BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Γαλλία: Από τον Πλατινί στον Σαρμπονιέ και το ποντάρισμα διπλασιασμού

Ο Γκαετάν Σαρμπονιέ σε αναμέτρηση στο Champions League κόντρα στην Άρσεναλ με τη φανέλα της Μονπελιέ
Ο Γκαετάν Σαρμπονιέ © 2022 ALASTAIR GRANT/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr αναλύει την κατάσταση στην ιστορική Σεντ Ετιέν και προτείνει επιλογή σε απόδοση 2.00.

Η Σεντ Ετιέν αποτελεί μια από τις ιστορικότερες ομάδες στο γαλλικό ποδόσφαιρο. Και πώς να μην είναι όταν μέχρι πέρσι ήταν η ομάδα με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη χώρα. Δέκα μετρά η ίδια, τόσα έφτασε λίγους μήνες πριν και η Παρί Σεν Ζερμέν και την ισοφάρισε.

Το πρόβλημα για τη Σεντ Ετιέν είναι πως οι χρυσές μέρες είναι πίσω. Το τελευταίο πρωτάθλημα το σήκωσε ο Πλατινί, όταν ακόμη φορούσε τη φανέλα της, το 1981. Τις πιο πρόσφατες επιτυχίες της χρωστά στον Γκαλτιέ, που φεύγοντας συνέχιζε την ανοδική του πορεία (πρωτάθλημα με Λιλ και σήμερα προπονητής στην Παρί Σεν Ζερμέν) αλλά για την ίδια άρχισε ο κατήφορος.

Μπλεγμένη στη μάχη της σωτηρίας, κάποια στιγμή ήρθε και ο μοιραίος υποβιβασμός, σε συνδιασμό με μεγάλα οικονομικά προβλήματα.

Η ομάδα άρχισε φέτος τη σεζόν με φιλοδοξία πως μπορεί να αποτελέσει το αουτσάιντερ στην κούρσα της ανόδου, αλλά τα πράγματα μόνο καλά δεν πηγαίνουν. Σήμερα με 17 αγωνιστικές πίσω μας είναι ουραγός και η ομάδα με τις λιγότερες νίκες στην κατηγορία!

Διοικητικά πάντως οι μέρες είναι καλύτερες και αυτό επέτρεψε να γίνουν καλές μεταγραφές την τρέχουσα περίοδο. Πρώτος ο φορ Σαρμπονιέ, που είναι από τους πλέον έμπειρους στη Ligue 2, με πολλές παραστάσεις και ικανός να αλλάξει επίπεδο την ομάδα. Μαζί με τον Κρασό συνθέτουν πλέον ένα ικανότατο δίδυμο κρούσης.

Επίσης ήρθαν ο σταθερός τερματοφύλακας Λαρσονιέ, από τη Βαλενσιέν, που θα στείλει στον πάγκο την γκαφατζή Ντρέιερ αλλά και ο μπακ Απια, που θα προσδώσει αμυντική σταθρότητα αλλά και μια επιθετική απειλή από το πλάι.

Η γεμάτη προβλήματα στην ανασταλτική λειτουργία Λαβάλ, αλλά πάντα με επιθετικό στυλ λόγω του προπονητή Φραπολί, δεν θα κλειστεί στην άμυνά της απόψε. Για την Ετιέν το ματς είναι τελικός, θα βγει μπροστά, έχοντας πλέον τα όπλα να σκοράρει. Το Over παίζει σε τιμές διπλασιασμού και αποτελεί τη βασική επιλογή από την εμβόλιμη αγωνιστική στη Ligue 2 της Γαλλίας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ Ετιέν - Λαβάλ: Over 2,5 (απόδοση 2.00), 21:45

Διάβασε καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος, φτιάξε το δικό σου δελτίο μέσα από τη νέα υπηρεσία του BetMarket.gr και βρες σε ποια στοιχηματική εταιρία έχει τις καλύτερες αποδόσεις!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ