ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Προβληματίζει το Μιλάνο, ταλαιπωρημένη η Μακάμπι

Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Ετορε Μεσίνα
Ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Ετορε Μεσίνα INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Ολίμπια Μιλάνο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ για τη EuroLeague.

Η Ολίμπια Μιλάνο υποδέχεται απόψε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2η αγωνιστική της EuroLeague (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η ομάδα του Έτορε Μεσίνα, παρότι ξεκίνησε φέτος με φιλοδοξία να επιστρέψει στα πλέι-οφ, δεν έχει κάνει την καλύτερη δυνατή εκκίνηση. 1-3 μέχρι στιγμής το ρεκόρ της κι αν οι ήττες από Φενέρ και Ρεάλ μπορούν να θεωρηθούν μέσα στο πρόγραμμα, αυτή από την Άλμπα την περασμένη εβδομάδα σίγουρα είναι ένα κακό αποτέλεσμα.

Το Μιλάνο έγινε η πρώτη ομάδα που έχασε φέτος από τους Βερολινέζους και σαν μην έφτανε αυτό, ήρθε την Κυριακή και η δεύτερη ήττα για την ιταλική λίγκα, με 90-82, από την Πέζαρο, μέσα στο Mediolanum Forum.

Το χειρότερο νέο όμως απ' όλα ήταν ο τραυματισμός του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος είναι αμφίβολος για απόψε. Ο Μαυροβούνιος πάουερ φόργοουρντ είναι φέτος η πιο αξιόπιστη επιθετική απειλή του Μιλάνο και στα τελευταία δύο επίσημα παιχνίδια με Άλμπα και Πέζαρο έκανε double-double. Στο Βερολίνο μάλιστα έβαλε 30 πόντους!

Φυσικά, αν δεν αγωνιστεί ο Μίροτιτς το παιχνίδι με τη Μακάμπι θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκο για τους Λομβαρδούς, οι οποίοι πάντως στα χαρτιά είναι το φαβορί.

Και αυτό διότι, η Μακάμπι εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά από τη βάση της, λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Λωρίδα της Γάζας. Προφανώς, το πρωτάθλημα του Ισραήλ έχει διακοπή και η ομάδα του Οντετ Κάτας προσπαθεί να διατηρήσει το ρυθμό της μέσα από τα συνεχόμενα απαιτητικά εκτός έδρας ματς της EuroLeague.

Την προηγούμενη εβδομάδα πάντως, η Μακάμπι δεν εμφανίστηκε καν στο Μονακό με συνέπεια να γνωρίσει τη συντριβή με 107-79. Προς το παρόν, το σύνολο του Κάτας έχει κερδίσει την Παρτίζαν στο Τελ Αβίβ, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, πριν ξεσπάσει πόλεμος στη Μέση Ανατολή και τον Παναθηναϊκό, στο ΟΑΚΑ, στην παράταση, σε ένα ματς που οι πράσινοι το έχασαν μέσα από τα χέρια τους στην κανονική περίοδο.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το Μιλάνο δεν φημίζεται για την επιθετική του δεινότητα κι αν λείψει ο Μίροτιτς τα πράγματα θα είναι ακόμη χειρότερα. Στα τρία "σοβαρά" ματς που έχει δώσει για τη EuroLeague, έβαλε 65 πόντους στον Ολυμπιακό, 71 στη Ρεάλ και 76 στη Φενέρ στην κανονική διάρκεια. Η Μακάμπι έχει πιο αλέγκρο στιλ, αλλά στις τελευταίες τρεις αποστολές της εκτός έδρας, έβαλε 79 στο Μονακό, 72 στον Παναθηναϊκό στην κανονική διάρκεια του αγώνα και 66 στη Βαλένθια. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι συνεχίζει σταθερά εκτός ο κομβικός Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Στο 1.87 το Under 158,5. Στα τελευταία επτά μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το συγκεκριμένο line έξι φορές. Το Over ήρθε μόνο το 2020 επειδή παίχθηκε παράταση σε ένα ματς που το 40λεπτο είχε λήξει 70-70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Under 158,5 (απόδοση 1.87), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ