BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Europa League: Με τον Ολυμπιακό στο 1.86 και τον "Ευρωπαίο" Παναθηναϊκό

Προγνωστικά Europa League: Με τον Ολυμπιακό στο 1.86 και τον "Ευρωπαίο" Παναθηναϊκό
ΚΑΜΣΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ / INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων στο Europa League.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Μπάτσκα Τόπολα με τον Ολυμπιακό (19:45 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν στους ομίλους με ήττα από τη Γουέστ Χαμ με 3-1, παρότι προηγήθηκαν. Χα,ρακτηριστικό στοιχείο του παιχνιδιού των Σέρβων είναι τα πολλά γκολ, μιας και είναι καλοί επιθετικά, αλλά μέτριοι αμυντικά. Το παιχνίδι με τη Ζελέζνιτσαρ τελείωσε με 6-3 και είναι το πλέον χαρακτηριστικό!

Όσο για τον Ολυμπιακό, ναι μεν δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις του, χάνοντας με 3-2 από την Φράιμπουργκ, βάσει εμφάνισης όμως άξιζε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Οι ερυθρόλευκοι μετρούν έκτοτε τρεις διαδοχικές νίκες για το πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει συνολικά 11 γκολ! Αξίζει να αναφέρουμε πως η επιθετική λειτουργία των Πειραιωτών είναι εξαιρετική ως τώρα, με το πλάνο παιχνιδιού του Μαρτίνεθ να λειτουργεί εξαιρετικά.

Ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί στην αναμέτρηση, με δεδομένο πως είναι ανώτερος ποιοτικά και έχει αρκετά μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εμπειρία. Θεωρητικά οι φιλοξενούμενοι θα έχουν εύκολο έργο, αν λάβουμε υπόψη την επιθετική τους λειτουργία και τα προβλήματα της Μπάτσκα Τόπολα αμυντικά. Γι’ αυτό και θα πάμε στο combo 2 & Over 1,5, που προσφέρεται σε απόδοση 1.86.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μακάμπι Χάιφα με τον Παναθηναϊκό (22:00 Cosmote Sport 6HD, Live από το SPORT24). Οι Ισραηλινοί ήταν πολύ κακοί στην πρεμιέρα με τη Ρεν, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-0, με τα xGoals να είναι 1.74 - 0.20. Στις εγχώριες διοργανώσεις επικράτησαν της Μακάμπι Νετάνια 2-3, κρατάμε, όμως, το γεγονός πως για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι δεν διατήρησαν ανέπαφη την εστία τους.

Ο Παναθηναϊκός από την άλλη έμεινε ισόπαλος στο 2-2 με τον ΠΑΟΚ, περνώντας μία όχι τόσο καλή περίοδο για τα δεδομένα του. Ακόμα, όμως, και σε αυτό το άτυπο ντεφορμάρισμα είναι αποτελεσματικός επιθετικά έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του, όμως είναι πιο επιρρεπής σε αμυντικά λάθη.

Σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες, οι γηπεδούχοι είναι φαβορί, όμως στα μάτια μας το παιχνίδι είναι πιο ισορροπημένο. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο στην Ευρώπη ενώ οι γηπεδούχοι προβληματίζουν συνολικά, πόσω δε μάλλον στην αμυντική τους λειτουργία. Θα στηρίξουμε, λοιπόν, το Χ2 & Over 1.5 να προσφέρεται σε απόδοση 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Μπάτσκα Τόπολα – Ολυμπιακός: 2 & Over 1,5 (απόδοση 1.86), 19:45

Μακάμπι Χάιφα – Παναθηναϊκός: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.15), 22:00

Οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με ανάλυση και προγνωστικά στοιχήματος από τους σημαντικότερους αγώνες της ημέρας!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ