TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Europa League: Αλλάζει λογική ο Κλοπ, ελπίδα μας οι "σταρ" της Μαρσέιγ

Liverpool's manager Jurgen Klopp during the Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield, in Liverpool, England, Saturday August 19, 2023. (AP Photo/Rui Vieira)
Liverpool's manager Jurgen Klopp during the Premier League soccer match between Liverpool and AFC Bournemouth at Anfield, in Liverpool, England, Saturday August 19, 2023. (AP Photo/Rui Vieira) @2023 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει στοιχηματικά τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από το πρόγραμμα του Europa League και ποντάρει σε μία δυάδα.

Στο ποδόσφαιρο οι σταθερές είναι κάτι πολύ σχετικό πλέον, τα χρήματα που πέφτουν στην αγορά εξωπραγματικά, οι ισορροπίες αλλάζουν εύκολα, τα… πακέτα δίνουν τη δυνατότητα σε ομάδες με μικρή ιστορία ή λίγες επιτυχίες, να υπερκεράσουν παραδοσιακές δυνάμεις του αθλήματος. Κάπως έτσι η Λίβερπουλ είδε τη Νιούκαστλ να κουνάει… σεντόνι και να παίζει στο Μεάτσα, κάπως έτσι οι "ρεντς" καλούνται να περιοριστούν στο Europa League και να παίξουν σήμερα στο Λιντς της Αυστρίας (19:45 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24).

Αυτή η μετάβαση ή και… προσγείωση αν προτιμάτε είναι το μεγάλο πρόβλημα του Κλοπ. Όχι τόσο ο αντίπαλος, αλλά το πώς θα καταφέρει να πείσει τους παίκτες του να παίξουν στο 100%. Ο Γερμανός πάντως στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε: Η ομάδα του είναι φαβορί, θα παίξει για τη νίκη. Θα κάνει αλλαγές, ωστόσο φέτος έχει βάθος, έχει καλές λύσεις. Οι Αυστριακοί τρέχουν ένα αήττητο σερί 7 αγώνων εντός κι εκτός συνόρων, θα παίξουν με ενθουσιασμό, θα τα δώσουν όλα, κανείς δεν θα τους κατηγορήσει σε περίπτωση ήττας, σκοράρουν εύκολα, παίζουν επιθετικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Την ώρα που η ΑΕΚ θα δοκιμάζεται στο Μπράιτον, στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ θα φιλοξενεί την Μαρσέιγ (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Ματς ανάμεσα σε δύο ομάδες που ζουν σε… παράνοια, δύο ιστορικούς συλλόγους που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα στην έναρξη της σεζόν. Ο Άγιαξ πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, από τη χρονιά 1964-65, απέχει ήδη 7 βαθμούς από την κορυφή και την Κυριακή υποδέχεται την τρομακτική Φέγενορντ! Ο προπονητής Στέιν βρίσκεται υπό πίεση, ο αθλητικός διευθυντής, Μίσλινταντ κατηγορείται για κακοδιαχείριση και η ομάδα παραπαίει!

Η Μαρσέιγ από την άλλη σάρωσε μεταγραφικά το καλοκαίρι, ο Μαρθελίνο στον πάγκο φάνταζε ως η εγγύηση της επόμενης μέρας, αλλά μέσα σε δύο μήνες ο Ισπανός τα έκανε… θάλασσα και χαιρέτισε, ο κόσμος ξέσπασε με απειλές εναντίον του προέδρου Λονγκόρια, ο οποίος παραιτήθηκε! Κάπως έτσι η ομάδα είναι ακέφαλη διοικητικά και προπονητή έχει τον υπηρεσιακό, Αμπαρντοναντό. Οι παίκτες θα προσπαθήσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, το ρόστερ έχει ποιότητα αναμφισβήτητη.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Λίβερπουλ παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το Europa League, όσο ενθουσιασμό και να αντιπαρατάξει η Λίντσερ, η ομάδα του Κλοπ μπορεί να φθάσει στο ζητούμενο. Οι γηπεδούχοι ακόμη και ένα γκολ να πετύχουν, ικανοποιημένοι θα είναι.

Παιχνίδι ειδικών συνθηκών στην Ολλανδία, ο Άγιαξ απογοητεύει, η Μαρσέιγ έχει καλύτερο υλικό αλλά πάει στο ματς με νέο προπονητή. Περίεργη όλη η κατάσταση, θα πάω με την ποιότητα των Γάλλων και με την ελπίδα να βγουν μπροστά οι προσωπικότητες…

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίντσερ - Λίβερπουλ : 2 & Goal/Goal (απόδοση 2.75) 19:45
  • Άγιαξ - Μαρσέιγ: 2 (απόδοση 2.85) 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ