TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Europa League

EUROPA LEAGUE 2023-2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE 2023-2024 / - ( / EUROKINISSI) ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Το Total Betting του Match Money επιλέγει μια δυάδα Europa League από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ (19:45 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Στον όμιλο του Ολυμπιακού οι δύο ομάδες και αμφότερες ξεκίνησαν με νίκη, 3-2 στον Πειραιά η Φράιμπουργκ, 3-1 την Μπάτσκα Τόπολα η Γουέστ Χαμ. Και οι δύο θεωρούνται από τα γερά ονόματα του θεσμού και το σετ των αποδόσεων μοιράζει το καρπούζι στη μέση, δίνοντας ουσιαστικά στις ίδιες τιμές τον άσο και το διπλό.

Μάλλον πάντως η Φράιμπουργκ θα έπρεπε να είναι έστω και ελαφρύ φαβορί. Για τους Γερμανούς, που η Ευρώπη δεν είναι καθημερινότητά τους (μόλις η πρώτη φορά που παίζουν δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην Ευρώπη, και μόλις η πέμπτη συνολικά στην ιστορία τους), το Europa League είναι πολύ σημαντικό και μετά τη νίκη τους στον Πειραιά ξέρουν ότι το σημερινό παιχνίδι αποτελεί κλειδί στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Η οποία βέβαια έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τη 2η, αφού σημαίνει κατευθείαν πρόκριση στους 16 τους θεσμούς, ενώ ο 2ος παίζει νοκ άουτ με κάποιον 3ο από το Champions League.

Και η Γουέστ Χαμ φυσικά χτίζει τώρα το ευρωπαϊκό της στάτους και πέρυσι κατέκτησε το Conference League, όμως ακριβώς αυτή η περσινή επιτυχία ίσως φέτος να της αφαιρέσει λίγη από τη δίψα. Ειδικά από τη στιγμή που η περσινή πορεία στην Ευρώπη παραλίγο να έχει πολύ άσχημες συνέπειες στο πρωτάθλημα. Σε κάθε περίπτωση, ο Μόγες, και πέρυσι, συνήθιζε στα ματς των ομίλων να κάνει πολλές αλλαγές, κάτι που αναμένεται και τώρα, καθώς το Σάββατο περιμένει τη Γουέστ Χαμ πολύ μεγάλο παιχνίδι στην Premier με τη Νιούκαστλ. Και μια μικρή λεπτομέρεια που ίσως παίξει κι αυτή κάποιο ρόλο: Στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο Γερμανοί φίλαθλοι, καθώς η Γουέστ Χαμ είναι τιμωρημένη από την UEFA μετά τα επεισόδια με τη Ρόμα στον περσινό τελικό του Conference.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπέτις – Σπάρτα Πράγας (19:45 Live από το SPORT24). Ο όμιλος (με Ρέιντζερς και Άρη Λεμεσού) αρχικά φαινόταν πολύ βατός για τους Ισπανούς της Μπέτις, που έχουν φέτος ψηλά στις προτεραιότητές τους μια καλή ευρωπαϊκή πορεία. Η ήττα όμως στην πρεμιέρα στη Γλασκώβη από τη Ρέιντζερς μπέρδεψε κάπως τα πράγματα. Ακόμη βέβαια δεν έχει χτυπήσει το καμπανάκι για την Μπέτις, αλλά, όπως και να το κάνεις, το 1-0 στη Σκωτία αναγκάζει τους Ισπανούς να αντιμετωπίσουν με απόλυτη σοβαρότητα το παιχνίδι με τη Σπάρτα.

H Σπάρτα νίκησε τον Άρη Λεμεσού στην πρεμιέρα, όμως εκτός έδρας μετρά ρεκόρ 0-2-8 στα τελευταία της δέκα ευρωπαϊκά ταξίδια. Για ποιοτική σύγκριση των δύο ομάδων φυσικά δεν τίθεται ζήτημα κι από τη στιγμή που η Μπέτις χρειάζεται το ματς για να σβήσει την γκέλα της πρεμιέρας τα 1.75-1.80 του άσου είναι μια χαρά απόδοση.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φράιμπουργκ – Γουέστ Χαμ: 1 DNB (απόδοση 1.90) 19:45
  • Μπέτις – Σπάρτα Πρ.: 1 (απόδοση 1.80) 19:45

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ