ΜΠΑΣΚΕΤ BET

Προγνωστικά EuroLeague: Must win για τη Ζάλγκιρις, combo του 3.25 στην Μπολόνια

Προγνωστικά EuroLeague: Must win για τη Ζάλγκιρις, combo του 3.25 στην Μπολόνια
ZALGIRIS KAUNAS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις της ημέρας από τη EuroLeague.

Πέρα από το μεγάλο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, απόψε διεξάγονται ακόμη πέντε αναμετρήσεις για την 27η αγωνιστική της EuroLeague. Στο Βερολίνο, η Άλμπα φιλοξενεί τη Ζάλγκιρις σε ένα ματς που το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο (21:00 Novasports Start, Live από το SPORT24). Η μεν Άλμπα απλά παίζει πλέον για την τιμή των όπλων, η δε Ζάλγκιρις παραμένει ζωντανή στο κυνήγι των πλέι-οφ, παρά το γεγονός ότι μετράει πέντε ήττες στα τελευταία έξι παιχνίδια της.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Ισραελ Γκονζάλες θα αδιαφορήσει. Φάνηκε αυτό και με τη ζημιά που έκανε στον Ερυθρό Αστέρα, κερδίζοντας μέσα στο Βελιγράδι στις 24 Φεβρουαρίου. Οι Λιθουανοί πάντως έχουν πολύ μεγαλύτερη ανάγκη τη νίκη απόψε. Ο Κάζις Μακσβίτις γνωρίζει καλά, πως αν η ομάδα του κάνει το 2/2 στη διαβολοβδομάδα με Άλμπα και Βιλερμπάν θα φτάσει τις 15 νίκες και θα είναι γερά μέσα στο κάδρο των διεκδικητών της οκτάδας.

Παρότι δεν αναμένεται εύκολο, έχει λογική το διπλό στο 1.90. Μαζί μάλιστα με 13+ πόντους του φορμαρισμένου Ιγκνας Μπραζντέικις φτάνουμε σε μία απόδοση στο 2.40. Ο 24χρονος Λιθουανούς σκοράρει 17,7 πόντους κατά μέσο όρο στα τελευταία πέντε ευρωπαϊκά παιχνίδια και στον πρώτο γύρο είχε βάλει 14 κόντρα στους Βερολινέζους.

Προγνωστικά EuroLeague

Στην Ιβηρική, η Βαλένθια περιμένει το Μιλάνο σε ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι για τη μάχη της οκτάδας (21:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού γνώρισε τη συντριβή στη Βιτόρια, από την Μπασκόνια, την προηγούμενη εβδομάδα και είναι υποχρεωμένη να ρεφάρει απόψε, δεδομένου μάλιστα ότι την Πέμπτη παίζει στη Μαδρίτη με την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Από την άλλη, η Αρμάνι διατηρεί λιγοστές πιθανότητες να προλάβει τα πλέι-οφ, ωστόσο δεν έχει πετάξει ακόμη λευκή πετσέτα. Τουναντίον, η ομάδα του Έτορε Μεσίνα έκανε τέσσερις διαδοχικές νίκες και έχει τονώσει την αυτοπεποίθησή της, ειδικά μετά το επιβλητικό 83-62 επί του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, την Κυριακή, στο παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος με τη Σκαφάτι επέστρεψε στη δράση για πρώτη φορά μετά από τον περασμένο Νοέμβριο ο Κέβιν Πάνγκος. Αντίστροφα μετράει για την επιστροφή του και ο Σέιβον Σιλντς, που έχει να αγωνιστεί από τον Οκτώβριο.

Στο καλύτερο μομέντουμ πάντως, βρίσκεται ο Μπίλι Μπάρον, που σημείωσε 18 πόντους επί του Ολυμπιακού με 4/6 τρίποντα και 20 απέναντι στη Σκαφάτι με 3/4. Στις τελευταίες οκτώ συμμετοχές του, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχει σκοράρει έξι φορές διψήφιο αριθμό πόντων και μετράει κατά μέσο όρο 13,7. Στο 1.75 να σημειώσει απόψε πάνω από 11, στο 2.15 αν παράλληλα η Αρμάνι υπερασπιστεί ένα χάντικαπ στο +10,5.

Στον πρώτο γύρο το Μιλάνο είχε κερδίσει 90-79 εντός έδρας. Επίσης, στις τελευταίες εννιά συναντήσεις με τη Βαλένθια, το ρεκόρ είναι 6-3 υπέρ των Ιταλών και οι δύο πιο πρόσφατες νίκες των "νυχτερίδων" ήρθαν με +5 και +4, το 2020 και το 2018 αντίστοιχα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Μπάσκετ

Η Παρτίζαν με 10 νίκες στα τελευταία 13 ματς της EuroLeague έχει θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για την οκτάδα και μάλιστα φιγουράρει στην έκτη θέση. Στη διαβολοβδομάδα, οι Σέρβοι έχουν διπλή αποστολή στην Ιταλία και θα ψάξουν μίνιμουμ μία νίκη κόντρα σε Βίρτους ή Αρμάνι για να παραμείνουν δυναμικά σε τροχιά πλέι-οφ (21:30 Novasports 5HD, Live από το SPORT24).

Στον αντίποδα, η 12η Μπολόνια, με ρεκόρ 12-14, εξακολουθεί να έχει ελπίδες, ωστόσο δεν πείθει ότι μπορεί να βρει ένα γερό σερί θετικών αποτελεσμάτων για να βάλει από κάτω τουλάχιστον τέσσερις ομάδες. Την προηγούμενη αγωνιστική, το σύνολο του Σέρτζιο Σκαριόλο διασύρθηκε στην Κωνσταντινούπολη από τη Φενέρμπαχτσε με 104-72! Μόνο ο Μάρκο Μπελινέλι διασώθηκε από το ιταλικό ναυάγιο, έχοντας 18 πόντους με 6/9 τρίποντα.

Γενικά, ο πολύπειρος Ιταλός σκόρερ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μετράει εννιά σερί ματς με διψήφιο αριθμό πόντων. Την Κυριακή, κόντρα στην Τορτόνα σημείωσε 32 με 9/16 τρίποντα! Από τον Φεβρουάριο και μετά, ο Μπελινέλι σκοράρει κατά μέσο όρο 20,6 πόντους!

Στο 1.50 να βάλει απόψε τουλάχιστον 11. Στο 3.25 αν παράλληλα κερδίσει η πιο ισορροπημένη ομάδα, δηλαδή η Παρτίζαν. Το αουτσάιντερ διπλό, στο 2.05, μπορεί ασφαλώς να παιχθεί και μόνο του. Σημειώνεται ότι το σύνολο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει το κορυφαίο επιθετικό rating (122,5) στη λίγκα, έχει το τρίτο καλύτερο ποσοστό ευστοχίας (39,4%) από το τρίποντο και το δεύτερο εντός παιδιάς (49,9%), πίσω μόνο από τον Ολυμπιακό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αλμπα – Ζάλγκιρις: 2 & Μπραζντέικις 13+ πόντους (απόδοση 2.40), 21:00
  • Βαλένθια – Μιλάνο: 2 +10,5 & Μπάρον Over 11,5 (απόδοση 2.15), 21:30
  • Βίρτους Μπολόνια – Παρτίζαν: 2 & Μπελινέλι 11+ πόντους (απόδοση 3.25), 21:30
TAGS ΜΠΑΣΚΕΤ BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROLEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ