BIG GAMES BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ο Φαλ και ο Γκριγκόνις, αιώνιο Bet Builder στο 6.40

BASKET LEAGUE 2023 - 2024 /  -  (  / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE 2023 - 2024 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση του αιώνιου ντέρμπι στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μπορούν να προσφέρουν ένα Bet Builder σε απόδοση 6.40.

Εγγύηση για Ολυμπιακό ο Φαλ και Παναθηναϊκό ο Γκριγκόνις

Ο Ολυμπιακός με ρεκόρ 17-11 υποδέχεται τον Παναθηναϊκό του 18-10, σε ένα πολύ καυτό αιώνιο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά για τις έξι πρώτες θέσεις, σε πρώτη φάση για την απευθείας πρόκριση στα playoffs της EuroLeague και κατόπιν για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας. Οι δύο ομάδες φτάνουν στο σούπερ ματς με τα δικά τους προβλήματα, ο Ολυμπιακός έχει ανέτοιμους τους Τόμας Γουόκαπ και Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, ο Παναθηναϊκός δεν έχει διαθέσιμους τους Λούκα Βιλντόσα και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Πάμε λοιπόν στο ποντάρισμα των σίγουρα… παρόντων. Στον Ολυμπιακό ο Μουστάφα Φαλ βρίσκεται σε περίοδο εξαιρετικής φόρμας και οδηγεί τον Ολυμπιακό στη γραμμή των ψηλών. Στη νίκη επί της Βίρτους Μπολόνια ο Γάλλος σέντερ πέτυχε 11 πόντους με 5/6 σουτ ενώ κόντρα στον Παναθηναϊκό έχει παράδοση εξαιρετικών εμφανίσεων. Φέτος απουσίασε από δύο ματς βέβαια αλλά στον τελικό κυπέλλου έκανε ό,τι ήθελε την αντίπαλη φροντ-λάιν, σημειώνοντας 13 πόντους. Είναι εφικτό λοιπόν να ξεπεράσει τους 7,5 πόντους στο ντέρμπι.

Από την πλευρά του Παναθηναϊκού ο Μάριους Γκριγκόνις είναι από αυτούς που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση. Ο Λιθουανός γκαρντ-φόργουορντ σημειώνει 10,5 πόντους ανά ματς στη φετινή EuroLeague ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό έχει κάνει φέτος κάποιες πολύ καλές εμφανίσεις, Στο 78-88 της πρεμιέρας της διοργάνωσης σημείωσε 17 πόντους με 4/6 τρίποντα ενώ στη νίκη με 85-80 για τη Stoiximan BasketLeague πέτυxε 18 με 3/5 τρίποντα. Όντας ο πιο σταθερός παίκτης των Πρασίνων φέτος, στα ματς με τον Ολυμπιακό. Θα ποντάρουμε στο να πετύχει τουλάχιστον 2 τρίποντα στο ντέρμπι του ΣΕΦ.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Οι άμυνες κάνουν τη διαφορά

Από εκεί και πέρα, περιμένουμε ένα ντέρμπι το οποίο θα κινηθεί σε γενικές γραμμές στη λογική των προηγούμενων πέντε της φετινής σεζόν. Με την καλή άμυνα των δύο ομάδων να κάνει τη διαφορά. Πέντε ματς λοιπόν φέτος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, με τους Ερυθρόλευκους να προηγούνται με 3-2 στις νίκες, έχοντας πάρει και τα δύο ματς που έκριναν τίτλους. Το Σούπερ Καπ του Σεπτέμβρη με 75-51 και το Κύπελλο τον Φλεβάρη με 69-58.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ολυμπιακός πήρε στην παράταση και το εναρκτήριο ματς της EuroLeague με 88-78, στην κανονική διάρκεια ωστόσο είχαμε το 74-74. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός επικράτησε στα δύο ματς της κανονικής περιόδου στη Stoiximan Basket League, με 66-54 στο ΣΕΦ και 85-80 στο ΟΑΚΑ. Βλέπουμε λοιπόν πως τα 4 από τα 5 ματς μεταξύ τους κινήθηκαν κάτω από τους 150 πόντους, οπότε μπορούμε να επιλέξουμε το εφικτό όριο των Under 152,5 για το ποντάρισμά μας.

Στο σύνολο λοιπόν: Το Bet Builder των Over 7,5 πόντων του Φαλ, του Over 1,5 τριπόντων του Γκριγκόνις και των Under 152,5 πόντων αγώνα πληρώνει 6.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR: Φαλ Over 7,5 πόντοι & Γκριγκόνις Over 1,5 τρίποντα & Under 152,5 πόντοι αγώνα (απόδοση 6.40), 21:15
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ