά πλέον τρεις σερί νίκες, ενώ η Άρσεναλ, εκμεταλλευόμενη το βατό πρόγραμμα των πρώτων αγωνιστικών, έχει κάνει την απόλυτη εκκίνηση μετρώντας 5 στα 5.

Το σετ αποδόσεων (στο 2.50-2.60 ο άσος, στο 2.70 το διπλό) μοιάζει βγαλμένο με διαβήτη και δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Εκτός αν κάνεις την ντρίμπλα και πας στο Χ, που σε ένα τέτοιο παιχνίδι δύσκολα μπορούμε να δεχθούμε πως είναι όντως τρίτο σημείο.

Δυσαρεστημένη δεν θα αφήσει καμία από τις δύο (ειδικά την Άρσεναλ), ενώ αν σου αρέσει να πηγαίνεις κόντρα στα αφύσικα στατιστικά σημείωσε και το ότι η Άρσεναλ δεν φέρνει ισοπαλία για 22 σερί ματς, το μεγαλύτερο σερί στην Premier League. Και τα σερί, ως γνωστόν, είναι για να σπάνε.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Γαλλία

Κι αφού σε ξεκινήσαμε σήμερα με Χ στο αγγλικό ντέρμπι, θα σε συνεχίσουμε με Χ, σε γαλλικό ντέρμπι αυτή τη φορά. Για το Νις – Μονακό ο λόγος, το παραδοσιακό ντέρμπι της Κυανής Ακτής, το οποίο βρίσκει τις δύο ομάδες στο ψάξιμο (21:45 Novasports 2HD, Live από το SPORT24).

Η Νις έχει ξεκινήσει με 1-2-2 στο πρωτάθλημα και πήρε την πρώτη της νίκη μόλις την περασμένη αγωνιστική, όταν κυριολεκτικά έκανε ριφιφί στη Λιλ, όπου νίκησε με 2-1 σκοράροντας με δύο πέναλτι, σε ένα ματς όπου οι τελικές ήταν 17-3 και τα xGoals, αφαιρώντας τα δύο πέναλτι της Νις, 1,53-0,01!

Κι όσο για τη Μονακό, μετρά επίσης ρεκόρ 1-2-2, έχοντας να νικήσει από την πρεμιέρα και προερχόμενη από το 2-4 από την Τρουά. Το Χ, δεν χρειάζεται να σου το πει κανείς αυτό, είναι προφανώς το πιο εύθραυστο σημείο στο στοίχημα, αλλά σε ένα ντέρμπι πάντα παίζει σοβαρά και στη συγκεκριμένη περίπτωση μοιάζει να κολλάει αυτό που λέμε το μη χείρον βέλτιστον και για τις δύο.

Προγνωστικά Ιταλία

Δύο Χ λοιπόν έχουμε μέχρι τώρα, αλλά, όταν έχεις δύο Χ στο στοίχημα, ουσιαστικά δεν έχεις τίποτα. Τι να τα κάνεις δηλαδή δύο Χ; Να τα παίξεις δυάδα; Μπα, πολύ φιλόδοξο και τελείως ζαριά. Να τα παίξεις μονά και δυάδα; Μπα στο τετράγωνο εδώ, καθαρά anti-value παίξιμο, παίζεις τρεις στήλες κι αν πιάσεις ένα Χ ίσα ίσα που παίρνεις τα χρήματά σου πίσω και κάτι ψιλά. Αυτό που χρειάζεσαι λοιπόν είναι ένα ακόμη Χ, ώστε να φτιάξεις ένα συστηματάκι τρίξι. Τέσσερις στήλες, όπου δεν ρισκάρεις πολλά αλλά κυνηγάς πολλά: με τη δυάδα υπερδιπλασιάζεις τη μίζα σου και, αν σου κάτσει, στην τριάδα είσαι βασιλιάς.

Ποιο θα είναι λοιπόν το τρίτο Χ; Εδώ τώρα είναι και θέμα προσωπικής έμπνευσης, οπότε, αν σου κάτσει κάτι στο μάτι, μην ντραπείς, αυτοσχεδίασε, οι ισοπαλίες θέλουν και λίγη τρέλα.

Η δικιά μας έμπνευση πάντως έρχεται από Ιταλία μεριά, που προφανώς είναι το πρώτο πρωτάθλημα που θα σκεφτείς όταν μιλάμε για Χ. Βερόνα – Σαμπντόρια το ματς (19:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), λίγο πολύ ισοδύναμες ομάδες, χωρίς νίκη και ισόβαθμες αυτή τη στιγμή με 2 βαθμούς ύστερα από 4 αγωνιστικές, φυσικά και αμφότερες θα κυνηγήσουν την πρώτη τους νίκη στη σεζόν, αλλά, Ιταλοί είναι, ξέρουν ότι ο ένας βαθμός είναι πάντα καλύτερος από τον κανένα.

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γ. – Άρσεναλ: Χ (απόδοση 3.50) 18:30
  • Βερόνα – Σαμπντόρια: Χ (απόδοση 3.50) 19:00
  • Νις – Μονακό: Χ (απόδοση 3.60) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ