ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Europa League: Ματς για combo του 2.07 το Μπόντο Γκλιμτ - Άρσεναλ

Ο Φάμπιο Βιέιρα πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ στο Europa League μαζί με τον Όντεγκαρντ
Ο Φάμπιο Βιέιρα πανηγυρίζει γκολ της Άρσεναλ κόντρα στην Μπόντο Γκλιμτ © 2022 KIN CHEUNG/ASSOCIATED PRESS

Με φουλ ηθικό πάει στο Μπόντο η Άρσεναλ για να αντιμετωπίσει την Μπόντο Γκλιμτ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. "Μυρίζει" γκολ το ματς, ποντάρισμα στο 2.07.

Η δράση στο Europa League συνεχίζεται και το τοπίο σε γενικές γραμμές είναι θολό σε πολλούς ομίλους. Για το πρώτο γκρουπ η Μπόντο Γκλιμτ φιλοξενεί στο Μπόντο την Άρσεναλ (19:45 COSMOTE SPORT 4, LIVE από το SPORT24). Πρωτοπόρος η λονδρέζικη ομάδα με έξι βαθμούς και ένα ματς λιγότερο (χρωστάει αυτό με την Αϊντχόφεν), στη δεύτερη θέση η PSV, τρίτη η Μπόντο (τρία ματς) με τέσσερις βαθμούς και ουραγός η Ζυρίχη χωρίς συγκομιδή.

Έχασε δίκαια στο Λονδίνο η νορβηγική ομάδα που θα πρέπει να συμβιβαστεί από εδώ και πέρα ότι δεν μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μόνος στόχος που απέμεινε είναι η Ευρώπη, έστω η τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa Conference League. Δίκαιο το 3-0 της προηγούμενης εβδομάδας, απείχε από τον καλό εαυτό της και λύγισε με συνοπτικές διαδικασίες. Στο πρωτάθλημα κέρδισε εντός έδρας με 4-1 τη Σάντεφιορντ σ’ ένα ματς ροντέο που το τελικό σκορ δεν τα λέει όλα, αφού δέχτηκε πολλές φάσεις. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση στην Eliteserien και στο -15 από την πρωτοπόρο Μόλντε. Απομένουν 5 αγωνιστικές και έχει να σκεφτεί και τη μάχη της δεύτερης θέσης, αφού Ρόζενμποργκ και Λίλεστρομ έχουν έναν βαθμό λιγότερο και την κυνηγάνε. Ετοιμοπόλεμος ο επιθετικός Πελεγκρίνο που είναι σε πολύ κατάσταση και σκοράρει κατά ριπάς.

Χάρμα ιδέσθαι η φετινή Άρσεναλ, κάνει τη μια νίκη πίσω από την άλλη. Είναι πρωτοπόρος στην Premier League μετά από 9 αγωνιστικές και στο +1 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι. Έχει κερδίσει τα 8/9 παιχνίδι με μοναδική ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (3-1) στο Ολντ Τράφορντ. Πάει με φουλ ηθικό στο Μπόντο, αφού πήρε μεγάλη νίκη επί της Λίβερπουλ (3-2) στο Λονδίνο. Ανοιχτό με πολλές φάσεις το ματς, έπαιξε με θράσος επιθετικά και φουλ αυτοπεποίθηση, έδειξε πως ήθελε να κυνηγήσει περισσότερο τη νίκη. Απόλυτα ικανοποιημένος ο Αρτέτα. Θα ξεκουραστεί ο γκολτζής Ζεσούς, που δεν ταξίδεψε στη Νορβηγία. Εκτός Ζιντσένκο, Σμιθ Ρόου και Ελνένι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπόντο Γκλιμτ ανεξαρτήτως στόχων και φόρμας συνεχίζει στο high tempo και στην επιθετική φιλοσοφία της. Δέχεται φάσεις λόγω της συγκεκριμένης τακτικής. Η Άρσεναλ έχει αυτοπεποίθηση, προέρχεται από μεγάλη νίκη, της πηγαίνουν όλα πρίμα και θέλει το 3Χ3 και να ξεμπερδέψει από νωρίς με την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο 2.07 το combo Goal/Goal & over 2,5. Επιβεβαιώθηκε στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της Μπόντο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μποντό Γκλιμτ - Άρσεναλ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.07), 19:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ