ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Ντέρμπι στο Βελιγράδι, με combo η Ρεάλ

Ο άσος της Φενέρμπαχτσε, Τζόναθαν Μότλεϊ σκοράρει κατά του Παναθηναϊκού
Ο άσος της Φενέρμπαχτσε, Τζόναθαν Μότλεϊ σκοράρει κατά του Παναθηναϊκού INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από τη EuroLeague.

Η Φενέρμπαχτσε έβαλε στοπ στο σερί των πέντε ηττών στη EuroLeague, κερδίζοντας στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό, παρόλα αυτά δεν έπεισε ότι ξεπέρασε την αγωνιστική κρίση. Για ακόμη ένα παιχνίδι η εμφάνισή της ήταν προβληματική. Χαρακτηριστικές ήταν οι αντιδράσεις του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο, βλέποντας τους παίκτες του να χάνουν κατά κράτος τη μάχη των ριμπάουντ από τους πράσινους, οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με συνολικά 26 επιθετικά!

Σε κάθε περίπτωση, η εικόνα της Φενέρ, την Τρίτη, δεν ήταν ενθαρρυντική για να δικαιολογείται το χάντικαπ των 8,5 πόντων απέναντι στην Μπάγερν (19:45 Novasports 5HD, Live από το SPORT24). Ναι μεν οι Βαυαροί συνεχίζουν να αγωνίζονται χωρίς τους πολύτιμους Λούτσιτς και Ομπστ, όμως δεν χάνουν τη μαχητικότητά τους και παραμένουν επικίνδυνοι. Το απέδειξαν και προχθές, συντρίβοντας με 92-79 την Μπασκόνια, που ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρώτο γύρου.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, κορυφαίος για τη Φενέρ ήταν ο Νάιτζελ Χέις-Ντέιβις με 24 πόντους (6/7 δίποντα, 3/5 τρίποντα). Ο κόουτς Ιτούδης τον χρησιμοποίησε πάνω από 43 λεπτά, επομένως ίσως προκύψει ζήτημα δυνάμεων εν όψει Μπάγερν. Από τους παίκτες της Φενέρ, που καταπονήθηκαν λιγότερο στο ΟΑΚΑ ήταν ο Τζόναθαν Μότλεϊ. Ο Αμερικανός σέντερ έπαιξε λιγότερο από 19 λεπτά και όμως πρόλαβε να γράψει 14 πόντους και οκτώ ριμπάουντ.

Απόψε, αναμένεται να έχει ακόμη πιο ενεργό ρόλο στην προσπάθεια της Φενέρ να κάνει το 2/2 στη διαβολοβδομάδα. Σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις παίζει πολύ μεγάλο ρόλο το επίπεδο ενέργειας, επομένως αξίζει να πάμε με το Over 20,5 πόντοι και ριμπάουντ του Μότλεϊ, σε απόδοση 1.95.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά EuroLeague

Η Μονακό ντούμπλαρε τις νίκες της απέναντι στον Ολυμπιακό κι έκανε ένα πολύ μεγάλο βήμα στη μάχη για το πλεονέκτημα έδρας. Παρότι βρέθηκε κάτω με -12 στην πρώτη περίοδο, ενεργοποίησε το αμυντικό της φίλτρο και με όπλο την αθλητικότητά της κράτησε μόλις στους 60 πόντους την κορυφαία επίθεση της διοργάνωσης. Καθοριστικός βέβαια για το come back των Μονεγάσκων ήταν ο Μάικ Τζέιμς, με απανωτά εύστοχα τρίποντα στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Στον αντίποδα, ο Ερυθρός Αστέρας έχασε με το βαρύ 79-59 από τη Ρεάλ, ωστόσο η τελική διαφορά είναι πλασματική, αφού το ματς ήταν ντέρμπι μέχρι την τρίτη περίοδο. Στο τέταρτο δεκάλεπτο ωστόσο, η ομάδα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς σημείωσε μόλις οκτώ πόντους, πληρώνοντας τις σοβαρές απουσίες της.

Ως γνωστόν, ο Καμπάτσο παραμένει εκτός, όμως δεν αποκλείεται να επιστρέψει απόψε ο Βιλντόσα (20:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Σε κάθε περίπτωση, οι ερυθρόλευκοι είναι δεδομένο πως θα τα δώσουν όλα για να τερματίσουν ένα αρνητικό σερί τριών ηττών εντός έδρας (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μιλάνο).

Συνήθως τα παιχνίδια των Σέρβων κρίνονται στις λεπτομέρειες και σε μικρές διαφορές. Πριν τη βαριά ήττα από τη Ρεάλ, ο Ερυθρός Αστέρας είχε έξι σερί ματς και 9/10 τελευταία, που κρίθηκαν με διαφορά έως πέντε πόντους. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τη Μονακό, καθώς στα τελευταία 15 ευρωπαϊκά της ματς, ο νικητής κρίθηκε 11 φορές με διαφορά μάξιμουμ τους έξι πόντους. Στο 2.15 να μην κερδίσει καμία ομάδα απόψε με πάνω από επτά.

Προγνωστικά Μπάσκετ

Στο Βερολίνο, η Άλμπα φιλοξενεί την πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Ρεάλ (21:00 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Ισραελ Γκονζάλες έχει αφήσει στο παρελθόν το σερί των 12 ηττών και προέρχεται από τρεις διαδοχικές νίκες. Την Τρίτη, συνέτριψε το Μιλάνο με 83-63 και σκοράρει 86,3 πόντους στα τελευταία τρία παιχνίδια της.

Από την άλλη, η Ρεάλ μετά την επιβλητική νίκη επί της Μακάμπι, κέρδισε και στο Βελιγράδι με διψήφια διαφορά, αν και το +20 δεν αντικατοπτρίζει όλη την αλήθεια. Απόψε, οι Μαδριλένοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί, αφού υπάρχει σαφής ποιοτική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Επίσης, η Ρεάλ μετράει 15 σερί νίκες κόντρα στους Βερολινέζους. Για την ακρίβεια έχει να ηττηθεί από την Άλμπα, από το 1999!

Το διπλό βέβαια, είναι αρκετά χαμηλά, κάτω από το 1.30. Μπορεί όμως να ξεπεράσει το 2.35, αν σκοράρει μίνιμουμ 8 πόντους ο Πετρ Κορνελί. Ο Γάλλος φόργουορντ εξελίσσεται στη φετινή αποκάλυψη της Ρεάλ, αφού εκτελεί με εντυπωσιακά ποσοστά (72,7% δίποντο, 41,8% τρίποντο, 85,7% βολές). Παρότι λοιπόν, αποκτήθηκε αρχικά για συμπληρωματική λύση, κερδίζει σταθερά περισσότερο χρόνο στο ροτέισον του Τσους Ματέο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι στα τελευταία τρία ευρωπαϊκά ματς, με Μπασκόνια, Μακάμπι και Αστέρα, σημείωσε 9, 18 και 12 πόντους αντίστοιχα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φενέρμπαχτσε – Μπάγερν: Μότλεϊ Over 20,5 πόντοι & ριμπάουντ (απόδοση 1.95), 19:45
  • Ερυθρός Αστέρας – Μονακό: 1 +7,5 & 2 +7,5 (απόδοση 2.15), 20:00
  • Αλμπα – Ρεάλ: 2 & Κορνελί Over 7,5 πόντοι (απόδοση 2.37), 21:00
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ