BET CORNER

Προγνωστικά EuroLeague: Ο Σαντ Ρος έχει μια μεγάλη υποχρέωση

Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος κόντρα στην ΤΣΣΚΑ στη EuroLeague
Ο Χάουαρντ Σαντ Ρος INTIME

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ, με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος και τον Ιωάννη Παπαπέτρου σε ρόλους - κλειδιά. Οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας στην EuroLeague, με την προσοχή στραμμένη επίσης σε Μονακό και Καζάν.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί την Μπασκόνια αυτή την εβδομάδα, γνωρίζοντας πως δεν είναι ακριβώς... φαβορί. Ειδικά από την στιγμή που θα παρουσιαστεί με δύο σημαντικές απουσίες, αυτές των Ντάριλ Μέικον και Γιώργου Παπαγιάννη. Αρκεί όμως αυτό για να τον καταδικάσει σε ήττα; Προφανώς και όχι.

Παναθηναϊκός - Μπασκόνια (21:00): Χωρίς τον Ντάριλ Μέικον και τον Κέντρικ Πέρι στη δωδεκάδα, ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα έχει μεγάλα κενά να καλύψει στην περιφέρειά του. Κυρίως με τον Χάουαρντ Σαντ Ρος και δευτερευόντως με Στέφαν Γιόβιτς, ο οποίος αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με την πράσινη φανέλα. Πόσο μπορεί να παίξει; Άγνωστο, αφού ουδείς -πλην των προπονητών του- γνωρίζει πόσο αντέχει να βρίσκεται στο παρκέ και να είναι στα "κόκκινα".

Όπερ και σημαίνει πως ο Χάουαρντ Σαντ Ρος θα κληθεί να δώσει πολλές λύσεις ως πόιντ γκαρντ, κάτι που έκανε ως επί το πλείστον πέρσι. Γι αυτό κιόλας, η βασική επιλογή από τον συγκεκριμένο αγώνα αφορά στις Over 2.5 ασίστ του "Loco" στο 1.87 από τη Stoiximan.

Ως δεύτερη, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα, επιλογή εντοπίζεται αυτή που αφορά στην παραγωγικότητα του Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο αρχηγός των πρασίνων δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο μήνα, την ίδια ώρα όμως οι απουσίες στην περιφέρεια και η ικανότητα του Στέφαν Γιόβιτς στη δημιουργία, μπορούν να του δώσουν την ώθηση που χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά στην επίθεση. Εν προκειμένω, να πάει στους Over 13.5 πόντους, επιλογή που προσφέρεται στο 1.65 από τη Stoiximan.

Ούνικς Καζάν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (18:00): Ο "ρωσικός εμφύλιος" της EuroLeague έχει τεράστιο ενδιαφέρον για περισσότερους από έναν λόγους. Ο βασικότερος είναι το βαθμολογικό κίνητρο, αφού αμφότερες οι ομάδες παλεύουν να χωθούν στην οκτάδα, την ίδια ώρα που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ψάχνει μιας μορφής εκδίκηση για τη βαριά εντός έδρας ήττα που υπέστη στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη δεν είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο ενάμιση μήνα, από την άλλη όμως εκείνη του Βέλιμιρ Περάσοβιτς προέρχεται από το πλέον απογοητευτικό φετινό παιχνίδι της, αυτό με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο WiZink Center. Οι τολμηροί θα μπορούσαν να στραφούν στον άσο που πληρώνει στο 2.10 στη Stoiximan, εκείνοι όμως που παρουσιάζονται πιο σκεπτικοί και ζυγίζουν περισσότερο κάθε επιλογή τους, μπορούν να σταθούν στην επιλογή των Over 153.5 πόντων στο 1.88.

Μονακό - Ρεάλ Μαδρίτης (20:00): Η γαλλική ομάδα βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση της σεζόν τη δεδομένη χρονική στιγμή, με την επιβλητική νίκη επί της Βιλερμπάν και το διπλό σε βάρος της Ζενίτ την περασμένη εβδομάδα να επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές. Απέναντί της βέβαια βρίσκεται η κορυφαία ομάδα της διοργάνωσης, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να πιστοποιεί προ τριημέρου απέναντι στην Ούνικς Καζάν πως έχει ζεστάνει -για τα καλά- τις μηχανές της.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο διαθέτει την ποιότητα, την ποσότητα και το know how να κερδίζει σε έδρες σαν αυτή της Μονακό, εξ ου η προτίμησή μας στο διπλό της ισπανικής ομάδας με το χάντικαπ των -6.5 πόντων στο 1.85 από τη Stoiximan.

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ