ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Τα "κανόνια" του Ολυμπιακού, ο Ιμπάκα και ο Έντουαρντς

EUROLEAGUE 2023 - 2024 /  -   (LATO KLODIAN/EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2023 - 2024 / - (LATO KLODIAN/EUROKINISSI) LATO KLODIAN / EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το σημαντικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπάγερν, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague, αλλά και πρόταση διπλασιασμού από το Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας.

Ο Ολυμπιακός μετά τις δύο ήττες από Μονακό και Ρεάλ Μαδρίτης παραμένει στο ΣΕΦ για την υποδοχή της Μπάγερν Μονάχου (21:15 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Ένα εξίσου δύσκολο και επικίνδυνο παιχνίδι, η Μπάγερν μετά από ένα διάστημα προσαρμογής στα νέα δεδομένα και την εποχή Πάμπλο Λάσο, αρχίζει να δείχνει στο γήπεδο τις αρετές της. Τρεις διαδοχικές νίκες για τους Γερμανούς και πλέον έχουν το ίδιο ρεκόρ (6-6) με τον Ολυμπιακό. Σε μια EuroLeague που όλοι μπορούν να κερδίσουν τους πάντες, όπως αναφέρει σε κάθε ευκαιρία ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Την Τρίτη κόντρα στη Ρεάλ στο ΣΕΦ, ο κόουτς Μπαρτζώκας επέλεξε στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο να πορευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα αυτού χωρίς τα δύο "κανόνια" του. Αϊζέια Κάνααν και Άλεκ Πίτερς έμειναν στον πάγκο αρκετά, φυσικά κόντρα στην Μπάγερν θα αναλάβουν τα γνωστά επιθετικά τους καθήκοντα.

Με 15,5 πόντους ο Άλεκ Πίτερς είναι ο πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού στη EuroLeague, σουτάροντας με το εντυπωσιακό 54,9% από το τρίποντο (28/51). Ο Αμερικανός πετυχαίνει 2,2 τρίποντα ανά παιχνίδι, οπότε μπορούμε να κρατήσουμε το ενδεχόμενο να σκοράρει τουλάχιστον 2 στο ματς με την Μπάγερν.

Ενώ ο Αιζέια Κάνααν με 13,5 πόντους είναι ο δεύτερος σκόρερ των ερυθρόλευκων και σουτάρει με το εξίσου εκκωφαντικό 53,8% από τα 6,75 μ. (35/65). Ο Κάνααν πετυχαίνει σχεδόν 3 τρίποντα ανά παιχνίδι στη Euroleague, κρατάμε αυτό το ενδεχόμενο κόντρα στους Βαυαρούς.

Η Μπάγερν έχει Ιμπάκα και Έντουαρντς

Έχει και η Μπάγερν δύο ενδεχόμενα που μπορούμε να αναζητήσουμε και να προσθέσουμε στο Bet Builder μας στο ΣΕΦ. Ο Σερτζ Ιμπάκα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του με την Μπάγερν κάνει πραγματικές εμφανίσεις ενός NBAer και οδηγεί τη γερμανική ομάδα στις νίκες. Με 19,8 πόντους και 9 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στα ματς με Ζαλγκίρις, Βιλερμπάν, Βίρτους Μπολόνια και Αρμάνι Μιλάνο, ο Ισπανός σέντερ είναι ο πιο "καυτός" της διοργάνωσης. Σε μια safe επιλογή μπορούμε να κρατήσουμε το ενδεχόμενο να πάρει τουλάχιστον 5 ριμπάουντ στην αναμέτρηση του ΣΕΦ.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε τον Κάρσεν Έντουαρντς, έναν ενστικτώδη σκόρερ. Που στο ματς της Τρίτης με την Αρμάνι Μιλάνο έκανε ρεκόρ καριέρας στη EuroLeague, σημειώνοντας 32 πόντους με 12/21 σουτ. Ο Αμερικανός μπαίνει στους μηχανισμούς του Ισπανού προπονητή, στη φετινή διοργάνωση έχει ξεπεράσει έξι φορές το όριο των 10 πόντων. Θα ψάξουμε αυτό το ενδεχόμενο, να πετύχει τουλάχιστον 10 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό, με τον οποίο είχε καλές επιδόσεις και στην περσινή σεζόν, ως παίκτης της Φενέρμπαχτσε στη δραματική σειρά των πλέι-οφ.

Κάνουμε τη σούμα λοιπόν, Bet Builder με τα 2+ τρίποντα του Πίτερς, τα 3+ τρίποντα του Κάνααν, τα 5+ ριμπάουντ του Ιμπάκα και τους 10+ πόντους του Έντουαρντς, σε απόδοση 5.50.

Το step-up του Σεντεκέρσκις

Ένας από τους παίκτες της Μπασκόνια με εντυπωσιακή αγωνιστική άνοδο φέτος είναι ο Τάντας Σεντεκέρσκις. Ο Λιθουανός φόργουορντ, ύψους 2,06, έχει καταφέρει ως ώρας το φοβερό, να είναι ο πρώτος ριμπάουντερ της EuroLeague με μέσο όρο 8,5 "σκουπίδια". Σε 4 από τα 12 ματς στη διοργάνωση πήρε διψήφιο αριθμό ριμπάουντ ενώ μόνο με τη Φενέρμπαχτσε στο τελευταίο κυμάνθηκε χαμηλά (4), καθώς φορτώθηκε νωρίς με φάουλ.

Στην αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα (21:30 Novasports 4HD, Live από το SPORT24) θα ποντάρουμε στο να προσεγγίσει τον μέσο του όρο στη διοργάνωση. Και ελαφρώς σε μια πιο safe επιλογή, να ξεπεράσει το όριο του Over 7,5 ριμπάουντ, σε απόδοση 2.15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Μπάγερν: Πίτερς 2+ εύστοχα τρίποντα & Κάνααν 3+ εύστοχα τρίποντα & Ιμπάκα 5+ ριμπάουντ & Έντουαρντς 10+ πόντοι (απόδοση 5.50), 21:15
  • Μπασκόνια – Ερυθρός Αστέρας: Σεντεκέρσκις Over 7,5 ριμπάουντ (απόδοση 2.15), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ