ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Περνάει από το Βερολίνο ο Ολυμπιακός

Ο Αϊζέια Κάναν
Ο Αϊζέια Κάναν EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Άλμπα - Ολυμπιακός και Μονακό - Μπαρτσελόνα, για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της EuroLeague.

Με δύο αναμετρήσεις ολοκληρώνεται η 17η αγωνιστική της EuroLeague. Ο Ολυμπιακός θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα πορεία του, μετά την επικράτησή του στη Γαλλία απέναντι στη Βιλερμπάν. Αυτή τη φορά αντιμετωπίζει στο Βερολίνο την Άλμπα (21:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24) σε ένα παιχνίδι που είναι στα μέτρα του.

Λίγο πριν τη διπλή αγωνιστική εβδομάδα και λίγες ώρες πριν βγει το 2023, ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει με νίκη το έτος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του Μήτρου–Λονγκ, ο οποίος θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη διαβολοβδομάδα που έρχεται.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από νίκες κόντρα σε Βιλερμπάν (85-73) και Απόλλωνα (84-65), ενώ η Άλμπα από εντός έδρας ήττα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε με 91-82. Για τους Γερμανούς δεν θα αγωνιστεί ο Μάρκους Έρικσον, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ολίντε και Σαμάρ. Ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα και το βάθος να περάσει από το Βερολίνο και να έχει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία εν όψει των κρίσιμων αγώνων με Μιλάνο και Μονακό στο ΣΕΦ. Στηρίζουμε το διπλό με τουλάχιστον 7 πόντους σε απόδοση 1.83.

Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη η Μπαρτσελόνα

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Μονακό αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (22:00 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Οι Γάλλοι προέρχονται από νίκη κόντρα στην Μπάγερν με 91-80. Οι Καταλανοί από την άλλη, παρόλο που κέρδισαν μέσα στο Κάουνας τη Ζάλγκιρις, με 85-80, στο πρωτάθλημα εμφάνισαν κάκιστο πρόσωπο απέναντι στην Ουνικάχα και ηττήθηκαν με 91-71.

Το μομέντουμ είναι ξεκάθαρα υπέρ της Μονακό, που είναι πιο αθλητικό σύνολο και εμφανώς σε καλύτερο φεγγάρι. Η ομάδα του Γκριμάου δεν έχει σταθερότητα το τελευταίο διάστημα και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Επιλογή μας ο άσος με τουλάχιστον 3 πόντους για το συγκρότημα του Σάσα Ομπράντοβιτς στο 1.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άλμπα Βερολίνου - Ολυμπιακός: 2 – 6,5 (απόδοση 1.83), 21:00
  • Μονακό - Μπαρτσελόνα: 1 – 2,5 (απόδοση 1.75), 22:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ