TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα με DNB

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τριάδα με DNB
ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Μία τριάδα με DNB επιλέγει το Total Betting του Match Money από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα της Πέμπτης.

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Σε έναν όμιλο όπου η Γουέστ Χαμ φαντάζει το φαβορί και η Μπάτσκα Τόμπολα ήδη εκτός μάχη, το ματς στο "Καραϊσκάκης" δείχνει τελικός με το καλημέρα στο κυνήγι της πρόκρισης. Πέρυσι η Φράιμπουργκ είχε περάσει εύκολα από τον Πειραιά, όμως άλλο πέρυσι και άλλο φέτος. Πρώτα από όλα γιατί οι Γερμανοί δεν δείχνουν στην ίδια κατάσταση, έχοντας να αντιμετωπίσουν αρκετά προβλήματα απουσιών και έχοντας στην πλάτη τους δυο βαριές ήττες στην Bundesliga, 5-0 από τη Στουτγάρδη και 2-4 από την Ντόρτμουντ. Και βέβαια γιατί ο Ολυμπιακός, έστω κι αν εμφανώς δεν είναι ακόμη 100% έτοιμος, δείχνει πολύ πιο σοβαρός και πιο ομάδα από ό,τι πέρυσι.

Άγιαξ – Μαρσέιγ (22:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Στον όμιλο της ΑΕΚ, η Μπράιτον ξεχωρίζει και έχει μπει με φουλ γκάζια στη σεζόν, αλλά τα άλλα δύο μεγάλα ονόματα έχουν προβληματίσει έντονα σε αυτό το ξεκίνημα. Η μεταξύ τους κόντρα θα ήταν ο ορισμός του no bet μέχρι πριν από δυο τρεις μέρες, αλλά πλέον τα δεδομένα μάλλον έχουν αλλάξει. Κι αυτό γιατί η Μαρσέιγ αντέδρασε στο προβληματικό ξεκίνημα και ήδη ο Μαρθελίνο, που ανέλαβε με τυμπανοκρουσίες το καλοκαίρι αλλά απέτυχε παταγωδώς να δώσει ταυτότητα στους Μασσαλούς, αποτελεί παρελθόν.

Δεν μπορεί να πει κανείς βέβαια αν αυτή η κίνηση είναι ικανή να σώσει τη σεζόν της Μαρσέιγ, όμως το λογικό είναι, έστω και σε βραχυπρόθεσμο ορίζοντα, να φέρει μια αντίδραση από το αδιαφιλονίκητα πολύ ποιοτικό ρόστερ των Γάλλων. Και κόντρα σε έναν Άγιαξ που μετράει το τραγικό για τα δεδομένα του 1-2-1 στο ολλανδικό πρωτάθλημα (χωρίς μάλιστα να έχει παίξει κανένα ντέρμπι και αντιμετωπίζοντας Χέρακλες, Εξέλσιορ, Φορτούνα και Τβέντε) και που πιθανότατα αργά ή γρήγορα και ο δικός του προπονητής, ο Μόρις Στάιν, θα ακολουθήσει τον δρόμο του Μαρθελίνο.

Ρέιντζερς – Μπέτις (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Άλλη μια ομάδα με προβληματικό ξεκίνημα στη σεζόν η Ρέιντζερς. Το σκωτσέζικο βέβαια πρωτάθλημα είναι πολύ εύκολο και λίγκα κυριολεκτικά μόλις δύο ομάδων, όμως ήδη η Ρέιντζερς έχει δύο ήττες (μία στο εντός έδρας ντέρμπι με τη Σέλτικ και μία από την Κιλμάρνοκ), έναν εύκολο αποκλεισμό στην Ευρώπη από την Αϊντχόφεν και η πίεση στον Μάικλ Μπιλ έχει χτυπήσει κόκκινο. Η Μπέτις, από την πλευρά της, δεν τρομάζει με το ρεκόρ της στη La Liga (2-1-2), όμως υπάρχουν δικαιολογίες καθώς το πρόγραμμα ήταν πολύ δύσκολο (Ατλέτικο, Βαγιεκάνο εντός, Βιγιαρεάλ, Μπιλμπάο, Μπαρτσελόνα εκτός). Η Μπέτις και πέρυσι και πρόπερσι ήταν πολύ σοβαρή στη φάση των ομίλων, όπου τερμάτισε και τις δύο φορές πρώτη, και ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει ξεκαθαρίσει ότι βασικός στόχος και φέτος της ομάδας του είναι η καλή ευρωπαϊκή πορεία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: 1 DNB (απόδοση 2.00) 22:00
  • Άγιαξ – Μαρσέιγ: 2 DNB (απόδοση 2.00) 22:00
  • Ρέιντζερς – Μπέτις: 2 DNB (απόδοση 2.00) 22:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ