ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Παιχνίδι επιβεβαίωσης για τον Παναθηναϊκό

Προγνωστικά EuroLeague: Παιχνίδι επιβεβαίωσης για τον Παναθηναϊκό
EUROKINISSI

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη σημαντική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού στο Κάουνας με τη Ζάλγκιρις, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται απόψε στο Κάουνας με τη Ζάλγκιρις σε ένα παιχνίδι, που αν το πάρει θα τον βάλει για πρώτη φορά φέτος στο κάδρο των ομάδων, που διεκδικούν την οκτάδα (20:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Τη δεδομένη στιγμή, οι "πράσινοι" απέχουν δύο νίκες από την όγδοη θέση, ωστόσο αν κερδίσουν μέσα στο αήττητο κάστρο της Ζάλγκιρις, δικαιωματικά θα αρχίσουν να κοιτούν πιο ψηλά.

Η ομάδα του Ντέγιαν Ράντονιτς έχει χτίσει θετικό μομέντουμ, αφού μετά τη συντριβή από τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη, έτρεξε τέσσερις διαδοχικές νίκες, δύο για το πρωτάθλημα (Καρδίτσα, ΠΑΟΚ) και ισάριθμες για τη EuroLeague.

Στη διαβολοβδομάδα που προηγήθηκε, ο Παναθηναϊκός υπερασπίστηκε την έδρα του, κερδίζοντας αρχικά την Μπολόνια στην παράταση και στη συνέχεια άνετα τη Βιλερμπάν. Στο πρώτο ματς ήταν πρωταγωνιστής ο Ντέρικ Γουίλιαμς με 26 πόντους και στο δεύτερο ο Ντουέιν Μπέικον με 25.

Το "τριφύλλι" έχει ρεκόρ φέτος 1-3 εκτός έδρας στη EuroLeague. Ξεκίνησε με το διπλό επί του Ερυθρού Αστέρα, αλλά εν συνεχεία ηττήθηκε σε Βερολίνο, Τελ Αβίβ και Πόλη. Σε αυτά τρία ματς δέχθηκε κατά μέσο όρο 95,3 πόντους! Είναι αυτονόητο πως κόντρα στη Ζάλγκιρις οφείλει να παίξει πολύ καλύτερη άμυνα.

Οι Λιθουανοί είναι ασφαλώς από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής. Την προηγούμενη διετία βρίσκονταν σταθερά στα χαμηλά στρώματα της κατάταξης, φέτος όμως έχουν θετικό ρεκόρ (6-4) και ονειρεύονται μία θέση στα πλέι οφ.

Την περασμένη εβδομάδα η Ζάλγκιρις έδωσε δύο παιχνίδια στην Ισπανία. Έχασε με κάτω τα χέρια στη Βιτόρια, όμως δύο ημέρες μετά έβγαλε σπουδαίο διπλό μέσα στη Βαλένθια και υπενθύμισε πόσο σκληρό καρύδι είναι.

Στη Zalgirio Arena, το σύνολο του Κάζις Μακσβίτις έχει κερδίσει φέτος τις Μπολόνια, Μπαρτσελόνα, Άλμπα και Μιλάνο. Σε αυτά τα τέσσερα ματς δέχθηκε μόλις 70 πόντους. Επίσης, η Ζάλγκιρις έχει θετική πρόσφατη παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό, αφού στις τελευταίες έξι συναντήσεις τους στο Κάουνας, το ρεκόρ είναι 5-1 υπέρ των Λιθουανών.

Η Ζάλγκιρις είναι μία καλοδουλεμένη ομάδα, η οποία στην έδρα της αντλεί φοβερή ενέργεια από το ένθερμο κοινό της. Ο Παναθηναϊκός υπερέχει σε ατομικό ταλέντο, όμως στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα χρειαστεί και αρκετή δόση σκληράδας για να τα βγάλει πέρα. Για τον Ντέγιαν Ράντονιτς και τους παίκτες του το αποψινό ματς είναι ένα πολύ μεγάλο στοίχημα. Οι "πράσινοι" ψάχνουν μία νίκη επιβεβαίωσης και αναμένεται να την κυνηγήσουν με... λύσσα.

Προγνωστικά EuroLeague

Το χάντικαπ είναι στους 3,5 πόντους. Εμείς μπορούμε να ανέβουμε λίγο πιο ψηλά για μεγαλύτερη ασφάλεια, στο +8,5 και να πάρουμε το διπλό σε combo με το Under 168,5 σε μία απόδοση στο 1.95. 3/4 ματς της Ζάλγκιρις φέτος εντός έδρας πήγαν κάτω από τους 146 πόντους.

Στα ειδικά στοιχήματα έχει ενδιαφέρον να κυνηγήσουμε σε τιμές αουτσάιντερ το ενδεχόμενο ο Παναθηναϊκός να εκτελέσει πάνω από 20 βολές. Οι "πράσινοι" έχουν παίκτες που μπορούν να πάνε στις επαφές και να κερδίσουν φάουλ. Ειδικά με την προσθήκη του Μπέικον σε αυτό το κομμάτι είναι ίσως πλέον η καλύτερη ομάδα στη EuroLeague. Δεν είναι τυχαίο ότι ο Παναθηναϊκός εκτελεί 22,5 βολές ανά αγώνα, τις περισσότερες μαζί με τη Μονακό, που επίσης έχει παίκτες ικανότατους στο ένας με έναν, όπως για παράδειγμα ο Μάικ Τζέιμς.

Με δεδομένο ότι η αναμέτρηση είναι κρίσιμη και αναμένεται αρκετά σκληρό παιχνίδι, μπορούμε να ζητήσουμε το Over 20,5 εκτελεσμένες βολές των "πράσινων" στο 2.08. Υπενθυμίζεται, ότι ο Παναθηναϊκός στα τέσσερα παιχνίδια του φέτος εκτός έδρας, εκτέλεσε από 20 βολές με Φενέρ και Μακάμπι, 24 με την Άλμπα και 28 με τον Ερυθρό Αστέρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Ζάλγκιρις – Παναθηναϊκός, 20:00

  • 2 +8,5 & Under 168,5 (απόδοση 1.95)
  • Παναθηναϊκός Over 20,5 εκτελεσμένες βολές (απόδοση 2.08)
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ