BIG GAMES BET

Προγνωστικά Europa League: Σκοράρουν και οδηγούν στο 1.80 στο Ρόμα - Μπέτις

Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Μόντσα για τη Serie A
Ο Πάουλο Ντιμπάλα με τον Ζοσέ Μουρίνιο στο παιχνίδι της Ρόμα με τη Μόντσα για τη Serie A © 2022 GREGORIO BORGIA/ASSOCIATED PRESS

Η Ρόμα φιλοξενεί στο Ολίμπικο την Μπέτις για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου στο Europa League. Τα δεδομένα οδηγούν στο 1.80.

Πολύ ενδιαφέρον σταύρωμα στο Ολίμπικο της Ρώμης, εκεί που η Ρόμα φιλοξενεί την Μπέτις για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League (22:00 COSMOTE SPORT 5, LIVE από το SPORT24). Η Ρόμα στην πρεμιέρα των ομίλων έχασε από τη Λουντογκόρετς εκτός έδρας με 2-1, ωστόσο στο εντός έδρας ματς με την Ελσίνκι αντέδρασε και επικράτησε 3-0. Στα πάνω τους οι Ρωμαίοι, αφού μπήκαν δυνατά μετά τη διακοπή, σ’ ένα ματς για γερά νεύρα, κόντρα στην Ίντερ στο Μιλάνο επικράτησαν 2-1 και έχοντας 1,04 xG, ενώ δέχτηκαν 0,76.

Έβγαλε χαρακτήρα η Ρόμα και με το παραπάνω, αφού ο Ντιμάρκο στο 30’ άνοιξε το σκορ για τους Νερατζούρι, αλλά ο Ντιμπάλα απάντησε 9 λεπτά αργότερα, ενώ ο Σμόλινγκ γύρισε τούμπα το παιχνίδι στο 75’.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπέτις αδικείται από τις αποδόσεις στην αναμέτρηση. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, έχει καλή κυκλοφορία της μπάλας, ποιοτικές μονάδες και δεν είναι ο άσος για 1.77, ο οποίος δέχεται πιέσεις τις τελευταίες ώρες μάλιστα. Στο πρώτο ματς μετά τη διακοπή οι Βερδιμπλάνκος έχασαν στο Μπαλαΐδος από τη Θέλτα 1-0 σ΄ ένα ματς που δεν ήταν κακοί, ίσα ίσα, δημιούργησαν 1,11 xG, δέχτηκαν 0,89, βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 9’, ενώ από το 20’ έπαιζαν με παίκτη λιγότερο.

Καθοριστική η αποβολή του Λουίζ Φελίπε όπως γίνεται αντιληπτό. Στο 1.80 το Goal/Goal, έχει λογική, μπορεί να μπει στο παιχνίδι. Τα 3/5 τελευταία ματς της Ρόμα έληξαν Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Μπέτις: Goal/Goal (απόδοση 1.80), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ