ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Γαλλία: Από το 1.97 μέχρι το 3.05 στην επικίνδυνη έξοδο της Λιόν

Ο Λούκας Πακετά της Λιόν μονομαχεί με τον Ζοζέ Φόντε της Λιλ για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022
Ο Λούκας Πακετά της Λιόν μονομαχεί με τον Ζοζέ Φόντε της Λιλ για τη Ligue 1 2021-2022 στο "Γκρουπάμα", Λιόν | Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022 © 2022 LAURENT CIPRIANI/ASSOCIATED PRESS

Χωρίς περιθώρια για άλλες απώλειες η Λιόν, που παίζει απόψε κόντρα στην πιο under 2,5 ομάδα της Ligue 1, τη Λοριάν.

Με τον αγώνα της Λοριάν κόντρα στη Λιόν ανοίγει το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής στη Ligue 1 (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Οι φιλοξενούμενοι είναι φαβορί στο 1.80, ενώ ο άσος παίζει σε τιμές στο 4.50 κατά μέσο όρο.

Η Λοριάν έκανε την προηγούμενη αγωνιστική το πρώτο της διπλό φέτος και πρώτο μετά από 28 εκτός έδρας ματς (!) κερδίζοντας με 1-0 την Μπρεστ. Η νίκη της ήρθε με γκολ στο 73' και οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι έπαιξε για πάνω από μία ώρα με παίκτη παραπάνω.

Λοριάν - Λιόν: Προγνωστικά και Ανάλυση

Στον αντίποδα, η Λιόν έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να προλάβει την πρώτη τριάδα, που οδηγεί στο επόμενο Champions League, αφού ηττήθηκε 0-1 από τη Λιλ σε ματς που δεν ήταν χειρότερη, όπως μαρτυρούν και τα xGoals (1,49-0,74).

Στην Ολιμπίκ έχουν φρικτά παράπονα από τη διαιτησία, αφού στο 87ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Πακετά ισοφάρισε σε 1-1 και ενώ αρχικά το γκολ μέτρησε, τελικά με παρέμβαση του VAR ακυρώθηκε.

Ο πρόεδρος της ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς έκανε λόγο για σκάνδαλο και αλλοίωση. Οι φωνές του βρήκαν ανταπόκριση στην αρμόδια επιτροπή διαιτησίας, η οποία παραδέχθηκε ότι έγινε λάθος χρήση VAR και ότι το γκολ δεν έπρεπε να ακυρωθεί. Ηθικά λοιπόν, ο Ολάς δικαιώθηκε, ο χαμένος βαθμός όμως δεν επιστρέφεται.

Με αυτά και αυτά λοιπόν, η Λιόν έχει μείνει πλέον στο -8 από την τρίτη Νις και δεν έχει το παραμικρό περιθώριο για άλλες απώλειες. Η ομάδα του Πέτερ Μπος πάντως εξακολουθεί να έχει θέμα στο γκολ και προφανώς δεν είναι τυχαίο ότι έχει εμφανίσει εννιά under 2,5 στα τελευταία δέκα ματς στο πρωτάθλημα.

Από την άλλη, και η Λοριάν είναι ο ορισμός της σφιχτής ομάδες. Εχει τα περισσότερα under 2,5 (17) στην κατηγορία και μετράει 9/10 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας. Είναι εντυπωσιακό, ότι στα 12 ματς της Λοριάν εντός έδρας έχουν μπει συνολικά μόλις 20 γκολ, 1,6 δηλαδή ανά παιχνίδι.

Σε ενδιαφέρουσες τιμές το under 2,5, πάνω από το 1.95. Από εκεί και πέρα, όποιος θέλει να σκεφτεί λίγο πιο... πονηρά μπορεί να κοιτάξει την πιθανότητα της υπόδειξης πέναλτι σε τιμές τριπλασιασμού, στη λογική ότι η Λιόν φώναξε δικαίως πολύ για τη διαιτησία. Άλλωστε, η Λιόν είναι η ομάδα με τα περισσότερα εύστοχα πέναλτι (7) φέτος στην κατηγορία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λοριάν – Λιόν: Under 2,5 (απόδοση 1.97), 22:00
  • Λοριάν – Λιόν: Καταλογισμός πέναλτι (απόδοση 3.05), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ